keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Candy on the Run 2v ja ajatuksia bloggaamisesta!

Jee, Candy on the Run-blogi viettää tänään synttäreitä ja täyttää 2 vuotta! :) Aloin tosiaan kirjoittelemaan blogia 4.3.2013 sen jälkeen, kun olin aktiivisesti lukenut treeni-ja hyvinvointiblogeja jonkin aikaa ja oman blogin kirjoittaminen tuntui ajatuksena kutkuttavalta. Ihan ensimmäinen postaus näytti tältä. Blogi painottui aluksi hyvin pitkälti treenaamiseen (juoksuun) ja vähitellen mukaan on tullut myös muita sydäntäni lähellä olevia aiheita, kuten ruokailu, matkailu ja vapaa-aika. Olenpa myös avannut joitakin henkilökohtaisempia juttujakin täällä,vaikka aluksi ajattelin, etten sitä uskaltaisi tai haluaisi tehdä, mutta niin on vain bloggaaminen vienyt mennessään. 


Bloggaamisessa parasta on mielestäni vuorovaikutus lukijoiden/seuraajien kanssa, kuten missä tahansa sosiaalisessa mediassa. On ihanaa vaihtaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa ja on ollut ihanaa tutustua livenä moniin ihmisiin, joihin on alunperin tutustunut netissä! <3 Blogi on myös tuonut mukanaan kivoja yhteistyömahdollisuuksia ja muita kuvioita juoksun parissa, mikä on aivan huippua, ja olen niistä todella iloinen ja kiitollinen. Tulevaisuudessa toivon, että sosiaalinen media ja bloggaaminen ovat joskus osa päätyötäni, sillä tunnen suurta paloa niitä kohtaan ja mielestäni unelmia on aina hyvä tavoitella, vai mitä? Tietysti tilanteet muuttuvat ja sen myötä unelmatkin muuttuvat, mutta juuri tällä hetkellä haluaisin, tehdä some-juttuja päätyökseni jossain vaiheessa. Sitä ennen pitäisi kuitenkin saada yksi sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissa käsittelevä gradu valmiiksi, joten ehkä tämän unelman kirjoittamisesta auki saan taas vähän lisäpuhtia siihenkin, tällä hetkellä hieman tökkivään hommaan! ;) 

Nyt haluaisin heittää hieman palloa teille ihanat lukijat.. olisiko teillä toiveita postausten suhteen jatkossa? Mitä haluaisitte lukea täältä? Otan mielelläni lisäideoita vastaan! :) 

Kiitos kuvasta Satu! :)

KIITOS teille, jotka olette olleet mukana pidemmän aikaa ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille! <3 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

<3: Karoliina 

30 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä, Candy On The Run! 🎉 Juoksijana luen mieluiten tietenkin juoksutapahtumaraportteja (odotan jo innolla Barcelonaa!) ja treeniviikkopostauksista saan aina lisämotivaatiota. Lisäksi olisi hauska päästä seuraamaan Sykesportin kuvausten antia tarkemmin. Juoksun ulkopuolelta matkaraportit ovat inspiroivia, koska reissailu ja tietynlainen nomad-moodiin heittäytyminen on ollut elämäntapa viimeiset kymmenen vuotta.

  -Laura <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana! <3 Kiitos paljon! Toiveet on rekisteröity! :) Kivaa torstaita! <3

   Poista
 2. Onnea blogille! Kiva on ollut seurata blogia ja mukana pysytään :)

  VastaaPoista
 3. Onko siitä todella vasta kaksi vuotta kun aloitit? Mä en enää edes muista elämääni ilman tätä sun blogia! :D

  Mun mielestä tässä sun blogissa on erittäin hyvä kattaus ja tasapaino erilaisten teemojen välillä. Itseäni kiinnostavat oikeastaan kaikki: juoksu, muu treenaus, kehonhuolto, matkailu, ravinto, vapaa-aika jne. Ehkä näin näppituntumalta viime aikoina hyvät ruokavinkit ja reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle, joten niitä voisi kenties toivoa snadisti lisää. Mutta kokonaisuutena ei ole mitään valittamista, päinvastoin. Tää blogi tuottaa selvästi iloa niin tekijälleen kuin lukijoillekin :) Keep up the good work, dear friend! <3

