maanantai 14. marraskuuta 2016

Kiireisen viikon treenipäiväkirja

Tiesin etukäteen, että viime viikko tulisi olemaan haastava treenien kannalta, sillä ohjelmaa oli niin paljon enemmän kuin normaalilla arkiviikolla. Halusin kuitenkin pitää omista liikuntahetkistä kiinni, vaikka niitä ei ehtisi mahduttamaan viikkoon yhtä monta kuin normaalisti. Se, että liikunta pysyy säännöllisenä on todella tärkeää itselleni ja muutenkin ilman treenihetkiä alkaa pipoa kiristämään arjen kiireiden keskellä huomattavasti helpommin. Juhlaviikolla myös tuli herkuteltua paljon enemmän kuin normaalisti (lue: joka päivä), joten oman olonkin kannalta oli hyvä päästä välillä hikoilemaan! Suunnittelin treenit ennen viikon alkua alustavasti kalenteriin ja hyväksyin sen, että ehtisin tehdä ehkä 4 treeniä normaalin 5-6 treenin sijaan.Viime viikon liikuntapäiväkirjani näytti tältä: 

Maanantai: kävelylenkit + core
Tiistai: Käsipaino+coretreeni 30min +kävelyt
Keskiviikko: kävely/core + riehumiset Hoplopissa
Torstai: HIIT-treeni * 30min +kävelyt
Perjantai: Kävely/core
Lauantai: 10,5km juoksulenkki+core
Sunnuntai: Koko perheen pulkkakävely + 30min lihaskunto-juoksutreeni (sis.10min juoksua matolla)


Pikku pulkkailija <3 

Itselläni on meneillään marraskuun coreputki, joten tein päivittäin 50 coreliikettä ja täytyy sanoa, että keskivartalo tuntuu jo lyhyessä ajassa vahvistuneen, kun on corea tullut haasteen innoittamana treenailtua säännöllisesti. Muutenkin olen tyytyväinen viikon treeneihin. Kolme lihaskuntotreeniä ja yksi ihana juoksulenkki lauantaiaamuna. Lihaskuntotreenit ovat kestoltaan vain puolisen tuntia, mutta sen kun tekee tehokkaasti, niin tuloksia alkaa kyllä näkyä. 


Lumisia kävelylenkkejä
Lauantaiaamun juoksulenkistä on tullut viime aikoina ihana tapa, ja todella nautin kun pääsen rauhassa juoksemaan valoisan aikaan. Juoksin 10,5 kilometrin lenkin reiluun tuntiin ja juoksu kulki mukavasti. Tiet olivat hyvin hiekotettuja ja keli talvinen, mutta ei kuitenkaan liian kylmä. Juoksu on ehdottomasti lempilajini, mutta täytyy sanoa, että tällä hetkellä yhdistelmä useampi lihaskuntotreeni viikossa ja hieman vähemmän juoksua tuo itselleni parhaimman olon fyysisesti. Niin se vain tekee hyvää välillä hieman tehdä muutoksia treeniohjelmaan ja antaa kropalle sekä päälle erilaisia ärsykkeitä. Isänpäivän pulkkaretki <3


Kivaa uutta viikkoa! <3 Seuraavassa postauksessa palailen Islan 1v. juhlien tunnelmiin! 

-Karoliina

*mainoslinkki: yhteistyössä treenaakotona.com

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

2 kommenttia:

  1. Kiireiseen viikkoon oot saanut kyl hyvin mahtumaan myös liikkumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! :) Olin itse tyytyväinen myös, että edes tuon verran tuli liikuttua! :) Ja mun uusi Fitbit motivoi metsästämään askeleita, mikä on hauskaa! :)

      Poista