sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Hellejuoksua ja kesän eka jätski!

Perjantai-iltana juhlittiin siskon valmistujaisia! Pöydät notkuivat ihania ruokia ja oli super kiva ilta! :) Onnea vielä perheen toiselle restonomille! <3


Lauantaina mulla oli myös vapaapäivä, joten nukuin pitkään (perjantaina meni myöhäseen, vaikka en baariin lähtenytkään) ja nautin auringosta partsilla! B) Voi vitsi näitä kelejä!! Toivottavasti jatkuvat pitkään!!! <3
Auringonottoseuralaiset :)
Arskailun lomassa seurasin silmä kovana Tukholman maratonin etenemistä! Tulospalvelusta kurkin tuttujen juoksijoiden menoa ja olin penkkiurheilijana mukana fiiliksessä niin paljon kuin mahdollista! Ensi vuonna Tukholma houkuttaa kyllä minuakin...hmm..täytyy katsoa :) Onnea vielä Hannalle hienosta juoksusta!

Tänään aamulla kävin juoksemassa 12,7km. Huh hellettä! Kyllä oli melkoisen kuuma juosta! Alkulenkin juoksin keskuspuistossa, jossa metsä toi suojaa paahtavalta auringolta, mutta loppumatkasta rantaraitilla aurinkoa ei päässyt pakoon millään. En tosin kyllä valita, kesä on parasta aikaa vuodessa minun mielestäni! <3 Täytyy vain kiinnittää ekstra-huomiota nesteytykseen ja aurinkorasvan laittamiseen.

Eilen tuli muuten syötyä kesän eka jätski, namm! Kismet-jäätelö, oletteko maistaneet? Voin kertoa ettei jäänyt kesän viimeiseksi Kismet-jätskiksi, sen verran hyvää oli! :)
kuva: täältä


Tästä tuli nyt aika random-postaus (aurinko pehmentänyt päätä?), mutta koittakaahan kestää! :) 

Mukavaa ja aurinkoista hellepäivää! 

1 kommentti: