Karoliina

Heippa, hauska tutustua! Olen Karoliina, 37-vuotias espoolainen äiti ja innokas liikkuja. Perheeseemme kuuluu mieheni ja minun lisäksi 4,5v. ja 7v. tytöt  sekä 8v. sileäkarvainen noutaja Mila. Asumme Etelä-Espoossa. Kiva, kun löysit blogiini! Tervetuloa!


Olen kirjoittanut Candy on the Run-blogiani maaliskuusta 2013 asti ja vuosien varrella blogi on muokkautunut juoksublogista liikunta- ja hyvinvointipainoitteiseksi lifestyleblogiksi. Tällä hetkellä päivitän blogia ajanpuutteen vuoksi hieman harvemmin, mutta Instagram tilini @candyontherun päivittyy useamman kerran viikossa feedin puolella kotitreeni- ja juoksujutuilla ja stoorien puolella enemmän arkisina päivityksinä. Tervetuloa seuraamaan myös Instan puolelle! :) 


Somessa, niin blogissa kuin Instagramissa haluan omalta osaltani olla tsemppaamassa ja innostamassa muitakin äitejä pitämään huolta itsestään ja liikkumaan, vaikka arki on kiireistä. Uskon vahvasti siihen, että pienetkin liikuntahetket tuovat lisää energiaa ja hyvinvointia. Itse olen liikkunut viimeiset 8 vuotta lähes ainoastaan koti- ja ulkotreenien sekä lenkkeilyn parissa. Kotona treenaaminen säästää sekä aikaa että rahaa ja mahdollistaa itselleni sen, että voin treenata hieman useammin. Koen olevani huomattavasti parempi versio itsestäni kun liikun säännöllisesti! :)

Koulutukseltani olen elintarviketieteiden maisteri sekä matkailun liikkeenjohdon restonomi. Viime vuosina olen kuitenkin löytänyt oman intohimoni vaikuttajamarkkinoinnista ja työskentelen tällä hetkellä projektipäällikkönä vaikuttaja-ja tapahtumamarkkinoinnin parissa. Linkkarissa löydät mut täältä: Let´s connect :)
Vuonna 2021 tammikuussa aloitin myös pitkäaikaisen haaveeni eli Personal Trainer -koulutuksen Trainer 4you:lla. Valmistuin pt:ksi marraskuussa 2021, mutta toistaiseksi PT-työt ovat vielä jääneet vain takaraivon perällä ajoittain pulpahtelevaksi ajatukseksi - sosiaalisen median työt (kaupalliset yhteistyöt yritysten kanssa) sekä päivätyöni täyttävät työkalenteria tällä hetkellä riittämiin. 

Parasta sosiaalisessa mediassa on mielestäni vuorovaikutus muiden kanssa. Minulle saa aina lähettää viestiä somen kautta. Vastailen niihin mielellään. Sähköpostin kautta voit ottaa yhteyttä myös: karoliina.alanne@yahoo.com

Kiva kun olet täällä! :)

Ps. Jos olet täällä lukemassa juoksujuttuja niin aloita sivulta Juoksu ja juoksutapahtumat!


-Karoliina

Tästä alta löydät kaikki kirjoittamani raskauksiin sekä raskaudesta palautumiseen liittyvät blogikirjoitukset molempien raskauksien osalta. Täältä löydät myös postaukset raskauden aikaisesta liikunnasta sekä liikunnasta raskauden jälkeen.  

Ensimmäinen raskaus

Love, marriage and...

Baby update: 20 viikkoa
Baby update: 25 viikkoa
Baby update: 30 viikkoa
Baby update: 34 viikkoa
Katsaus mun päivään (rv35)
Ajatuksia raskausajan painonnoususta
Mammalomalla
Babyshowerit
Baby update: 37 viikkoa
Baby update: 39 viikkoa
Baby update: 40 viikkoa ja laskettu aika
Yliaikaiskontrolli
Hän on täällä 
Synnytyskertomus osa 1 
Synnytyskertomus osa 2


Raskausajan liikunta ensimmäisessä raskaudessa

HCR 2015 (kera salamatkustajan)

