lauantai 23. helmikuuta 2019

Äitiysloma loppuu - mitäs nyt?

Perjantaina alkoi mun äitiysloman viimeinen viikko. Ensi viikon perjantaina vauva täyttää 9 kuukautta ja äitiysloma loppuu. Tavallaan on tosi haikea fiilis, koska onhan tämä ollut ihanaa ja ainutlaatuista aikaa, mutta toisaalta taas katse on suunnattu eteenpäin. Olen jäämässä hoitovapaalle, joten äitiysloman loppuminen ei tuo suurta muutosta tämänhetkiseen arkeen.


Tämän hetkisen suunnitelman mukaan palailen kunnolla työelämään vasta ensi vuonna ja pieni saa nauttia kotihoidosta siihen asti. Hoitovapaan alkaessa palaan kuitenkin tekemään osa-aikaista sisällöntuotanto- ja somemarkkinointityötä, jota tein koko ensimmäisen hoitovapaan ajan. Kyseisiä töitä pystyn tekemään kotoa käsin ja varsin joustavasti, joten ne sopivat ihan loistavasti tähän elämäntilanteeseen. 


Jatkossa töille on siis löydettävä oma aikansa, mikä saattaa tarkoittaa sitä, että blogille ja blogin somekanaville jää hieman vähemmän aikaa. Ehkä olettekin huomanneet, että mun Candyontherun-Instagram-tili on ollut viime aikoina aika hiljainen. Paukut ei vain riitä kaikkeen ja olen innokkaammin päivittänyt toista enemmän treeneihin keskittynyttä tiliäni. Blogia pyrin päivittämään jatkossakin vähintään sen kerran viikossa, mutta en aio ottaa siitä paineita, kun kyse on kuitenkin harrastuksesta. 

Suurimmaksi osaksi tulen tekemään töitä päiväuniaikoina ja joskus mahdollisesti iltaisin, kun mies on kotona tai viikonloppuisin. Tuntimäärä, jota teen vaihtelee eikä ole kovin suuri, mutta siitä tulee kuitenkin kaivattuja lisätuloja tähän kohtaan. Muutenkin tuntuu tosi kivalta palailla tekemään vähän töitä ja haastaa itseäni hieman eri tavalla.Olen kiitollinen siitä, että voin vielä jäädä vauvaa hoitamaan kotiin ja tiedostan hyvin, että nämä ovat päätöksiä, joissa kaikilla ei ole valinnanvaraa. Jokainen perhe kuitenkin varmasti toimii tavalla, jonka itselle parhaaksi näkee. <3

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina


Seuraa myös Instagramissa: @candyontherun2 kommenttia:

  1. Onkos se niin, että et saa Aadasta espoo lisää (200€) koska Isla on päivähoidossa?

    VastaaPoista