maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannusjuoksut

Juhannuksen aikana tuli juostua kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran juhannusaattona päivällä 6,5km hölköttely siskon kanssa, joka kyllä vedettiin tooosi hitaasti. Keskellä päivää juokseminen paahtavassa helteessä oli ihan loistoidea...not! ;) Tulipahan tehtyä. Toisen lenkin juoksin sunnuntai-aamuna; suoraan sängystä lenkkikamat päälle ja ulos ovesta ennen kuin silmät oli kokonaan auenneet! ;) Aamulla oli miellyttävämpi juosta kuin keskellä päivää (yllätys!) ja tuli vedettyä reilu 8km matka saaren päästä päähän eli lossille ja takaisin. Tälläkään matkalla ei vauhti päätä huimannut (keskivauhti 5,33min/km), mutta meno oli kuitenkin reippaampaa kuin juhannusaaton hölkällä ja juoksu tuntui hyvältä.

Juhannus sujui muutenkin oikein leppoisasti; tuli syötyä, saunottua, otettua aurinkoa ja veneiltyä sekä vietettyä aikaa läheisten kanssa. Töihin palaaminen tänään teki hiukan tiukkaa, mutta onneksi loman alkuun on enää alle 2 viikkoa! Jee! Tässä muutamia kuvia juhannuksenvietosta.

Kesäruokaa <3

Veneilyä <3
Herkkuja

Mustikoita, mansikoita ja kreikkalaista jogurttia
Midsommarstång
Tämän viikon treenisuunnitelmissa on ratsastusta (lauantaina taas kisat, iiks!), keskivartalotreeniä sekä tietysti juoksua. Perjantaina olisi tarkoitus juosta pitkä lenkki, joka viime viikolta jäi kurkkukipuilun takia väliin.


Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

 

2 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen juhannus siellä ollut! :) Ja kiva, kun lenkillekin olet päässyt.. hih, mun mielestä 5.33min/km on jo älykova aika ja ainakin itelle se on jo selkeesti vauhtikestävyyden puolella! Josta tulikin mieleen, että kuinka paljon eri vauhtisia lenkkejä juokset ja kuinka tietoisesti? Millä vauhdilla meet yleensä pitkiksen? :) (Tässä sulle vaikka postausidea!!;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Hanna, kiitos postausideasta, palataan siihen! :) Lyhyesti vastaus on: juoksen fiiliksen mukaan, pitkikset selkeästi hitaammin kuitenkin :)

      Poista