Miltä tuntuu juosta 11kg painavampana?
Treenaaminen raskausaikana: ideoita ja ajatuksia
Viikon treenit: maratonin verran kävelyä (rv30)
Arkipäivän ruoka- ja liikuntapäiväkirja 
Heipat juoksulle hetkeksi ja raskausajan juoksujen muisteluita
Raskausviikon 38 liikkumiset ja ajatuksia liikunnan 
aloittamisesta synnytyksen jälkeen 
Lepoa, löpöä ja lenkkeilyä (rv 42)


Palautuminen ensimmäisestä raskaudesta ja liikunta raskauden jälkeen

Body after baby (1kk)
Vaunulenkeillä kohti parempaa kuntoa 
Lupa liikua ja vauva 6 viikkoa
#mammkuntoon2016: eka treeniviikko
Body after baby (2kk)

Toinen raskaus

Synnytyskertomus
Hän on täällä
Raskausviikko 40 ja laskettu aika
Raskausviikko 38
Kuulumisia raskausviikolta 36


Raskausajan liikunta toisessa raskaudessa


9 kommenttia:

 1. Ihan yllättäen löysin blogisi ja kiinnostuin heti! Toinenkin ihminen, joka rakastaa juoksua ja heppoja. Täytyypä oikein ajan kanssa lukea tätä huomenna!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja tervetuloa! :) Ja kiva kuulla, että on muitakin juoksu+heppa-ihmisiä! Toivottavasti löydät täältä jotain mielenkiintoista luettavaa! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista
  2. Täälläkin yksi juoksu- ja heppaihminen. Innolla odottelen postauksia molemmista aiheista. Toki myös perusterveellinen ruokavalio kiinnostaa.

   Poista
  3. Moikka! Kiva kuulla! :) Tervetuloa mukaan! Joskus voisin kirjoittaa ratsastuksestakin enemmän jotain, onko siihen liittyen jotain erityistä joka kiinnostaisi muita heppailuihmisiä? :)

   Poista
 2. Mahtava blogi! :) Mie oon harrastanut ratsastusta aktiivisesti jo 12 vuotta ja nuorempana juoksua ja yleisurheilua, mutta vuosi sitten tammikuussa päätin aloittaa sporttisen elämän ja juoksun uudelleen. Mukaan on tullut sali, ryhmäliikunnat, hiihto ja juoksu. Nyt oman hevosen poismenon vuoksi juoksusta on tullut se pääjuttu, viime kesänä juoksin jo kympin matkoja ja nyt toukokuussa olisi eka puolikas. Oon saanu täältä hirveesti tietoa ja tsemppiä omaan tekemiseen, aloin jo miettiä omankin blogin pitämistä. Kaikkea hyvää, sait uuden aktiivisen seuraajan! :)
  -Jenna 21, Imatra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun Jenna kommentoit ja kiva kuulla, että olet saanut täältä tsemppiä! ♡ Juoksu on kyllä huippu harrastus! Kuten ratsastuskin, pahoittelut sun hevosen poismenon vuoksi. Eläinystävien poismeno on aina surullista! :( Kaikkea hyvää sullekin ja tsemppiä juoksuihin!

   Poista
  2. Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Hei Karoliina! Löysin blogisi Apple a day -blogin kautta ja täytyy sanoa, että heti jäin lukemaan useammaksi toviksi!:) Täällä myös toinen juoksuun höyrähtänyt, sinua joitakin vuosia nuorempi nainen.
  Kroppa on mulla prakaillut aika paljon kuluneen vuoden aikana, mutta haaveissa olisi vielä palata maratoonariksi. Nyt kevään edetessä kohotan kuntoa hyvällä fiiliksellä kaiken sairastelu- ja sairaalarumban jälkeen. Perfektionistin mieli ottaa toki osumaa, kun juoksuvauhdit/matkat ovat tipahtaneet, mutta kärsivällisyys kunniaan? Nyt onkin siis mukava lukea sun juttuja juoksusta. Ja vauva-arjestakin, perheenlisäys on kuitenkin täällä päässä (ainakin vielä) kaunis toive vaan. :)

  T.Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria! :) Kiva, kun kommentoit ja tervetuloa lukemaan!♡ Voi että, paljon tsemppiä sullekin juoksuihin ja todellakin..kärsivällisyys kunniaan! Se palkitsee kyllä! Joudun sitä itsellenikin muistuttelemaan aika ajoin!:) Kiva, kun olet tykännyt lukea juttuja! ♡

   Poista