  Ai niin, siinä vaiheessa kun alat miehesi tavoin pelata golfia, niin ota myös se mukaan blogiin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, jep! 2 vuotta siitä on! Mustakin tuntuu, että blogi on ollut mukana kuvioissa pidempään! :D Jess, ruokavinkit ja reseptit rekisteröity ja kirjattu ylös! ;) Johtunee siitä, että olen ollut viime aikoina ruokien suhteen pienessä taantumassa..samoja juttuja vaan koko ajan, mutta ehkä tästä ehdotuksesta alan nyt inspiroitumaan ja keksimään vähän uusia juttuja taas, kiitos! Ja hahahaha, golfia saat kuule odotella, not gonna happen ainakaan vähään aikaan! ;) :D Kiitos kun seurailet <3

   Poista
 4. Onnea blogille! :) Mielenkiintoista olis kuulla siun kauneudenhoitorutiineista sekä saada jotain ideoita kotona tehtäviin core-treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kun seurailet mukana! <3 Ja kiitos postausideoista myös, laitetaan harkintaan! :)

   Poista
 5. Onnea Candy!! <3 Aikalailla alusta asti ollaan oltu mukana, ja kaikki tekstit kiinnostaa! Oot innostava ja aurinkoinen mieli loistaa lukijoille! Jatka samoin! Ps. Arkirutiinit nyt graduaikana -postaus ja ruokavinkkejä voi aina lisätä tarjontaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 Jep, sä olet kyllä ehdottomasti yksi ekoista lukijoista mun blogissa, oisitko ollut myös ihan eka kommentoija?? Mä luulen! Kiitos, kun olet ollut mukana ja ihanaa, että ollaan tutustuttu myös ihan livenä! <3 Jess, toiveet kirjattu ylös! Kiitos! :)

   Poista
 6. Viime syksyllä rupesin sun blogia lukemaan. Ihanan piristävää ja sun innostukses on tarttuvaa! Sait mut esimerkiks innostumaan talvijuoksusta uudestaan kun oli ollu monta tervalenkkiä ja olin valmis heittämään lenkkarit hetkeks nurkkaan. :D Ja ihania kuvia! Joku juoksutekniikkapostaus vois olla kans kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!! :) Voi että, ihana kuulla!! <3 Kiitos, kun seurailet mukana ja toive laitetaan ylös ehdottomasti! :)

   Poista
 7. Hyvää synttäri sun blogille! Mä taisin eksyä sun blogiin ensimmäistä kertaa joskus vuosi sitten kun googlettelin puolimaratonjuttuja.. Siitä saakka olen ollut lukijana, mutta olen useimmiten vähän liian laiska kommentoimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Riikka! :) Kiva kuulla!! Puolimaratonjutut on kyllä varmasti yleisimpiä tapoja löytää tänne blogiin! :) Kiva, kun nyt kommentoit ja kiitos kun seurailet! <3

   Poista
 8. Jee onnea! Olisko mahdollista saada blogiin yhden postauksen verran "vieraileva tähti" eli joku juoksuasiantuntija, jolle lukijat voisi lähettää kysymyksiä? Olisi kans kiva lukea, mistä itse aikanaan aloitit juoksijana ja miten ja mihin olet tähän mennessä edennyt (esim. vauhti, määrä, lenkkien tyypit). Mitkä on lempijuoksureittejäsi ja miksi?

  Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Piia! :) Kiitos paljon onnitteluista ja toiveista, tosi hyviä! Itsekin olen miettinyt, että olisi kiva saada joku asiantuntija/vieraileva kirjoittaja joskus bloggaamaan..pitää selvitellä, kuinka onnistuisi! :) Kiitos, että seurailet mukana!<3

   Poista
 9. Onnea kaksivuotiaalle blogille! Aloin seurata sun blogia silloin sun säärimurtuman aikana. Ssin vertaistukea, kun itsekin olin (silloinkin..) jalkavaivainen.

