About

Heippa, kiva kun olet täällä! Olen Karoliina, 34-vuotias espoolainen äiti ja innokas liikkuja. Perheeseemme kuuluu mieheni ja minun lisäksi pian 5-vuotias Isla, 2-vuotias Aada sekä sileäkarvainen noutaja Mila. 

Olen kirjoittanut Candy on the Run-blogiani maaliskuusta 2013 asti ja vuosien varrella blogi on muokkautunut juoksublogista liikunta- ja hyvinvointipainoitteiseksi lifestyleblogiksi. Tällä hetkellä blogin kirjoittaminen on muiden kiireiden vuoksi jäänyt vähemmälle, mutta Instagram-tiliäni @candyontherun päivittelen useammin. 

Blogissani näkyy teemoina pikkulapsiarki, kotitreenit, juoksuharrastus sekä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen kiireisessä elämänvaiheessa. Haluan omalta osaltani olla tsemppaamassa ja innostamassa muitakin pitämään huolta itsestään ja liikkumaan, vaikka arki on kiireistä. 


Koulutukseltani olen elintarviketieteiden maisteri sekä matkailun liikkeenjohdon restonomi. Työkseni olen viime vuosina tehnyt sosiaalisen median koordinaattorin työtä ja sisällöntuotantoa. Somemarkkinointi on lähellä sydäntäni ja toivon tekeväni niitä töitä myös jatkossa. Blogissani haluan kuvata liikuntaan ja muihin aihepiireihin liittyviä kokemuksia aidossa ja positiivisessa hengessä. Saan itse blogin kirjoittamisesta paljon motivaatiota ja iloa, ja parasta siinä on mielestäni vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa. 

Tervetuloa seurailemaan! :) 

Ps. Jos olet täällä lukemassa juoksujuttuja niin aloita sivulta Juoksu ja juoksutapahtumat!

-Karoliina


9 kommenttia:

 1. Ihan yllättäen löysin blogisi ja kiinnostuin heti! Toinenkin ihminen, joka rakastaa juoksua ja heppoja. Täytyypä oikein ajan kanssa lukea tätä huomenna!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja tervetuloa! :) Ja kiva kuulla, että on muitakin juoksu+heppa-ihmisiä! Toivottavasti löydät täältä jotain mielenkiintoista luettavaa! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista
  2. Täälläkin yksi juoksu- ja heppaihminen. Innolla odottelen postauksia molemmista aiheista. Toki myös perusterveellinen ruokavalio kiinnostaa.

   Poista
  3. Moikka! Kiva kuulla! :) Tervetuloa mukaan! Joskus voisin kirjoittaa ratsastuksestakin enemmän jotain, onko siihen liittyen jotain erityistä joka kiinnostaisi muita heppailuihmisiä? :)

   Poista
 2. Mahtava blogi! :) Mie oon harrastanut ratsastusta aktiivisesti jo 12 vuotta ja nuorempana juoksua ja yleisurheilua, mutta vuosi sitten tammikuussa päätin aloittaa sporttisen elämän ja juoksun uudelleen. Mukaan on tullut sali, ryhmäliikunnat, hiihto ja juoksu. Nyt oman hevosen poismenon vuoksi juoksusta on tullut se pääjuttu, viime kesänä juoksin jo kympin matkoja ja nyt toukokuussa olisi eka puolikas. Oon saanu täältä hirveesti tietoa ja tsemppiä omaan tekemiseen, aloin jo miettiä omankin blogin pitämistä. Kaikkea hyvää, sait uuden aktiivisen seuraajan! :)
  -Jenna 21, Imatra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun Jenna kommentoit ja kiva kuulla, että olet saanut täältä tsemppiä! ♡ Juoksu on kyllä huippu harrastus! Kuten ratsastuskin, pahoittelut sun hevosen poismenon vuoksi. Eläinystävien poismeno on aina surullista! :( Kaikkea hyvää sullekin ja tsemppiä juoksuihin!

   Poista
  2. Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Hei Karoliina! Löysin blogisi Apple a day -blogin kautta ja täytyy sanoa, että heti jäin lukemaan useammaksi toviksi!:) Täällä myös toinen juoksuun höyrähtänyt, sinua joitakin vuosia nuorempi nainen.
  Kroppa on mulla prakaillut aika paljon kuluneen vuoden aikana, mutta haaveissa olisi vielä palata maratoonariksi. Nyt kevään edetessä kohotan kuntoa hyvällä fiiliksellä kaiken sairastelu- ja sairaalarumban jälkeen. Perfektionistin mieli ottaa toki osumaa, kun juoksuvauhdit/matkat ovat tipahtaneet, mutta kärsivällisyys kunniaan? Nyt onkin siis mukava lukea sun juttuja juoksusta. Ja vauva-arjestakin, perheenlisäys on kuitenkin täällä päässä (ainakin vielä) kaunis toive vaan. :)

  T.Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria! :) Kiva, kun kommentoit ja tervetuloa lukemaan!♡ Voi että, paljon tsemppiä sullekin juoksuihin ja todellakin..kärsivällisyys kunniaan! Se palkitsee kyllä! Joudun sitä itsellenikin muistuttelemaan aika ajoin!:) Kiva, kun olet tykännyt lukea juttuja! ♡

   Poista