sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Viikon höpinät treeneistä ja Madrid-arjesta

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Täällä istutaan koneen äärellä aamukahvi seurana ja ajattelin, että olisi kiva vähän antaa näppäimistön laulaa ja kirjoitella mitä mieleen tulee. 

Tällä viikolla me ollaan tosiaan totuteltu taas Madrid-arkeen. Ollaan käyty Islan kanssa leikkipuistoissa päivittäin ja nautittu mukavan aurinkoisista marraskuun keleistä. Päivisin on ollut aika lämmintä, mutta illalla ja yöllä on kyyyylmä. Madridin lämpötilaerot on aika huvittavat, yöllä +2 astetta ja päivällä saattaa olla jopa +20! Koita siinä sitten pukeutua! :D 



Tämän viikon ruokasuosikki on ehdottomasti ollut kasvissosekeitto, joten olen tehnyt jo kahteen kertaan. Niin hyvää ja ihan parasta ruokaa loppusyksystä! <3


Olen saanut tehtyä tällä viikolla muutaman hyvän lihaskuntotreenin ja innostus käsipainotreeneihin jatkuu edelleen. Usein teen jonkun tästä postauksesta löytyvän treenin tai sitten sovellan hieman ja poimin liikkeitä fiiliksen mukaan. Viime aikoina olen yrittänyt (painotus sanalla yrittänyt) jakaa treenejä alavartalo, ylävartalo ja keskivartalo-treeneihin, jotta tulee kaikkia treenattua ja tulee selkeä rytmi, mutta välillä luotan edelleen koko kropan treeneihin. On kyllä ihana fiilis, kun lihaksissa tuntee tehneensä jotain!

Juoksu on tällä viikolla jäänyt vähemmälle, mutta tänään suunnitelmissa olisi lähteä juoksemaan. Pakko sanoa, että vaikka olen oppinut tykkäämään juoksemisesta rattaiden kanssa, niin kaipaisin tällä hetkellä sitä, että voin lähteä yksin juoksemaan vapaammin kuin nyt voin, niinkuin kotona. Vaikka koen, että Madrid on turvallinen kaupunki, niin iltaisin en ole halunnut lähteä yksin tuonne pimeään lenkille ja päivisin rattaiden kanssa on ainoa vaihtoehto. Mutta turha valittaa, jos haluan juosta, niin gotta make it work! Tänään on muuten tasan 6 kuukautta Helsinki City Running day:hin eli päivään, jolloin juostaan HCR, HCM ja uudet tapahtumat Helsinki City 5 ja maratonviesti! Onko joku teistä jo ilmoittautunut johonkin näistä? Itse olen mukana jälleen HCRD-street teamissa. D-tuohon HCR:n perään on lisätty, koska nyt tiimimme edustaa koko Helsinki City Running dayta. Ihan mahtavaa olla edelleen mukana! <3


Tällä viikolla ollaan vietetty tosi paljon koti-iltoja. Teki ihan hyvää rauhoittua melko vauhdikkaan Suomi-viikonlopun jälkeen. Ollaan viritetty usein iltaisin Katsomo telkkariin ja katsottu esimerkiksi Kympin uutisia! Tulee kotoisa olo! :) Perjantai-iltana vietettiin ilta Ikeassa. Meidän teki hirveästi mieli mennä syömään lihapullia ja niinhän me tehtiin. Ai että, maistui hyvältä. Oltiin myös suunniteltu, että käydään ostamassa Ikean ruokaosastolta vähän lihapullia ja muuta hyvää kotiinkin ja lähdettiin sieltä lopulta kahden kassillisen kanssa. Ooops. Mukaan tarttui muun muassa lihapullia, niiden kastiketta, perunamuusia, lämminsavulohta, kanelipullia, gifflareita ja ruotsalaisia irtokarkkeja. Pakko sanoa, että ruotsalaisilla on kyllä aika hyvät oltavat ympäri maailmaa, kun Ikeasta saa aina kotimaan herkkuja! Maistuu ne kyllä ainakin näille suomalaisillekin! :) Tack Sverige! Huvittavaa Madridin Ikeassa oli tuo, että lähes kaikkiin annoksiin lisättiin pieni Ruotsin lippu, en ole huomannut Espoon Ikeassa ainakaan samaa? 



