sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäisviikon treenejä ja kuulumisia!

Hyvää pääsiäistä ja terkkuja saaristosta! 


Tultiin tänne Houtskäriin torstai-iltana. Matka meni ihan nappiin lauttojen suhteen, mikä on aina pieni jännitysmomentti  tänne tullessa. Tällä kertaa oltiin viimeinen auto, joka mahtui Korppoo-Houtskär lauttaan ja aikaa sen lähtöön jäi vajaa minuutti..:D Ehdittiin siis juuri sopivasti, seuraavaa lauttaa olisikin saanut odotella vain 2,5h! ;) Päivät täällä on sujuneet rennoissa merkeissä; hyvää ruokaa, yhdessäoloa, ulkoilua, päikkäreitä, saunomista, lukemista, koirien kanssa oleilua ja väliin muutamat pienet lihaskuntojumpat. 


Elsa ja Mila sanoo moi! :) 
Välillä ne osaa olla ihan rauhassakin! ;) 

Tänään kävin juoksemassa kevyen lenkin, mikä tuntui aivan ihanalta! Juoksun suhteen on tullut edelleen otettua aika iisisti ja tämä lenkki olikin ainoa tällä viikolla. Jalat alkaa olla hyvän tuntuiset, joten juoksulepo on tehnyt hyvää. Viime aikoina on vaivannut eniten vasen lonkankoukistaja, mutta sekin tuntui tänään ok:lta. Pikku hiljaa siis kohti säännöllisiä lenkkejä ja jonkinmoista juoksukuntoa taas toivottavasti! :) 




Tällä viikolla tiistaina meillä oli Sykesport Goes HCR-kuvaukset, joissa kuvattiin (ja tehtiin) salilla juoksijan lihaskunto- ja voimatreeni Jounin johdolla. Treenin tarkoituksena oli parantaa jalkojen voiman tuottoa. Alkulämmittelyn jälkeen tehtiin 4 kierrosta kolmea hyvin tehokasta liikettä, jotka olivat: 

  • Askelkyykky taakse + pystypunnerus päkiälle nousten x10/jalka
  • Askelkyykku sivulle kahvakuulan kanssa x10/puoli
  • Polvennosto taljassa päkiälle nousten x10/jalka

Liikkeet haastoivat myös kivasti tasapainoa päkiälle nousun myötä ja olivat ainakin itselleni sopivan haastavia ja tehokkaita! Jaloissa ja takapuolessa tuntui seuraavina päivinä! :D  Videota tulossa treeneistä ensi viikolla! 

Heidin ja Elinan kanssa! :) 

Alkuviikko menikin muuten aika pitkälti koululla ja gradun parissa. Pääsiäisenä on ollut ihana ottaa rennosti ja latailla akkuja taas seuraavaa viikkoa varten. Huomenna suunnataan takaisin kotiin täältä saaristosta, mutta nyt nauttimaan puusaunan löylyistä ja sen jälkeen pääsiäisateriasta! :)  

Mitä teidän pääsiäiseen kuuluu? Onko tullut tehtyä hyviä treenejä tällä viikolla? Kivaa pääsiäisen jatkoa!! :)

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

16 kommenttia:

  1. Kiva että sulla alkaa jalat olla pikkuhiljaa kunnossa!:) Tiiän niiin hyvin ton ihanan tunteen kun pitkien jalkavaivojen jälkeen pääsee taas lenkkipoluille! Itekin taisin selvitä säikähdyksellä ja kummilla tuntemuksilla niiden säärien kanssa, koska nyt pystyy jälleen juoksemaan! Pitäis vaan osata ottaa vähän iisimmin näin alkuun parin viikon tauon jälkeen... Helpommin sanottu kuin tehty, haha :D
    Ois muuten kiva jos tekisit postauksen sun tän kevään/kesän juoksutavoitteista ja tapahtumista joihin olet aikeissa osallistua!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ellu! Joo, pikkuhiljaa ne alkaa olla paremmat! Iisisti ottaminen on kannattanut! :) Hyvä juttu, ettei sun sääressä ollut mitään sen kummempaa!! Ja hyvä, että reagoit siihen levolla, koska usein ne pahemmat loukkaantumiset pääsee kehittymään juuri niin, että juostaan kipujen läpi eikä levätä! Eli tosiaan iisisti nyt vaan niin ei tuu takapakkia! :) Juu, kiitos toiveesta, kirjoittelen varmasti niistä juoksutavoitteista ja suunnitelmista tarkemmin jossain vaiheessa! Aurinkoista torstaita sinne! :)

