maanantai 14. joulukuuta 2015

HCR 2016

Heippa! Kivaa maanantaita! Huomasitteko, että tänään vihdoin ja viimein Facebookin kuva-arvoitusten jälkeen julkaistiin ensi kevään HCR:n täysin uusittu reitti? Tiedotteessa kerrotaan, että reitti tulee olemaan entistä nopeampi ja keskustavoittoisempi, sillä siinä juostaan enemmän asfaltilla kuin hiekalla keskuspuistossa. Tapahtumahan tulee reitin lisäksi uudistumaan myös maaliintulon osalta. Olympiastadionin remontin takia maali tulee olemaan ensi vuonna Sonera Stadiumille sekä HCR:llä että HCM:llä ja Street Runilla. Mielenkiintoista nähdä, kuinka nämä uudistukset tulevat toimimaan! 

Kuva tammikuulta 2015 
Itse odotan uudistuksia sekä koko tapahtumaa tietysti suurella jännityksellä ja mielenkiinnolla, sillä HCR tulee olemaan myös oma juoksutavoitteeni ensi keväälle. Ympyrä tulee tavallaan sulkeutumaan, koska se oli tänä vuonna ensimmäinen sekä viimeinen juoksutapahtuma, jonka juoksin raskaana ollessa. Siitä voi lukea lisää täältä. 



HCR 2015 fiilistelyjä 
HCR juostaan ensi keväänä 14.5.2016, joten siinä vaiheessa tulee olemaan itselläni reilu 6kk pikku neidin syntymästä. Vaikka olen asettanut HCR:n tavoitteeksi itselleni niin ehdottomasti kropan ehdoilla tullaan menemään enkä aio ottaa siitä mitään paineita. Ensin on rakennattava hyvä perusta, jottei tämä korttitalo (=kroppa) hajoa heti kättelyssä. Rauhassa siis tulen etenemään ja kirjoittelen varmasti kevään aikana korttitalon rakentamisesta ja valmistautumisesta enemmänkin. 

IHANAAAA PÄÄSTÄ KIRJOITTAMAAN JUOKSUJUTTUJA!!!!!!! :D

 (Oli pakko huutaa tuo ääneen, haha! ;))


Sanomattakin on selvää, että olen tosi innoissani päästessäni vähitellen takaisin juoksujuttuihin kiinni, vaikka juoksun aloittamiseenkin saattaa vielä mennä aikaa! Kuitenkin se, että voin pian alkaa treenailemaan kroppaa kuntoon saa jo hymyn (okei..jäätävän virneen!) huulille! :) 



HCR 2015 fiilistelyjä. Kuvat: Onevision

Olen myös ensi vuonna mukana HCR Street teamissa, jossa vuosi 2016 tulee olemaan neljäs peräkkäinen. Street team on ollut juoksuharrastukseni aikana yksi parhaimpia ja kivoimpia juttuja, sillä olen sen kautta saanut mielettömän hyviä juoksukavereita (muun muassa näissä kuvissa näkyvät Laura P., Laura H ja Siiri), tavannut uusia ihmisiä, nähnyt hyvin läheltä isojen juoksutapahtumien järjestelyjä, päässyt mukaan hauskoihin projekteihin sekä ennen kaikkea oppinut paljon juoksusta ja itsestäni juoksun harrastajana. Mukavaa olla tiimissä edelleen mukana, ja toivottavasti saamme taas välitettyä juoksun iloa eri somekanavissa ja ihan livenä myös! :) 

Juoksufiiliksissä siis ollaan jo täällä! Miten siellä? Kuka muu on tulossa HCR:lle ensi keväänä? Onko ensikertalaisia? Mullahan on ihan sellainen olo, että olisin menossa ekaa kertaa, koska kunnon rakentaminen pitää aloittaa niin alusta! Olen tosin päättänyt olla valmis tähän haasteeseen! :) Jihuu!

Ja hei somessa #hcr2016 #helsinkicityrun hashtagit käyttöön niin pääsee seurailemaan muidenkin treenailuja :) 

-Karoliina





14 kommenttia:

  1. Voi juoksu ja kesä!! :D Mulla myös tavoitteena puolimaraton kesällä 2016. Yhden kerran oon elämässäni kyseisen matkan juossut Pullukkarunissa 2014! Mulla on huhtikuussa -15 syntynyt tyttö, tällä hetkellä ylläpidän kympin juoksukuntoa ja siitä sitten kevättä ja kesää kohti reenaamaan pitempää matkaa. Treeni-intoa ja hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Maiju! :) Kiva, kun kommentoit!! Minne puolikkaalle oot menossa? Mäkin oon juossut pullukkarunin 2013, se on hauska tapahtuma! :) Hyvin oot päässyt jo juoksukuntoon raskauden jälkeen, jos kymppi menee jo! Treeni-intoa ja mukavaa joulunaikaa sinnekin!

