perjantai 19. toukokuuta 2017

Perjantaipalat 19/5

 • Heippahei! Ja kivaa perjantaita! Ja kesää! :D Uskaltaisiko sanoa noin, kun tänään kuulemma päästään kesälämpötiloihin täällä Etelä-Suomessa? :) Jaa-a! Mitä teille kuuluu? Onko kivoja viikonloppu suunnitelmia? 

Leikittiin vähän uusilla instagram-filttereillä! 

 • Täällä on ollut sellainen tapahtuman jälkeinen krapula (olikohan siinä alkoholittomassa skumpassa sittenkin jotain?;))/takki tyhjä-fiilis yhdistettynä flunssaan tällä viikolla, joten en nyt ole ollut ihan parhaimmillani missään roolissa. Hermo on mennyt neiti taaperoiseen helpommin kuin yleensä eikä työtkään oikein ole maistuneet. On tehnyt vain mieli maata sohvalla ja tuijottaa jotain aivotonta sarjaa, mutta pistetään flunssan piikkiin. Se onneksi alkaa vähitellen hellittää ja HCR:n jälkeen katse on suunnattuna seuraaviin juttuihin, vaikka olenkin fiilistellyt viime viikonloppua edelleen blogien ja kuvien kautta. Katjun kirjoitus meidän sometiimin päivästä oli aivan ihana! <3


 • Vaikka hetkittäin tällä viikolla on tuntunut siltä, että seinät kaatuu päälle, kun ollaan oltu Islan kanssa niin paljon kaksistaan, niin on tällä viikolla ollut paljon kivojakin juttuja! Ollaan käyty leikkipuistoissa ja rauhallisilla vaunulenkeillä, leikitty omalla pihalla hiekkalaatikolla ja keinuttu (huuuuiiiii!). Ne on ne pienet arjen ilot, vai mitä? ;) 


 • Saatiin myös ihana yllätyspaketti  Sugar Helsingiltä, joka sisälsi muun muassa Ella´s Kitchenin smoothieita, joista Isla oli aivan innoissaan ja söi melkein samalta seisomalta muutaman. Lisäksi paketissa oli ihanalta näyttäviä Sophie La Giraffe baby-kosmetiikkatuotteita, kuten kylpyvaahtoa, hammastahnaa ja rasvoja. En edes tiennyt, että Sophie La Giraffe-sarjaan kuuluu tuollaisia!  Mahtavaa päästä kokeilemaan! :) Muutkin tuotteet näyttivät oikein laadukkailta ja tulevat varmasti käyttöön. Ehdottomasti meidän viikon piristys! Kiitos vielä Sugar Helsinki! :) 


Ella´s Kitchenin smoothiet maistui
Muita ihania paketissa olleita tuotteita
 • Olen TAAS tällä viikolla koittanut palata terveellisemmän ruokavalion pariin ja lisännyt vihanneksia, vähentänyt hieman hiilareita ja herkkuja, sillä viime viikonloppu meni taas ihan herkutteluksi eikä olo ollut omassa kropassa parhain mahdollinen. Tuntuu, että koko kevät on ollut yhtä tasapainoilua herkuttelujen ja normaalin ruokavalion välillä. Silloin kun väsyttää on niin helppo syödä jotain hyvää ja se parantaa oloa hetkeksi. Toisaalta se on myös ihan selkeästi tapa. Kroppa alkaa huutamaan herkkuja, kun tulee perjantai. Mistä se voi tietää sen, että on perjantai? ;) Tänään ajattelin ostaa kaupasta ainekset ihanaan hedelmäsalaattiin ja tehdä sitä ison kulhollisen kaappiin viikonloppuherkuksi.  • Sain vihdoin varattua ensi viikolle ajan fyssarille! Haluan mennä sinne tuon selän takia, sillä ongelmat jatkuvat edelleen, vaikka en edes ole juossut yli viikkoon. Paikallistan nyt ongelman selässä ja tiedän, että se sieltä säteilee tuohon oikeaan sisäreiteen/etureiteen, mutta mistä se johtuu? Mitä sille voi tehdä? Ne asiat haluan selvittää. Viimeiset 1,5 kuukautta on mennyt juoksun suhteen aika pieleen ja kaikki kevään kisat, joita olin tähän asti suunnitellut ovat olleet DNS. Mutta, en jaksa sen enempää surkutella. Katse eteenpäin ja toivottavasti saan jotain vastauksia pian! :) En usko,että kyse on mistään sen isommasta, mitään ei ole rikki onneksi kuitenkaan. 
 • Kisakalenterissa lukee seuraavaksi HHM 10.6! Kuka muu tulossa sinne? :) Nyt voidaan alkaa lyömään vetoja pääsenkö viivalle vai en..;) Ajattelin päästä. 
 • Meillä ei ole sen kummempia viikonloppusuunnitelmia paitsi, että jatketaan tyttötiimillä suureksi osaksi, sillä Henri on polttareissa ja lähtee taas sunnuntaina työmatkalle. Sunnuntaina olisi myös Naisten Kymppi, jossa oli viime vuonna ihan super kivaa, mutta katsotaan antaako tämä flunssa periksi ja pääsenkö sinne. 

Kivaa viikonloppua!! :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä arjen pyöritykseen!<3 Toivottavasti flunssa helpottaa ja jalat kunnossa, jotta pääset HHM:n. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! <3 Flunssa alkaa olla taputeltu, enää vähän nuhaa jäljellä! Jalatkin tuntuu nyt hyviltä, kun olen saanut selkää vetreämmäksi. Toivottavasti jatkuu näin! Kivaa sunnuntaita sinnekin! <3

   Poista