perjantai 20. lokakuuta 2017

Perjantaipalat (20/10)

Heippa ja mukavaa perjantaita! Ajattelin pitkästä aikaa koota perjantaipalat-postauksen ja tässä se tulee viikon parhaiden juttujen muodossa. 

Maanantain aurinkoinen juoksukeli ja lenkki taun jälkeen
Maanantaina käytiin tosiaan lenkillä reilun viikon tauon jälkeen ja oli ihanaa päästä juoksemaan! Vaikkei tauko ollutkaan pitkä, niin kyllä sitä osaa aina arvostaa, kun pääsee laittamaan tossua toisen eteen! :) 





Salaattiwrappien paluu
Olen syönyt viime aikoina salattiwrapin lounaaksi useampana päivänä. Se on kivaa vaihtelua perussalaatteihin ja tosi helppo ja nopea tehdä. Perus-tortillaletun väliin vain omia suosikkisalaattiaineksia (kuvassa näkyvässä wrapissa on esimerkiksi pinaattia, parsakaalia, avokadoa, tomaattia, fetaa ja hieman salaattikastiketta) ja suuta kohti. Nams!



Mun uusi Kari Traan Dalane parka-takki <3
Olen himoinnut tätä takkia jo useamman vuoden ja nyt pongasin sen joku aika sitten Sportamorelta hyvästä tarjouksesta. Ja pitihän se hankkia! Kallis ostos, mutta niin ihana ja hyvä, että uskon sen menevän useita vuosia. Tykkään tässä takissa eniten monipuolisuudesta, sitä voi käyttää niin kaupungilla kuin koiralenkeilläkin ja vaikka kesällä saaristossa. Kuvassa näkyy myös Islan uusi talvitakki, joka ostettiin täältä Q&A:sta. Hän halusi tietysti kokeilla sitä, kun itse kokeilin omaa takkia! :) 


Sadepäivä(t)
Olin aivan innoissani tiistain sadepäivästä, joka oli täällä ensimmäinen sitten elokuun lopun. Auringonpaiste on ihanaa, mutta ehkä suomalainen välillä kaipaa synkkyyttä ja sadetta ;) heh! Ja tiedän, että Suomessa on satanut tosi paljon, joten rajansa toki kaikella. Täällä sadepäivä tuntui kuitenkin vaan ihanalta vaihtelulta! Mutta, kun sade jatkui vielä toisenkin päivän, niin oli siinä hieman miettimistä, että mitä tekemistä keksitään. Meillä kun ei täällä ole mukana kaikkia kunnon sadevaatteita, niin ulkona sateella oleminen on hieman hankalaa. Käytiin kuitenkin vähän ulkoilemassa sateen tauottua ja sain mun uuden takin käyttöön. Sisällä sitten siivottiin, leikittiin, kellittiin ja katseltiin lastenohjelmia. Isla oli pikkaisen lämpöinen, joten iisisti ottaminen teki hyvää. 




Auringon paluu ja ihanan viileä sää
Sadepäivien jälkeen lämpötila oli viileämpi ja torstain ulkoilut tapahtui hupparit päällä. Aika kivaa! Lenkille valitsin t-paidan topin sijaan ja juoksun jälkeen heitin hupparin heti niskaan. Juostiin jälleen meidän perus vitosen lenkura. 






Ruisleipä avokadolla ja pikkutomaateilla/kananmunalla
Meillä on onneksi ollut melkein koko ajan täällä ruisleipää pakkasessa useiden vieraiden ansiosta. Syödään leipää sen verran paljon, että on ihanaa, että se on terveellistä ja ravitsevaa vs. höttöleipää, jota täältä saa kaupoista. Mun suosikkiyhdistelmät tällä hetkellä on ruisleipä levitteellä, jonka päälle avokadoa ja pikkutomaatteja (päälle hieman suolaa ja pippuria) tai ruisleipä levitteellä ja päälle avokadoa ja paistettua kananmunaa. Nam! 

Viikonloppureissu meren äärelle
Tänään olen eniten innoissani siitä, että iltapäivästä startataan auto kohti itää ja suunnataan katsomaan MERTA!! <3 Mulla on niin ikävä merta, ettette uskokaan. Madrid on IHANA, ihana kaupunki, mutta vesi täältä puuttuu. Tai siis löytyy toki Manzanares joki, lago Casa de Campossa ja Retiron tekojärvi, mutta you get the point. Muutenkin on ihanaa päästä vähän muualle välillä ja viikonloppulomalle. 

Henri kysyi multa, mitä haluan viikonloppuna nähdä, ja mun vastaus oli suunnilleen ottaa iisisti ja olla lähellä merta. Meidän hotellihuone on ihan rannalla, joten taidan vain tuijottaa merta, silloin kun emme ole ulkona! Hehe! 

Mihin me sitten lähdetään? 

No, Valenciaan! <3 En malta odottaa! Instagramiin päivitän varmasti kuvia merestä, seuraa siellä mukana! :) 

Ihanaa viikonloppua just sulle! Mitkä oli sun viikon parhaita? :) 

<3: Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

4 kommenttia:

  1. Kauniit on maisemat siellä:)
    On se jännä juttu miten kunto voi huonontua
    parin viikon flunssan jälkeen. Olen tässä pari
    kertaa käynyt lenkillä ja on tuntunu ihan kun ei ois koskaan
    juossutkaan:) Välillä on ollut pakko pysähtyä...
    Ei toivoisi muuta kun että saisi olla terveenä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Suvi! Kiitos kommentista! :) Tiedän niin tunteen! Kipeenä olon jälkeen vaatii kyllä aikaa ja malttia, kun palailee takaisin treeneihin. Kyllä se kunto sieltä taas nousee, kun ottaa iisisti ja tosiaan vaikka kävelee välillä lenkin aikana, jos siltä tuntuu! Toivottavasti saat olla terveenä jatkossa!

      Poista
  2. Mukavaa viikonloppua Valenciassa ellette ole jo tulleet takaisinkin kun nyt vasta luen postauksesi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna! Oli tosi mukava viikonloppu! Nautin niin kovasti, kun pääsi meren äärelle! :) Kivaa viikkoa sinne!

      Poista