keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kuukausikatsaus: Marraskuu 2015

Marraskuu, tuo vuoden pimein ja synkin kuukausi oli tänä vuonna kuukausi, joka toi mukanaan jännitystä, iloa, naurua, kipua, huolta, suuria tunteita ja ennen kaikkea sydämen pakahduttavaa rakkautta ja kiintymystä, jollaista en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Koko kuukausi meni lopulta todella nopeasti, vaikka alku olikin hieman odottelua ja jännittämistä; milloin pikkuisemme saapuisi maailmaan. 9.11.2015 maailmamme sitten mullistui, kun hän rankan synnytyksen jälkeen päästi ensimmäisen itkunsa klo 11.29. Se tunne oli uskomaton. 

<3

Pikkuisen syntymästä lähtien marraskuu oli uuden opettelua. Tutustumista tuohon pieneen ihmiseen, tutustumista omaan itseensä ja kumppaniin uudelleen uusissa rooleissa. Marraskuu oli vaipanvaihtoa, syöttämistä, hellittelyä, palautumista synnytyksestä, ihmettelyä, onnellisuutta, turhautumista, väsymystä, suurta rakkautta ja uusia tunteita. Marraskuu oli äitinä olemisen opettelua. Kirjoittelen tästä uudesta roolista ja henkisestä puolesta tarkemmin ensi viikolla uudessa postaussarjassa "Body and mind after baby". 

<3

Marraskuussa päästiin myös hyvälle mallille meidän uudessa arjessa, joista voit lukea lisää alla olevista postauksista. 
Päivittäistä menoa ja meininkiä voi myös seurata Instagramin puolella @candyontherun :) 

Marraskuu tosiaan muutti elämän totaalisesti, mutta ei mitenkään huonompaan suuntaan! <3 En vaihtaisi hetkeäkään pois. En edes sitä pirun synnytystä! ;)Ainiin...täytinhän mä marraskuussa myös 30 vuotta ja gradu hyväksyttiin tiedekunnan kokouksessa. Joulukuussa musta tulee siis Elintarviketieteiden maisteri! Pikkujuttuja vaipanvaihdon keskellä! ;) WOOHOO!

Mitä marraskuusta jäi sulle mieleen? Mitä odotat joulukuulta eniten? :) Ihanaa joulukuuta <3


-Karoliina
10 kommenttia:

 1. sulla on riittänyt sutinaa ja tapahtumia marraskuussa, ei jää ainakaan tylsänä ja synkkänä mieleen.onnea synttäreiden, vauvan ja maisterin papereiden johdosta!
  mä tarvoin toisen kerran marrasputken läpi eli hölkkäsin vähintään 25 min päivässä. se oli hauskaa ja tsemppasi liikkumaan tylsästä säästä ja väsymyksestä huolimatta. välillä väsytti ja otti päähän, mutta päällimmäisenä jäi hyvä fiilis mieleen.mun 12 ja 16 v poitsut on sairastaneet nyt vajaan viikon flunssaa jonka mäkin onnistuin eilen saamaan.toiv pöpöt lähtee pian täältä. la olis joulujuoksu hyvän kaverin kanssa fiilistellen, ei raastaen. ja 20.12 olis vuorossa joulumaraton nokialla.
  oon menossa työhaastatteluun, vaihtelu voisi välillä virkistää, vaikka tykkään nykyisestäkin työstä.
  mukavaa joulukuuta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! <3 Joo, marraskuusta jää kyllä noi kolme juttua päällimmäisinä mieleen! Vau sun marrasputkelle!! Oon somessa seurannut marrasputki-meininkiä ja täytyy kyllä miettiä, jos ensi vuonna minäkin! On kyllä niin huippu tapa motivoida itseään liikkeelle tällaisena vuodenaikana! :) Toivottavasti pöpö lähtee pian pois, niitä tuntuu olevan liikkeellä! :/ Mua vähän harmittaa, että joulujuoksu jää väliin, mutta fiilistelen teidän kaikkien kautta :) Ensi vuonna sitten! Ja vau, joulumaratonkin! Ihan kokonainen vai?? :) Ja tsemppiä työhaastatteluun!! Kivaa loppuviikkoa!

   Poista
  2. joo kokonaista oon ajatellut, mutta arvon vielä sen ja puolikkaan välillä..riippuu vähän tästä pöpöstäkin. joo se marrasputki on hauska vaikkakin välillä haastavakin. mulla toimii ainakin, ei iske masennus päälle kun saa edes mini lenkille ittensä.

   Poista
  3. Okei, tsemppiä kovasti meet sitten puolikkaalle tai kokonaiselle!! :)

   Poista
 2. Aivan huikea marraskuu sulla ollut, Karkki <3! Ihanaa, äitiys pukee sua! Onnea myös maisterin papareista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut tosi huikea! <3 Kiitos <3 Ps. millon tuutte kattomaan meitä?? :)

   Poista
 3. Aikamoinen marraskuu! :) on tosi kiva lukea siun juttuja arjesta ja uudesta elämänvaiheesta, tsemppiä ja haleja kovasti sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ollut <3 Kiva kuulla, että oot tykännyt lukea, haleja sinne myös <3

   Poista
 4. Voi ihana marraskuu!! On kyllä mukava lukea sinun uudesta arjestasi. Meiän kohokohta oli muutto omaan kotiin, ja siksi yleensä niin ankealta tuntuva marraskuu on tuntunut niin parhaalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että teidän muutto teki kyllä marraskuusta todella mukavan kuukauden <3 Uusi koti näyttää niin tunnelmalliselta!! Me niin tullaan kylään ensi vuonna! ;) Ihanaa joulukuuta <3

   Poista