sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viikon juoksut, kesäcup & Villa Merja´s Garden

Alkuviikon epämääräinen vatsapöpö tuli selätettyä keskiviikon aikana ja torstai aamuna uskalsin lähteä varovasti hölkkäilemään. Juoksin rauhallista tahtia 5,5km ja tein päälle kevyttä jalkajumppaa. Voimat tuntuivat olevan hieman kateissa jaloista, ja koko kropasta, eikä sinänsä ihme, koska ruoka ei oikein maistunut alkuviikosta. Keskiviikko-iltana teki ainoastaan mieli kanahampurilaista ja ranskalaisia, joten niitä oli syötävä! Maistui hyvälle ja palautti kropan suolatasapainon kohdilleen! ;) 

Perjantaina kävin töiden jälkeen juoksemassa reilut 9km. Pitkästä aikaa juoksin peräkkäisinä päivinä. Alkuvuodesta säästelin jalkoja loukkaantumisen jälkeen ja päätin, että juoksen vain max joka toinen päivä. Nyt kun jalat ovat kunnossa voisi hyvin toisinaan juosta peräkkäisinä päivinä, jos aikataulut sitä vaativat ja kyseiset lenkit ovat suhteellisen kevyitä, jotta jalat ehtivät palautua. 

Lauantai aamuna osallistuin kesän ensimmäisiin estekilpailuihin. Tallillamme järjestetään kesäcup-kilpailu ja tämä  oli siihen ensimmäinen osakilpailu, joka hypättiin 80cm tasolla. Kisaratsuna oli taas tämän vuoden vakiokisakumppani Palermo II eli Pate. Mentiin perusrata puhtaasti, mutta toisessa vaiheessa tuli harmittavasti yksi pudotus, josta 4 virhepistettä. Toisen vaiheen aika riitti kuitenkin neljänteen sijaan ja vaaeansiniseen ruusukkeeseen! Olin kokonaisuuteen oikein tyytyväinen ja iloinen myös siskoni puolesta, joka ratsasti toisissa perättäisissä kisoissa sinivalkoisen rusetin :) Tässä muutama kuva kisoista:
c: V Mäkinen

c: V Mäkinen

c: V Mäkinen
Kisojen jälkeen suuntasin vauhdilla kotiin suihkuun ja hakemaan kamppeet, sillä suunnattiin kaveriporukalla juhlimaan hammaslääkäreiksi valmistuneen kaveripariskunnan valmistujaisia Ylöjärven, Kuruun Villa Merja´s Gardeniin! Automatka taittui nopeasti hyvässä seurassa ja perillä odotti tämä maisema: 

 Ahh, paikka oli ihan mielettömän kaunis ja keli mitä parhain! <3 Täydellistä! Saatiin heti alkuun skumpat käteen ja päästiin nauttimaan ilta-auringosta hyvässä seurassa. Ilta jatkui saunomisella, talviturkin heittämisellä, poreammeessa istuskelulla, grillaamisella, tanssimisella ja nauramisella. Ihan mahtavaa!

Aurinko alkaa pikkuhiljaa nousta :)
Villa oli tosi kaunis ja kivasti sisustettu. Nukkumaan mahtui jopa 17 henkeä, joten tilaa on isommallekin porukalle. Keittiössä ja wc:ssä oli hauskoja kylttejä, joista oli pakko ottaa kuvat :)


Sunnuntai-aamuna nautittiin ihana brunssi ennen kotiinlähtöä villan terassilla. Tarjolla oli kananmunia, pekonia, nakkeja, sämpylöitä ja ihanaa hedelmäsalaattia! :) Maistui! Tuli muutenkin herkuteltua viikonlopun aikana sen verran, että maanantaina on palattava taas ruotuun! :)

Seurailtiin myös hetken aikaa ennen kotiinlähtöä 36.Pirkan pyöräilyä, sillä reitti meni aivan Villan ohi! Hurjaa vauhtia ajoivat pyöräilijät, huhhuh! :)


Ihan huippu viikonloppu tosiaan takana! <3 Ensi viikolla sitten takaisin reippaampien treenailujen pariin tämän kevyen viikon jälkeen. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti