tiistai 26. heinäkuuta 2016

Alkuviikon kuulumisia ja vauva 8,5kk

Heippahei! Mitä teille kuuluu? Täällä pyörähti eilen viimeinen lomaviikko käyntiin ja nautiskellaan siitä edelleen täällä Houtskärissä. On kyllä ollut niin ihanaa, että en haluaisi lähteä vielä viikonloppuna kotiin, mutta pitää olla kiitollinen, että on saanut näinkin pitkään viettää kesää täällä. Nyt alkuviikosta on ollut taas ihan mielettömän lämmin ja eilen vietettiin melkein koko päivä ulkona saunan terassilla. Isla otti jopa kahden tunnin päikkärit vaunuissa varjossa, joten sain itse nautiskella auringossa ja rentoutua.


Kovin usein ei ole tänä kesänä tullut hetkeä pidempään maattua auringossa, sillä vauvaelämä on vain entistä vauhdikkaampaa koko ajan! Isla liikkuu koko ajan reippaammin, kiipeilee joka paikkaan, laittaa kaiken mahdollisen suuhun ja kaipaa paljon viihdytystä. Onneksi täällä on ollut apujoukkoja ja viihdytysorkesteria paikalla koko ajan, mutta vähän jännittää, miten mun meidän käy kotona, kun olen päivisin ainoa viihdyttäjä. No, pitää ottaa vauvatreffejä ja keksiä kaikkea kivaa, kun muutenkin arkeen paluu tuntuu vähän tylsältä. 



Islalla on ihan viimeisen viikon aikana tullut oma tahto selvemmin esiin ja se kommunikoidaan kiljumalla kovaa joko innosta tai vaativasti, kun halutaan jotain. Välillä mietin, että olisipa helppoa, jos hän vain jo osaisi puhua. Toisaalta tämä melkein 9kk ikä on aivan mahtavaa, kun vauvasta on paljon enemmän seuraa ja joka päivä opitaan uusia juttuja. Toisaalta taas välillä kaipaan sitä ihan pikkuvauva-aikaa, kun oli aikaa vaikkapa istahtaa useammin blogin ääreen tai syödä rauhassa! Nyt ruokahetket ovat useimmiten aika härdelliä ja blogin ääreen istahtaminen melko harvassa entiseen verrattuna :D Mutta ei saisi valittaa, koska oikeasti siihen ei ole mitään syytä. Pitää vain keksiä keinot, millä saadaan jotain järkeä tähän välillä kaaokselta tuntuvaan meininkiin tai sitten pitäisi vaan hyväksyä se, ettei ihan kaikkea ehdi tai voi tehdä, mutta se on vaikeata..Todennäköisesti rytmien palauttaminen jokseenkin järkeviksi on se mitä kaivataan, sillä päikkärirytmit ovat menneet viime viikkoina lomalaisen sekaisin ja tuntuu, että päivät vain hujahtaa ohi sekamelskassa. Tänään päikkäreille nukahtaminen oli tosi hankalaa, enkä saanut Islaa nukkumaan useammallakaan yrityksellä. Hermot alkoivat jo mennä, joten onneksi mummi otti homman haltuun ja sai Islan nukkumaan. Jes. Onneksi on apukäsiä! <3 Minä pääsin karkaamaan hellelenkille, joka teki niiiiiin hyvää sekä fyysisesti että henkisesti. Oli ihanaa juosta yksin ja mietiskellä rauhassa. Hiki tippui paahtavassa auringossa, mutta jollain tapaa kroppa on jo alkanut tottua kuumuuteen, sillä se ei tuntunut läheskään niin pahalta kuin vaikkapa Paavolla heinäkuun alussa. Tosin vauhtikin oli rauhallisempi. Juoksin 11km, joka oli Paavon jälkeen pisin lenkki. Heinäkuu on mennyt peruskestävyyslenkkejä juostessa, mutta ajattelin kirjoitella juoksujutuista erillisen postauksen lähiakoina. 



Tässä vähän tajunnanvirtaa ja kuulumisia täältä! Nyt jatketaan leikkimistä olohuoneen sotkemista. Toivottavasti teille kuuluu hyvää ja olette nauttineet kesästä! 

<3: Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

2 kommenttia:

  1. Olipa kivaa lukea kuulumisia! :) Hyvää kesänjatkoa teille!! -A

    VastaaPoista