sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kesäinen viikonloppu

Vitsi, mikä ihana kesäinen viikonloppu takana! Perjantai-iltaa ja suurimmaksi osaksi lauantaita vietettiin vain meidän tyttöjen kesken, kun Henri oli polttareissa. Perjantai-iltapäivällä Islan päikkäreiden aikaan tein ison hedelmäsalaattiannoksen, kuten olin suunnitellut ja ai että se maistui hyvältä! 

Kesäinen hedelmäsalaatti

Lauantaiaamu alkoi "vasta" seitsemän aikaan, mikä tuntui luksukselta. Rauhallisen aamun jälkeen lähdettiin Islan kanssa Omppuun vähän shoppailemaan ja palattiin takaisin jos jonkinlaisen pikkunyssäkän kanssa. Islalle hiekkaleluja, mulle muutama kesävaate ja Henrille nespressokahveja. Sen jälkeen syötiin lounasta ja tein itselleni pitkästä aikaa salaattiwrapin. Lounaan jälkeen vietettiin hetki pihalla ennen Islan päikkäreitä, jotka eivät menneet kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan, kun hän ei halunnutkaan nukkua. Ei sitten millään. Arg. Itse olin suunnitellut tekeväni jumpan päikkäreiden aikana, mutta se meni hieman soveltamiseksi. 




Päikkäreiden sijaan suunnattiinkin leikkipuistoon ja hölkkäilin sinne rauhallista vauhtia rattaiden kanssa. Flunssa alkaa olla taputeltu, mutta vielä on sellaista pientä jälkinuhaa. Liikkuminen teki kuitenkin hyvää ja tulee niin paljon parempi fiilis, kun pääsee tekemään jotain. 


Leikkipuiston ja välipalan jälkeen pikkuneiti oli sen verran väsytetty, että uni vihdoin maistui. Wohoo! Itse suuntasin suihkun kautta sohvannurkkaan lukemaan muutamia lehtiä ja nauttimaan pienestä hetkestä omaa aikaa! 


Henri tuli lauantai-illaksi kotiin polttareista, joten syötiin ihanat grillisafkat ja katsottiin Suomen peliä. Siitä ei paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa.. 

Sunnuntaiaamu alkoi myös vasta seitsemän jälkeen hyvin nukutun yön jälkeen. Ahh. Kyllä sitä nykyään osaa arvostaa hyviä yöunia! <3 Syötiin aamupalaa kahdeksan aikaan Islan kanssa ja otettiin aamu rennosti. Olin tehnyt päätöksen edellisenä iltana, etten lähde juoksemaan Naisten Kymppiä, koska kympin juokseminen heti flunssan jälkeen ei tuntunut parhaalta idealta. Sen sijaan lähdin aamulla omalle hieman lyhyemmälle lenkille ja nautiskelin hyvästä kesäisestä juoksufiiliksestä. Kroppa tuntui hyvältä (olen saanut nyt venyteltyä selkää sen verran hyvin, että se tuntuu olevan ok eikä säteile jalkoihin) ja askel rullasi, vaikka pidinkin vauhdin rauhallisena. Se on ihana tunne kun ei tunnu missään kohtaa kroppaa mitään kireyksiä tai kivistyksiä! Jospa sitä pääsisi nyt taas vähitellen normaaliin treenirytmiin, se olisi ihanaa! Hyvästä juoksufiiliksestä innostuneena ilmoittauduin myös Paavoon puolikkaalle, vaikka viime vuonna vannoinkin, että ei enää koskaan! Hehe! Niin se aika kultaa muistot ja Turku kutsuu jälleen! Sieltä starttaa taas meidän perheen kesäloma! :) Ihana Turku!



Sellaisia viikonlopputunnelmia täältä! Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia mukavasta viikonlopusta! :) Kivaa alkavaa viikkoa! 

-Karoliina 


6 kommenttia:

  1. Jee, että flunssa hellittänyt ja kroppa kunnossa. :) Vitsit noi toppikuvat näyttää huipulle, siellä on siis tosiaan ollut lämmin. Ihanaa viikon alkua!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, topissa juokseminen oli kyllä aivan ihanaa! <3 KESÄ!! Ja just sopiva lämpötila, ei vielä liian kuuma :) Kivaa viikkoa sinnekin!! :)

      Poista
  2. Ihana hyvänmielen rapsa! Ja tosi kivalta vaikuttava viikonloppu. (: Hienoa, et flunssa alkaa vihdoin hellittää!

    Hei voitais nähdä tässä alkukesästä ja katsoa vähän tuota sun selkää? Lihaskuntotreeneistä on ollut nyt jo useemman kerran puhetta niin jos vaikka laitettaisi toteutukseen, jos siitä olis apua edes vähän?

    Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! Ois ihan huippua, jos saadaan aikataulut natsaamaan! :) Kaikki vinkit on tervetulleita! Meen myös fyssarille nyt tällä viikolla, jos sieltäkin saisi jotain lisätietoa, mistä johtuu! Mutta palataan! Kivaa viikkoa sinnekin!! :)

      Poista
  3. Olipa kiva kuulumispostaus! Ja hienoa, että pääset taas juoksemaan :)

    Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit ja kommentoit Marianne! :) Mukavaa loppuviikkoa!!

      Poista