  Mua kiinnostaa ihan perinteinen arki ja kuulumiset kaikkein eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! :) Jep, olet ollut siis mukana varmaan ihan alkuajoista asti, koska sillon keväällä 2013 palailin juoksun pariin vähitellen sen rasitusmurtuman jälkeen, joka oli koko syksyn 2012. Pitkään siis oot sinäkin seuraillut, kiitos siitä! <3 Arki ja kuulumiset…check! :)

   Poista
 10. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Kiva ollut seurata tätä blogiasi ja tutustua sinuun. :) Pitkään luin täältä kaikkia juoksujuttuja ennen kuin uskalsin tulla kommentoimaan. Kiitos vaan niistä kaikista vinkeistä, joita olet täällä jakanut. Niistä oli iloa erityisesti, kun vuosi sitten aloitin säännöllistä juoksuharrastusta! :)
  Kaikki juoksu ja treenijutut kiinnostaa, niitä on aina kiva lukea. Luen myös mielellään kuulumisistasi ja perus arjesta kertovista jutuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna! :) Kiva kuulla, että vinkeistä on ollut apua ja tosiaan hyvä, että aloit kommentoimaan!! Mukavaa on ollut tutustua tässä samalla! :) Kiitos myös postausvinkeistä, laitetaan ylös! Kivaa perjantaita!! :)

   Poista
 11. Onnea blogille! Kaikki aiheet ovat kiinnostaneet, erityisesti juoksuun ja kehonhuoltoon liittyvät. Matkailu ja ratsastuskuulumiset kiinostaa myös, koska niitä harrastan itse. Juoksemista yritän aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista ja postaustoiveista, laitetaan korvan taakse! :) Tsemppiä juoksuharrastuksen aloittamiseen, kohta onkin siihen otollisin aika, kun kevät tulee! Kiitos kun seurailet mukana ja kivaa viikonloppua! :)

   Poista
 12. Nyt vasta ehdin lukemaan blogeja. Onnea Candy on the run 2v. Tosi hienoa juttu. Ajattelen samaa bloggaamisen parhaista puolista: kokemusten jakaminen teidän muiden kanssa ja teihin tutustuminen on ollut parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Jep, saman henkiset ihmiset on kyllä ihan parhautta tässä hommassa! <3 Toivottavasti mekin tavataan livenä pian!! :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 13. Onnea värikkäälle blogille ja sulle :) Löysin myös blogisi silloin ihan alkuaikoina juoksujuttujen kautta. Tykkään lukea kaikkea arjesta monipuolisiin liikuntajuttuihin ja matkailuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! <3 Ihanaa, kun olet ollut blogin ja mun matkassa jo niin pitkään, ja ihan parasta, että ollaan tutustuttu myös livenä! <3 MAHTAVAA REISSUA TEILLE!! <3 Tuun vielä sun blogiin toivottelemaan sitä myös!! :)

   Poista
 14. Onnea blogille ja kirjoittajalle :) Tää on ihan huippublogi, juoksuintoa voi aina kerätä täältä jos jostain syystä se on vähissä. Jatka samaan malliin, kirjoita mitä mieleen juolahtaa ja mitkä asiat milloinkin ovat pinnalla mielessä. Kivointa onkin kun juttujen aiheet vähän vaihtelee, mut silti se liikunta on kaiken taustalla.
  Voin myös vilpittömästi sanoa, että oot kyllä tietämättäsi(?) tehnyt musta juoksijan. Kyllä, uskallan hiljalleen kutsua itseäni tuolla termillä vaikken mikään maailman vauhdikkain gepardi olekaan :) Oot myös tehny aikasen vakuuttavaa käännytystyötä, minä kun olin sitä mieltä etten IKINÄ pysty juoksemaan pitkiä matkoja, niin HCR:ään sitä ollaan tulossa! No, eihän se vielä tarkoita että maaliin asti pääsen, mutta aikomus on kova :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, ihana kuulla! :) Tää kommentti teki mut tosi iloiseksi! <3 Tsemppiä matkaan kohti HCR:ää, ihan varmasti pystyt siihen! Vitsi miten kivaa, jee, hyvä Tarja!! :)

   Poista
 15. Onnea blogille! :) mulla ensi viikolla tuo merkkipäivä blogilla myös vaikka osoite on muuttunut matkan vvarrella :) Sun blogi on mahtava :)

  Krista / runawaymama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista!! :) Kivasti oot päässyt eteenpäin sun blogin kanssa! Kyllä se hyvä työ palkitaan! :)

   Poista