About

Heippa ja tervetuloa lukemaan Candy on the Runia! Olen Karoliina, 32-vuotias espoolainen, tällä hetkellä äitiyslomalla oleva vajaa 3-vuotiaan taaperon ja kesäkuun alussa 2018 syntyneen vauvan äiti. Juoksu on yksi suurimmista intohimoistani ja olen harrastanut sitä tavoitteellisemmin viimeiset 10 vuotta. Tosin raskauden ja raskaudesta palautumisen myötä juoksu on tällä hetkellä tauolla. Blogini pääpainotus on liikunnassa, hyvinvoinnissa ja pikkulapsiarjessa. Olen kirjoittanut blogiani maaliskuusta 2013 saakka. 
Perheemme asuu etelä-Espoossa, ja siihen kuuluu minä, mieheni, kaksi tyttöämme sekä sileäkarvainen noutaja Mila. Ennen esikoisemme syntymää onnistuin saamaan graduni valmiiksi ja valmistuin ETM:ksi eli elintarviketieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta, jossa pääaineenani oli elintarvike-ekonomia. Ruoka ja ravitsemus kuuluvat siis opiskeluidenkin puolesta kiinnostukseni kohteisiin. Työkseni olen viimeiset 1,5 vuotta tehnyt sosiaalisen median koordinaattorin töitä hoitovapaan ohella. Raskauden ja vauva-arjen myötä myös näihin liittyvät asiat kuuluvat blogin sisältöihin. Juoksun ohella myös ratsastus on ollut pitkäaikainen harrastukseni, jota olen harrastanut 20 vuotta. Tällä hetkellä ratsastus on kuitenkin tauolla ja paluu satulaan tapahtuu, sitten kun aika ja kukkaro antavat taas myöden. Vapaa-aikaani kuuluu liikunnan lisäksi myös ajan viettoa perheen ja ystävien kanssa ja matkustelua aina kuin mahdollista.


C: Aliisa Mäkinen
Blogissani haluan kuvata liikuntaan ja muihin aihepiireihin liittyviä kokemuksia aidossa ja positiivisessa hengessä. Saan itse blogin kirjoittamisesta paljon motivaatiota ja iloa, ja parasta siinä on mielestäni vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Toivonkin, että kommenttiboksi pysyy jatkossakin aktiivisena, sillä se motivoi minua osaltaan jatkamaan blogin kirjoittamista. 

C: Satu Paasonen/Arjen Helmihetkiä
Candy on the Run-nimi blogille syntyi lempinimeni kautta, joka on Karkki. Se kuvaa hyvin minua monelta kantilta. Joko syön karkkia/herkkuja, juoksen tai olen muuten vain menossa eli "on the run". 

Jos haluat, voit seurata menoa myös muualla somessa: 


Ja jos mieleesi tulee jotain kysymyksiä tai vaikkapa postaustoiveita niin laitapa meiliä! :) candyontherun@gmail.com


Kiva, kun olet täällä ja toivottavasti viihdyt! 

Ps. Jos olet täällä lukemassa juoksujuttuja niin aloita sivulta Juoksu ja juoksutapahtumat!

-Karoliina


9 kommenttia:

 1. Ihan yllättäen löysin blogisi ja kiinnostuin heti! Toinenkin ihminen, joka rakastaa juoksua ja heppoja. Täytyypä oikein ajan kanssa lukea tätä huomenna!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja tervetuloa! :) Ja kiva kuulla, että on muitakin juoksu+heppa-ihmisiä! Toivottavasti löydät täältä jotain mielenkiintoista luettavaa! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista
  2. Täälläkin yksi juoksu- ja heppaihminen. Innolla odottelen postauksia molemmista aiheista. Toki myös perusterveellinen ruokavalio kiinnostaa.

   Poista
  3. Moikka! Kiva kuulla! :) Tervetuloa mukaan! Joskus voisin kirjoittaa ratsastuksestakin enemmän jotain, onko siihen liittyen jotain erityistä joka kiinnostaisi muita heppailuihmisiä? :)

   Poista
 2. Mahtava blogi! :) Mie oon harrastanut ratsastusta aktiivisesti jo 12 vuotta ja nuorempana juoksua ja yleisurheilua, mutta vuosi sitten tammikuussa päätin aloittaa sporttisen elämän ja juoksun uudelleen. Mukaan on tullut sali, ryhmäliikunnat, hiihto ja juoksu. Nyt oman hevosen poismenon vuoksi juoksusta on tullut se pääjuttu, viime kesänä juoksin jo kympin matkoja ja nyt toukokuussa olisi eka puolikas. Oon saanu täältä hirveesti tietoa ja tsemppiä omaan tekemiseen, aloin jo miettiä omankin blogin pitämistä. Kaikkea hyvää, sait uuden aktiivisen seuraajan! :)
  -Jenna 21, Imatra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun Jenna kommentoit ja kiva kuulla, että olet saanut täältä tsemppiä! ♡ Juoksu on kyllä huippu harrastus! Kuten ratsastuskin, pahoittelut sun hevosen poismenon vuoksi. Eläinystävien poismeno on aina surullista! :( Kaikkea hyvää sullekin ja tsemppiä juoksuihin!

   Poista
  2. Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Hei Karoliina! Löysin blogisi Apple a day -blogin kautta ja täytyy sanoa, että heti jäin lukemaan useammaksi toviksi!:) Täällä myös toinen juoksuun höyrähtänyt, sinua joitakin vuosia nuorempi nainen.
  Kroppa on mulla prakaillut aika paljon kuluneen vuoden aikana, mutta haaveissa olisi vielä palata maratoonariksi. Nyt kevään edetessä kohotan kuntoa hyvällä fiiliksellä kaiken sairastelu- ja sairaalarumban jälkeen. Perfektionistin mieli ottaa toki osumaa, kun juoksuvauhdit/matkat ovat tipahtaneet, mutta kärsivällisyys kunniaan? Nyt onkin siis mukava lukea sun juttuja juoksusta. Ja vauva-arjestakin, perheenlisäys on kuitenkin täällä päässä (ainakin vielä) kaunis toive vaan. :)

  T.Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria! :) Kiva, kun kommentoit ja tervetuloa lukemaan!♡ Voi että, paljon tsemppiä sullekin juoksuihin ja todellakin..kärsivällisyys kunniaan! Se palkitsee kyllä! Joudun sitä itsellenikin muistuttelemaan aika ajoin!:) Kiva, kun olet tykännyt lukea juttuja! ♡

   Poista