keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Häämatkalla Karibialla osa 6: Antigua

Heippahei! Se on taas keskiviikko ja aika reissupostauksen! :) Häämatkalla Karibialla-postaussarja jatkuu siis vielä muutaman viikon. Aikaisemmat postaukset löydät blogin matkailu-välilehdeltä. 


Basseterresta (St.Kitts) lähdön jälkeen laivamme suuntasi kohti Antiguaa, jonne saavuimme jälleen seuraavana aamuna. Aloitimme aamut risteilyllä aina ihanalla, täyttävällä aamiaisella laivan buffetissa, jonka jälkeen olikin sopivasti energiaa suunnata kohti tulevan päivän aktiviteetteja. (Risteilystä, ruuista ja tekemisestä laivalla olen kirjoittanut aikaisemmin tämän postauksen.)

Antigualla päädyimme laivan retki- ja aktiviteettivalikoimasta retkeen, jossa yhdistyi sekä nähtävyyksien näkeminen että muutaman tunnin hengailu uimarannalla. Se kuulosti sopivan rentouttavalta yhdistelmältä edellisen päivän vuorelle kiipeämisen jälkeen ja antoi mahdollisuuden nauttia Antiguan maisemista ja kuulla lisää saaren historiasta. Nähtävyyskierrokset bussilla eivät yleensä ole suurimpia suosikkejani, mutta tämä kierros oli mielestämme hyvä ja sopivan pituinen ammattitaitoisen oppaan johdolla. 

Bussikierroksen aikana vierailimme Nelson´s Dockyardilla sekä Shirley Hightsilla, jotka ovat Antiguan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Shirley Hightsilta oli upeat näkymät Nelson´s Dockyardille sekä naapurisaarille Montserratille ja Guadeloupelle. Teimme siellä lyhyen pysähdyksen, jonka aikana ihailimme maisemia ja otimme kuvia. Nelson´s Dockyardilla pysähdyimme hieman pidempään ja tutustuimme kävellen tähän kulttuuriperintökohteeseen, joka on aikoinaan toiminut armeijan tukikohtana. Maisemat Antigualla olivat todella kauniita ja bussin kyydissä ajelimme paikallisten kylien ja maaseudun läpi. Kierroksen päätteeksi päädyimme rannalle loikoilemaan noin 1,5 tunniksi, mikä olikin juuri sopivan laiska "aktiviteetti" siihen kohtaan! :) 

Rannalla loikoilun jälkeen olikin aika palata takaisin satamaan, mutta aikaa oli vielä sen verran jäljellä ennen laivan lähtöä, että suuntasimme vielä kahdestaan tutkimaan St. Johnsin kaupunkia ennen laivaan palaamista. Bye Bye Antigua, next up St. Lucia! 

Matkaterkuin, Karoliina


Ps. Palailen huomenna muilla kuulumisilla..."baby watch" on täydessä käynnissä, mutta vauva viihtyy edelleen yksiössään paremmin kuin hyvin! :) 

Seuraa blogia Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

2 kommenttia:

  1. Kauniita Antiguan maisemia! Tulee hienoja muistoja lomalta sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä todella kauniit maisemat! :) Hyvin olisi voinut viettää pidemmänkin aikaa Antigualla!

      Poista