      Poista
  2. Me tultiin vasta tänään saaristoon. :) pääsiäistä on vietetty kotona lepäillen ja suklaamunia syöden.😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta, toivottavasti teillä oli kaiken kaikkiaan onnistunut pääsiäinen!! Houtskärissä oli ainakin ihan mieletön keli just maanantaina, kun piti lähteä kotiin! Kivaa loppuviikkoa sinne ja kiva, kun kommentoit! :)

      Poista
  3. Saaristossa myöskin, ihanaa :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhautta! <3 Mieli lepää! Toivottavasti sinne pääsee taas pian uudestaan!! :) Kivaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Ihana saaristo <3 Mun treeniviikkoon mahtui kahdeksan korispeliä ja pari syvävenyttelyä.. Nyt voi hyvillä mielin laittaa koripallotossut jäähylle vähäksi aikaa ja alkaa ihan tosissaan lenkkeilemään taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuhhei, sulla oli ihan ammattiurheilijan viikko sitten viime viikolla! :D Toivottavasti söit myös paljon palauttavia pääsiäisherkkuja kaiken urheilun vastapainoksi! ;) Aurinkoista loppuviikkoa sinne! :)

      Poista
  5. Ihanalta näyttää pääsiäinen saaristossa! Lupasin talvella raportoida treeneistä kohti Tukholman maratonia polvivaivojen jälkeen ja eilen juoksin ensimmäistä kertaa syksyn jälkeen 20 km ilman minkäänlaista kipua polvessa. Aivan huippu tunne tosiaan päästä vaikka rauhallista tahtiakin liikkeelle ja Tukholman maraton alkaa näyttää ihan mahdolliselta, tosin ilman minkäänlaista loppuaikatavoitetta. Kiitos kivasta blogista, tätä on aina ilo lukea ja vastoinkäymisiinkin saa mukavasti tsemppiä! Toivottavasti sinullakin lähtee juoksu taas kulkemaan ilman ongelmia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Kaisa!! :) Superkivaa, kun tulit raportoimaan ja jeee, ihan mahtavaa, että 20km on taittunut ilmaan mitään kipuja!! :) Hyvin tässä on vielä aikaa rauhassa treenailla kohti Tukholmaa, tsemppiä kovasti ja kiitos paljon, ihana kuulla, että tykkäät blogista! <3 Välillä on juoksijan elämässä tällaisia vaiheita (toisilla enemmän, toisilla vähemmän), että vähän tökkii, mutta eteenpäin mennään. Kivaa loppuviikkoa sulle ja hyviä treenejä!

      Poista
  6. Oi ihania juttuja saaristossa! Täällä aletaan olla jo paremmalla voin olla flunssan suhteen, joten vähän ulkoiltukin jo:) muutoin kirjoittelinkin pääsiäiskuulumisia blogissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli niin ihania pääsiäisen ruokajuttuja, nams! :) Saaristossa on kyllä aina niin ihanaa, tykkään! <3 Aurinkoista loppuviikkoa sinne! <3

      Poista
  7. Oi kun ihanissa maisemissa oot pääsiäistä viettänyt :) Itekin tulin pääsiäiseksi kotikulmille Saloon ja oon lähinnä kirjoitellut kandia, treenaillut ja nähnyt kavereita - kaikin puolin ihanat pyhät takana siis. Hyvää paluuta arkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pääsiäinen Salossa näytti tosi kivalta ja reippaalta!! :) Hyvin saa kyllä ladattua akkkuja, kun vähän poistuu kotikulmilta! Sinne myös hyvää arkeen paluuta, vaikka kai tässä taas on jo pikku hiljaa arkirytmiin päästy! ;)

      Poista
  8. Ihanaa tunnelmaa saaristossa <3!! Söpöt koirat ja mahtavaa, että oot päässyt taas lenkille! Mulla pääsiäinen oli tarkoituksen mukainen kevyempi jakso, mutta mahtui sinne neljän tunnin vaellus, aamulenkki ja rutkasti kävelyä ;)!! Nyt on hyvä jatkaa treenejä tankanneena ja sillein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, haluan kuulla lisää teidän Barcelonan reissusta!! Kuvat näytti ainakin tosi ihanilta! :) Heh, noi hauvelit on kyllä ihan super hauskoja ja on niin kivaa, että niillä on paljon seuraa toisistaan! Kivaa loppuviikkoa! <3

      Poista