sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Treeniviikko 18: #candyonthelastrun

Heippa taas! Täällä on pikkasen pöllähtänyt olo ja siihen viittaa tuo otsikkokin, mutta siitä hieman lisää myöhemmin… ;) Maanantaina oli paluu takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja luvassa kaksi ratsastustuntia. Crossfit On Ramp-kurssin takia jouduin jättämään väliin neljän viikon ajan maanantain kouluratsastustunnit, mutta nyt oli mukavaa päästä takaisin treenailemaan sitäkin. Estetunnilla päästiin hyppäämään pieniä maastoesteitä, ja se oli varsin vauhdikasta menoa, mutta kyydissä pysyttiin! :)

Tiistaina kävin juoksemassa 10km lenkin. Fiilis oli hyvä ja jalat tuntuivat ok:lta. Ilma oli todella kesäinen ja oli ihanaa juosta ja nauttia hyvästä kelistä. Kesästä tulee myös kiireinen, joten yksi keino nauttia siitä on juuri juoksulenkit, joiden aikana pääsee nautiskelemaan kesäisestä luonnosta. 
Tiistai-illan lenkiltä

Keskiviikko eli vappuaatto oli treeneistä vapaa. Töiden jälkeen suuntasin kavereiden kanssa keskustaan syömään ja vietettiin hyvin rauhallinen vappuaatto. Täytyy sanoa, että ei houkutellut keskustan hulinat kovin paljon, I´m getting old! ;) 

Torstai-aamuna oli sen verran freesi olo, että lähdin Espoon keskuspuistoon juoksemaan aamulenkin. Ei siis milloinkaan seitsemältä, vaan kymmenen jälkeen aamulla, eli ihan hyvät pitkät unet sai nukuttua. Juoksin yhteensä 12km, pääasiassa Keskuspuistossa ja samaa reittiä, joka juostiin aikaisemmin talvella Jutan kanssa. Reitillä oli useampi tiukka nousu ja ne sai kyllä reidet hapoille. Sykkeet tuntuivat nousevan tavallista korkeammille, joten siitä huomaa, ettei kunto ole ihan parhaimmillaan. Juostessa tuo oikea pohje, jonne ongelmat ovat nyt keskittyneet (sieltä säteillyt penikkaan) tuntui ihan hyvältä, mutta seuraavana päivänä se tuntui hieman ärtyneeltä venyttelyistä huolimatta. Hyvä lenkki tuli kuitenkin tehtyä, ja suunnitelmissa oli viikonloppuna lähteä juoksemaan pitkistä, mutta suunnitelmaksi se jäikin...

Perjantai-iltana meillä oli ratsastuskisat omalla tallilla ja hyppäsin Ekulla A-merkin esterataa. Rata ei ollut meidän parhaimpia, mutta läpi päästiin kuitenkin. Aina tuollaiset radat ovat hyvää treeniä, ei siitä mihinkään pääse! :)

c: Aliisa Mäkinen
Lauantaina oli suunnitelmissa mennä juoksemaan Viikin Vitonen Jutan kanssa, mutta heräsin aamulla siihen, että ovikello soi terävästi useampaan otteeseen. Pakkohan se ovi oli avata ja siitä alkoi hieman erilainen viikonloppu, kuin mitä olin kuvitellut. Olin täysin yllätetty ja kiitos siitä kuuluu rakkaille ystäville! <3 Nämä ovat juttuja, joista en blogissa ole juuri puhunut, enkä jatkossakaan tule tekemään tästä päiväkirjaa muuten kuin treenien osalta, mutta tässä yksi syy, miksi elämä on tällä hetkellä hieman kiireistä! ;) Arvaatteko mikä?







Kyseessä siis polttarit, joissa teemana oli #candyonthelastrun. :D Vauhdikkaaseen päivään kuului muun muassa loistavaa ruokaa, hehkeitä urheilusuorituksia, iloa, kyyneleitä, naurua, morsiamen tehtäviä, saunomista ja prinsessana oloa. Ihan huikea päivä, ja olen todella kiitollinen rakkaista ystävistä, jotka sen järjestivät! :) <3

Pitkä lenkki jäi tosiaan tältä viikolta juoksematta, mutta enpä olisi tuota eilistä siihen pitkikseen vaihtanut! Ihan ikimuistoinen päivä oli kyseessä! :) Tänään kävin vielä hieronnassa, jossa availtiin pohkeita (autss!), joten nyt kohti HCR:ää ei parhaalla valmistautumisella, mutta hyvillä mielin! :) 

Mukavaa sunnuntaita & kivaa HCR-tapahtumaviikkoa kaikille! :)

-Karoliina 

16 kommenttia:

  1. Onnittelut etukäteen :)

    VastaaPoista
  2. Oih! Ihan alkoi muakin hymyilyttää ja tippa tuli silmäkulmaan. ♡ mitäs yhdestä pitkiksestä ku on tuo vaihtoehtona :)

    VastaaPoista
  3. Heh, sun polttareissa näyttää olleen teeman mukainen meno, kun oot päässyt jumppailemaan ;) Mahtavaa, että oli onnistunut päivä! <3 Ja todellakin ymmärretään, että elämä on ollut vähän kiireistä näinä aikoina...! Mut hyvä sinällään, että On ramp on ohi, ja ehdit vielä pari viikkoa juosta vähän enemmän. Toivotaan, että jalka kestää sen nyt hyvin, kun pääsee tuttuun rytmiin! Whii, HCR-viikko, niin se aika menee! :) Ihanaa uutta viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, oli kyllä mun näköiset polttarit! :))

      Poista
  4. Huippu lauantaiyllätys kyllä :) Fiilis välittyi tännekin! Toivottavasti saat jalan tosiaan kuntoon nyt, kun voit priorisoida juoksun ja kehonhuollon! Mulla on muuten myös nyt kuuden kerran sarjakortti espoon urheiluhierojille sun suosituksesta :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli todellinen yllätys tosiaan!! :) Hei hyvä juttu, että otit sinne kortin, siellä itekin ravannu taas viime aikoina useamman kerran kehoa huollattamassa! Kivaa viikkoa itelles! :)

      Poista
  5. Vai sellaisia tulevaisuudensuunnitelmia siellä! Onnea! :)

    VastaaPoista
  6. Oi, eipä ihme, että kiireitä riittää :) hurjasti onnea ja tsemppiä juoksuihinkin! :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niinpä! :) Kiitos paljon ja kivaa viikkoa sinnekin!

      Poista