maanantai 2. marraskuuta 2015

Blogin Top 20 suosituimmat juoksupostaukset

Heippa ja kivaa uutta viikkoa! Kuten ehkä tiedätte, aloitin Candy on the Runin kirjoittamisen keväällä 2013. Aluksi blogi keskittyi täysin juoksuun ja treeneihin, enkä juurikaan avannut blogissa muuta elämääni. Ajan myötä blogista on tullut enemmän ja enemmän oman elämän käänteitä ja mielenkiinnon kohteita seuraava päiväkirjajossa tällä hetkellä höpistään myös paljon vauvajuttuja ja eletään (ainakin itselle) jännittävää elämänvaihetta. Aikansa kutakin, ja itse tykkään tällä hetkellä blogin suuntauksesta, joka antaa kirjoittajana ja sisällön tuottajana paljon enemmän vapauksia aiheiden suhteen. On kiva kirjoittaa hieman monipuolisemmin sellaisista asioista, jotka ovat itselle tärkeitä ja kiinnostavia. Pelkästään yhdessä aihealueessa pysyminen tuntuu tällä hetkellä turhan rajoittavalta ja syö kirjoittamisinspistä, joten aihealueiden laajentaminen on tullut luontevasti. Aihealueiden laajentumisesta huolimatta, rakkaus juoksuun ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään. Juoksu tulee varmasti kulkemaan yhtenä tärkeimmistä aiheista tässä blogissa niin kauan kuin kirjoitan. Totta puhuen, odotan jo sormet syyhyten sitä aikaa, kun pääsen taas kirjoittelemaan reaaliajassa juoksutreeneistä, juoksutapahtumista, niihin liittyvästä valmistautumisesta ja ylipäätään fiilistelemään juoksujuttuja! Jonkin aikaa pitää vielä kuitenkin olla kärsivällinen ennen paluuta juoksun pariin. (Ja sillä välin voin haudutella mielen syövereissä paljon juoksuaiheisia postauksia ensi vuodelle), mutta tässä välissä aloin pohtimaan kaikkia niitä juoksuaiheisia postauksia, joita olen jo ehtinyt blogiin kirjoitella näiden pian kolmen vuoden aikana. Niitä on paljon! Blogista löytyy yli 200 juoksu-tunnisteella olevaa postausta! Muutamia niistä (valmistautuminen puolimaratonille) on luettu useita tuhansia kertoja ja näiden muutamien supersuosittujen juoksupostausten lisäksi aloin ihan mielenkiinnosta tutkimaan, mitkä muut juoksuaiheiset postaukset ovat kiinnostaneet eniten. Päätin listata 20 "kaikkien aikojen" suosituinta juoksupostausta blogissani. Ne tulevat tässä! Ehkä uudemmille lukijoille löytyy näistä kivaa luettavaa sillä aikaa, kun odotellaan, että pääsen taas kirjoittelemaan uusia endorfiininhöyryisiä juoksupostauksia! :) 


Candy on the Run  TOP 20 suosituimmat juoksupostaukset 


2. Vinkkejä valmistautumiseen puolimaratonille osa 1: treenit käyntiin!

3. Maraton kokemuksia part 2: Tukholman maraton

4. Miltä tuntuu juosta 11kg painavampana? 

5. Kisaraportti Tampere Puolimaratonilta 2014

6. HCR 2015 kera pienen salamatkustajan  

7. Lantion hallinta juoksussa: pakarat & core vahvaksi  

8. Kaarinan syysmaraton ja uusi ennätys 

9. Juoksutreffejä ja pitkis HCM:n uudella reitillä  

10. Vauhtikestävyysharjoituksia puolimaratonille 

11. Ajatuksia maratonharjoittelusta  

12. Heipat juoksulle hetkeksi ja raskausajan juoksujen muistelua

13. Treeniohjelman noudattamisesta -kyllä vai ei?   

14. Hurahdus polkujuoksuun 

15. Mitä opin juoksusta vuonna 2014: Lantion hallinta  

16. Juoksun positiiviset vaikutukset

17. Vuoden 2014 kohokohdat osa 2: juoksuennätyksiä 

18. Ensimmäinen kisakymppi Midnight Runilla 

19. Treenipäiväkirjaa ja mäkitreenit HCR-koutsin johdolla

20. Mental game: kuinka jaksaa painaa vaikeiden hetkien yli juoksulenkillä? 

Lisää löytyy juoksu-tunnisteen alta blogista! Hyviä lukuhetkiä ja ihania syksyisiä juoksulenkkejä kaikille! :) 

-Karoliina

Seuraa blogia Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

4 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoisia postauksia! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Itse en ole blogiasi niin kauan lukenut, niin kiitos tässähän mukavaa ajanvietettä hetkeksi aikaa :) ja kiva että jaksat muuttuneesta elämäntilanteesta huolimatta päivitellä blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kirsikka! Kiva kuulla, että löytyi uutta luettavaa näistä! :) Koitan ehtiä päivittelemään blogia jatkossakin, vielä tosiaan täällä odotellaan pientä saapuvaksi, joten aikaa on tehdä postauksia valmiiksi ja suunnitella tulevia! Kivaa viikon jatkoa sulle! :)

   Poista