Henri teki meille lauantai-iltana ruuaksi ihanaa savulohimössöä, perunoita ja salaattia. Harmitti, ettei ostettu lämminsavulohta enempää. Oli niin hyvää! 


Ja eilen lauantaina oltiin tietysti hengessä mukana historiallisessa päivässä, kun länsimetro alkoi kulkea. Wohoo! Isla on täällä innostunut niin paljon metrolla ja junalla ajamisesta, että pitää varmaan kotona mennä mahdollisimman pian ajelemaan metrolla! ;) 

Hmm, ehkä tässä oli teille tarpeeksi höpinää! Nyt taidan syödä vähän lisää aamiaista ja jatketaan sunnuntain viettoa. Kivaa päivää sulle! Mitä sun viikkoon on kuulunut? 

-Karoliina

6 kommenttia:

  1. Moi Karkki! Täällä on marraskuulle tyypillinen sumu asettunut säätilaksi ja se saa tuntumaan ilman tosi hyytävän kylmältä. Joskus sumu katoaa päivän aikana, tai sitten ei. Laskettelukausi tuli avattua tänään. On ihana päästä aina välillä yhdeksi päiväksi kunnon talveen 😊. Kivalta kuulosti tiedä Ikea-reissu. Olen itsekin suunnitellut Ikeassa käyntiä ennen joulua. Ja myös täällä Sveitsissä laitetaan tuo lippu lihapulliin 😂.
    Terkuin,Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pia! Ai siellä on sellainen tyypillistä marraskuussa! Mustakin tuntuu, että täällä on aika hyytävän kylmä ilma (kun on), koska se on niin kuivaa, kun ollaan vuoristossa. Ei sellaista kosteaa, kuten veden äärellä. Ihanaa, että siellä on jo saatu laskettelukausi avattua! Onko lunta muuten kuin vuorilla? Ja joo, Ikeassa käynti kannattaa kyllä aina, sieltä löytäisi vaikka mitä ihanaa, mutta nyt ei oikein voitu ostaa mitään, kun matkalaukut tulee olemaan muutenkin ihan tukossa, kun palataan Suomeen ennen joulua! :) Kivaa viikkoa!

      Poista
  2. Ihana toi ruotsinlippu! :D Ei Turun/Raision Ikeassa kyllä tuommoisia saa. Itseäni lähinnä nyt turhauttaa, koska flunssa on jatkunut jo kolme viikkoa! Välillä on enemmän ja välillä vähemmän flunssainen olo. Ja ei ole kuitenkaan niiin kipeä, et tajuis huilata oikeen kunnolla. Ehkä tämä tästä... Suunta on vain ylöspäin. Saas nähdä, että mikä on kunto kun lenkille lopulta pääsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Lotta! :) Joo, mä luulen, että Suomen Ikea ei liputtele sen kummemmin Ruotsin puolesta! :D Voi vitsi, onpa ärsyttävää tollainen flunssa, joka ei kunnolla iske, mutta jatkuu jatkumistaan.. :( Toivottavasti pääset siitä eroon pian! Eka lenkki voi olla kyllä aika karsea, mutta kyllä se siitä taas! :) Tsemppiä ja kivaa viikkoa!!

      Poista
  3. Ihania höpöttelyjä - Huippu tuo Ruotsin lippu ikean lihapullissa, ei meillä savossakaan tuommosta saa. :) Viime viikko oli mukava, sisälsi treffejä ystävien kanssa, treenejä, töitä ja yhdet pikkujoulutkin. Huippu viikko - hektisin vaihe alkaa helpottaa ja tuntuu kerrassaan mainiolle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Musta tuntuu, etten enää osaa kirjoittaa muita kuin höpöttelypostauksia, mutta oh well! Ja joo, ei taideta Suomen Ikeassa kovasti liputella Ruotsin puolesta, täällä tiedetään muutenkin, että Ikea on Ruotsista ja miltä niiden lippu näyttää! :D Voi vitsi kuulostaa sun viime viikko tosi kivalta ja ihanaa, että alkaa se pahin vaihe helpottaa! <3 Ja hei, me nähdään aika pian!!!! <3 Kivaa viikkoa sinne!

      Poista