      Poista
    2. PullukkaRuniin ilmottauduin. :D Siellä kävin tänä kesänä kiskasemassa kympin. (Postaus aiheesta: http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/search/label/juoksu , jos haluat käydä kurkkaamassa.) Palauduin synnytyksestä nopsasti, liikkuminen tuntui hyvältä oikeastaan heti kun sain muksun puserrettua pihalle. Kesällä ja syksyllä juoksin/lenkkeilin päivittäin, nyt juoksusta taukoa jouluhommeleiden takia, tammikuussa sitten taas tennarit kirreellä tienpäälle! :D

      Poista
    3. Heippa! Kivaa :) Kävin lukemassa sun postauksen ja kommentoin sinne myös! :) PullukkaRun on kyllä hauska tapahtuma! :) Kiva kuulla, että palauduit synnytyksestä nopsaan!! Se on hyvä, että on joku tavoite, jota kohti mennä niin tammikuussa saa sitten ne tennarit jalkaan ja lähtemään lenkille! Tsempit treeneihin!! :)

      Poista
  2. Juoksin viime keväänä ensimmäisen puolimaratonini juurikin tuolla HCRllä. Ihan hirveät kivut pamahti jalkoihin viimeisellä kolmanneksella ja kirosin koko loppumatkan, että ei enää ikinä! Vaan kyllä se ilo tuli kun mitalin sai kaulaan.
    Ja kuukautta myöhemmin juoksinkin toisen puolimaratonini extempore toisessa kaupungissa.

    Mutta sydän sykkii kyllä tälle HCRlle, etenkin kun juostaan ihan naapurissa ja kotimaisemissani. Eli mukana ehdottomasti ensi kerralla - aikaa parantamassa.

    Löysin muuten sun blogiin joskus kun päätin, että haluan sen puolikkaan juosta ja googlettelin vinkkejä. Siitä saakka olenkin ollut lukijana! Kiitos siis myös sinulle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiva, kun kommentoit! Haha, varmasti moni voi samaistua tuohon "ei enää koskaan"-fiilikseen ja sitten kun pääsee maaliin ja saa mitalin kaulaan, niin ääni kellossa muuttuukin: "lisääää!!" :) Tiedän niin hyvin! Ja jee, että oot mukana! Ja ihana myös kuulla, että oot ollut lueskelemassa täällä jo pidempään!

      Poista
  3. Ihana Karkki ja juoksuhypetys. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii, pakkohan tässä on vähän hypettää! :) <3

      Poista
  4. Sulla on tosi hyvä tavoite :) Jään jännityksellä odottamaan, miten treenaaminen lähtee taas vähitellen sujumaan! Mä en jotenkin tykkää juosta samoja kisoja - on vielä niin monia eri paikkoja ja kaupunkeja, joissa haluaisin juosta, etten mielelläni juokse samaa reittiä uudestaan :D Mutta nyt kun tää reitti tosiaan uudistuu, niin pitääpä harkita uudestaan. Oli nimittäin niin hienosti järjestetty tapahtuma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katju! :) Jännityksellä odotetaan täälläkin, että miten tämä tästä lähtee, kun on nyt julkisesti kerrottu tavoite! ;) Noh..ei paineita ja kropan ehdoilla mennään, kuten aina! :) Mulla on joitakin näitä lempparikisoja, joita voisin juosta joka vuosi uudelleen ja uudelleen..jotenkin niiden missaaminen olisi ihan tylsää, joten pakko päästä mukaan! Mutta on myös tosi paljon uusia ja sellaisia, joita ei ole juossut ja joita haluan juosta! Toivottavasti ensi vuodelle mahtuu joku uusi tapahtumakin mukaan! :)

      Poista
  5. Hihii, mahtavaa että oot pian takaisin juoksun parissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep,on kyllä niin huippua, kun tietää, että se on pian edessä!! :)

      Poista
  6. Mäkin ajattelin ekaa kertaa kommentoida, vaikka blogia olen seuraillut jo pitkään! Tsemppiä tavoitteeseen! Seurailen mielenkiinnolla, miten juoksu lähtee käyntiin. Mulla on kotona 10/14 syntynyt pikkuinen ja ehkä ensi kesänä jälleen puolikas voisi olla tavoitteena.

    Toivottavasti saat treenit onnistumaan ja kroppa pysyy perässä. Itse haaveilin puolikkaasta jo viime kesälle/syksylle, mutta väsymys oli koko vauvavuoden niin järkyttävää, että kunnon treenaaminen ei vain onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Minna! Tosi kiva kun kommentoit! :) Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Melkoinen projekti on kyllä edessä, mutta olen valmis haasteeseen! :) Toivottavasti sunkin tavoite toteutuu, voidaan tsemppailla yhdessä! Uskon, että jos ja kun väsymys on kova niin siinä ei tosiaan treenailuja ensimmäiseksi mieti! Toistaiseksi itse olen saanut nukkua ihan ok:sti, mutta ilmeisesti tämä vauvavuosi on täynnä erilaisia vaiheita, joten katsotaan miten tilanne etenee nukkumisen suhteen täälläkin. Mukavaa loppuviikkoa sinne! :)

      Poista