perjantai 4. marraskuuta 2016

Perjantain kuulumiset

Heippa tyypit! <3 Kivaa perjantaita! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä 100x paremmin kuin viime viikko, haha. Ollaan taas saatu Islan päikkäreiden kanssa (joiden ympärillä tämän maman arki pyörii) jonkinlainen rytmi aikaiseksi ja tämä viikko on sujunut töiden ja muiden hommien kannalta huomattavasti helpommin, kun en ole ollut jatkuvasti repimässä hiuksia päästäni ja yrittämässä nukuttaa vauvaa, joka taistelee unia vastaan. Toistaiseksi olemme siirtyneet nyt vain yksiin päiväuniin klo 13.30ish-15.15/30ish. Saa nähdä kauan tämä rytmi jatkuu ja onko siirtyminen yksiin päiväuniin nyt "lopullinen". Se vähän riippuu siitä monelta Isla herää aamulla, jos hieman myöhempään (8 jälkeen) niin jaksaa hyvin valvoa aamupäivän, mutta jos aikaisemmin niin silloin saattaa tarvita pienet unet jo aamupäivällä. 


Tämä viikko on ollut jälleen kiireinen, mutta tosi kiva. Tykkään niin paljon siitä tunteesta, kun saa hommia aikaiseksi ja pystyy vetämään asioita yli to do-listalta. Tällä hetkellä mielessä on lähinnä "juhlaputki" joka alkaa sunnuntaina, kun juhlitaan ystävien kanssa mun synttäreitä brunssin merkeissä. Omat synttärini ovat maanantaina, ja viime vuonnahan vietin kolmikymppiseni lähinnä makaamalla sohvalla supistuskivuissa! Nyt ajattelin, että bileet voisivat olla astetta villimmät ;) ja lupasin järjestää brunssin. Meitä tulee olemaan 15 aikuista + 4 taaperoa (lasken Islan jo tähän mukaan)+2 vauvaa. Help me! :D Melkoinen härdelli siis luvassa, mutta odotan innolla. Edessä on kuitenkin tänään kauppareissu, jonne lähdetään kilometrin pituisen listan kanssa. Peukut pystyyn, että homma sujuu mukavasti ja Isla ei kiipeä pois ostoskärryistä puolivälissä kauppareissua..

Posket punaisina pakkasessa odottamassa bussia <3

Maanantaina on tosiaan oma synttäripäiväni ja saimme juuri sovittua, että Isla menee hoitoon ja pääsemme ulos syömään kahdestaan Henrin kanssa. Wohoo!  Taitaa olla ensimmäinen kerta koko vauvavuonna! On jo aikakin! :) Keskiviikkona on taas Islan synttäripäivä ja hänen juhlia juhlitaan lauantaina, mutta keskiviikolle on jo keksitty kivaa ohjelmaa myös. Ensi viikon sunnuntaina on sitten luvassa isänpäivä! <3 Melkoisesti siis juhlia edessä, joten ensi viikosta tulee kyllä oikea juhlaviikko! On kuitenkin aivan ihanaa, että on kivoja juttuja luvassa keskellä marraskuuta, vaikka niiden järkkäily ja suunnittelu viekin paljon aikaa! :) 

Kuva maanantain juoksulenkiltä, jolloin talvi ei vielä ollut saapunut :)

Treenien puolesta tämä viikko on sujunut jälleen kivasti! Aloitin viikon juoksulenkillä Islan kanssa, tiistaina jatkoin Hiit-treenillä, keskiviikko oli core-treenipäivä ja eilen torstaina tein Treenaakotona.comin* käsipainotreenin. Tänään perjantaina ajattelin aloittaa viikonlopun HIIT-treenillä ja huomenna lauantaina luvassa on juoksulenkki. Sunnuntai saakin olla lepopäivä! :) 

Nyt suunnataan vaunulenkille ja sitten kauppaan sen kilometrin pituisen ostoslistan kanssa! ;) Ihanaa viikonloppua!<3

-Karoliina

*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä, että tämä viikko ollut viime viikkoa parempi! :) Ja voi miten ihanaa juhlahumua teillä luvassa. Samalla viikolla jokaisella perheenjäsenellä oma juhlapäivä, hihih juhlaa kerrakseen. Nauttikaa! Tuuhan kertomaan, mitä brunssitarjoiluja loihdit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, me nautitaan varmasti, kiitos! <3 On kyllä ihanaa, että tällainen juhlaviikko on pimeän marraskuun aikana! :) Ja juu, brunssiherkuista tulee postausta! :) Kivaa alkavaa viikkoa <3

      Poista