keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulumielellä & onkos tullut kesä jo talven keskelle...

Tulihan se sieltä. Nimittäin joulumieli! Vaikka ulkona on ainakin täällä Espoossa suorastaan kesäisen tai ainakin keväisen näköistä, niin alkaa jouluinen mieli olla valloillaan. Aloitettiin tämä aatonaatto samalla tavalla kuin jokainen aamu, Milan ja Islan kanssa aamulenkillä. Ajattelin ensin, että käveltäisiin hieman lyhyempi lenkki, koska tänään on vielä paljon tekemistä ennen joulunviettoon rauhoittumista. Ihana auringonpaiste houkutteli kuitenkin tekemään normaalin 5 kilometrin aamulenkin rantaraittia pitkin. Ja pakkohan se oli kaivaa kännykkä esille ja kuvailla myös maisemia! <3

Joulukuun 23. 2015
Vietetään joulua tänä vuonna samalla tavalla kuin viimekin vuonna, tosin nyt ollaan kaikki yöt kotona. Aatto vietetään Westendissä mun mummilassa (eli nykyisessä isopappalassa:)) ja joulupäivänä suunnataan joulunviettoon Mäntsälään appivanhempien seuraksi. Tapaninpäivänä palataan taas Espoon huudeille. Odotan tosi paljon yhteistä aikaa serkkujen ja koko meidän paksun perheen kanssa. Joulu on kaikkine perinteineen aivan ihana juhla ja parasta on saada kaikki koolle! <3 Islan myötä tämä joulu on tietysti vielä spesiaalimpi, vaikkei hän vielä ymmärräkään siitä mitään. Ollaan kuitenkin laulettu vaipan vaihtojen yhteydessä petteri punakuonoa ja joulupuu on rakennettu, mikä saa pikku neidin hymyilemään kovasti! (Vaikka äidin lauluäänessä olisi hiukkasen parannettavaa..;)) Muutaman lahjankin hän varmasti saa ja pääsee tonttuilemaan tonttupuvussaan. <3 Näiden tonttuilukuvien myötä toivotellaan teille kaikille oikein rauhaisaa ja mukavaa joulua! <3 Palailen blogin pariin luultavasti taas sunnuntaina! :) 
<3: Karoliina 

Seuraile menoa myös Instagramissa & Facebookissa

14 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua! Maailman suloisin pikku tonttu :)

  VastaaPoista
 2. Hii voi että mikä hurmuri hän on tuossa 2. vikassa kuvassa! :) Ihana tonttutyttö! Rauhallista joulua koko poppoolle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua! Ja miten söpö pikkutonttu!:)

  VastaaPoista
 4. Voi söpöläiset!! <3 ihanaa joulua!! Ps. Tosi kiva kuulla, että palautuminen on mennyt hyvin ja pääset taas treenien pariin, jes. Ja että pikkuneiti kasvaa mallikkaasti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tonttutytöt <3 Mahtavaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tonttutytöt kiittää! Teille myös ihanaa joulua! <3

   Poista
 6. Tunnelmallista joulunaikaa! Ihania kuvia ja ah tuo aurinko. Tuo oman lisänsä muutoin niin "mustaan jouluun".. Haleja sinne!! <3

  VastaaPoista