torstai 18. syyskuuta 2014

Palautumista yhdestä & valmistautumista toiseen

Heippa taas! Sunnuntaina juoksin Tampere puolimaratonin ja ylihuomenna on luvassa Espoon Rantamaratonin puolikas. Seitsemän päivän sisällä siis kaksi puolimaratonia juostavana, joten alkuviikko on käytetty tehopalautumiseen. Olen päivittäin venytellyt, foam rollaillut, tehnyt core-ja pakaralihaksia vahvistavia harjoituksia, kävellyt sekä tietysti syönyt hyvin ja nukkunut mahdollisimman pitkiä yöunia. Tänään kävin kolmen juoksuvapaan päivän jälkeen lyhyellä lenkillä (5km) ja jalat tuntuivat ok:lta. Tykimmässä iskussa ne eivät tosiaan ole, mutta onhan tässä vielä 45 tuntia seuraavaan starttiin! ;) 


Lenkille lähdössä tänään -tapahtumapaita pääsi heti käyttöön :)
Kahden puolikkaan juokseminen 7 päivän sisällä ei varmasti ole järkevintä optimaalisen kisakunnon kannalta, mutta tiedostin sen hyvin tähän leikkiin lähtiessäni. Tapahtumissa juokseminen on vain mielestäni niin kivaa, ettei jokaisen kisan tarvitse olla se "the kisa", johon mennään hakemaan enkkaa, vaan välillä voi vain mennä nautiskelemaan tapahtuman fiiliksestä ja hakea lisäintoa omaan juoksuun siitä hurmoksesta ja kanssajuoksijoiden (ja itsensä) kanssa kisaamisesta. Katsotaan siis mitä lauantaina jaloista lähtee! Pääasia on kuitenkin taas jälleen kerran nauttia juoksemisesta ja kotikaupungin kauniista maisemista sekä hienosta juoksutapahtumasta!<3


Maisemaa tämän päivän lenkiltä ja lauantaisen Rantamaratonin reitiltä :)

Tänään on ollut muutenkin tosi kiva päivä. Meidän äidillä on synttärit, joten kävin hakemassa meille lounaaksi ihanat salaatit Cafe Kawasta (Kampissa, Fredrikinkadulla) ja äiti leipoi herkullisia vadelma-mustikka muffinseja, jotka oli suussasulavia!! Nam :) Hyvää synttäripäivää viellä tätäkin kautta äiti, tiedän, että luet tämän! :) <3

Ainiin…kun kuulumisia kerran kerrotaan, niin kerronpa senkin, että palailin taas Esportille jumppailemaan ja kävin eilen hankkimassa Fitness Cardin eli Esportin jumppa-ja kuntosalikortin. Odotan jo innolla, että pääsen Les Mills-tunneille, etenkin Bodyattackiin ja Bodypumpiin. Toivottavasti jo ensi viikolla! :) 

Huomenna aion mennä hakemaan juoksunumeron ja tutustumaan Rantamaratonin expoon. Paljon tsemppiä kaikille, jotka juoksette viikonloppuna Espoossa/Turussa/Salossa jne! :)  Instagramiin (@candyontherun) ja Facebookkiin päivittyy vkonlopun juoksukuulumiset (lähes) reaaliajassa, tänne tulee raporttia heti kuin mahdollista! :) 

Juoksuterkuin, 
Karoliina

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä rantamaratonille! 👍😊

  VastaaPoista
 2. Sun blogi on tosi pirteä ja positiivinen - Tsemppiä juoksuun :) Itse pohdin vielä Vantaan täysmaratonia rentona lenkkinä, ei ole HCM:n jälkeen tullut hirveästi juostua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos paljon!! :) Huh, mä päätin tämän syksyn pyhittää puolikkaille, ja jättää täysmarat taas tulevaisuuteen. Kivaa juoksusyksyä sulle! :)

   Poista
 3. Tsemppiii!! Taatusti mennee toinenkin puolikas oikein hyvin, hyvällä fiiliksellä:) ja tuo paita on tosiaan tosi kiva! Johan sitä jo pelkästään paidan takia pitää lähtee ens vuonna treelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiiiii!! No älä muuta sano, jos on noin kiva tapahtumapaita + mitali niin vaan niiden takia kannattaa jo mennä! ;) Mutta oikeesti se reitti, ja koko tapahtuma muutenkin oli ihan top! :)

   Poista
 4. Tsemppiä huomiselle, hyvin se menee kun oot noin fiksusti palautellut :) Kotimaisemat antavat varmasti lisäboostia! Ja voi lääh kuinka herkullisen näköisiä muffinsseja ja salaattikin näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivotaan niin! :) Joo, kotimaisemat ja kotikannustajat auttaa sitten vaikeilla hetkillä! <3 Noi muffarit oli kyllä suussa sulavia ja salaatti super hyvää myös! :)

   Poista
 5. Tsemppiä huomiseen! Lähtöviivalla tavataan. ;)

  VastaaPoista