maanantai 16. marraskuuta 2015

Blogin Top 15 suosituimmat ruokapostaukset

Heippa ja mukavaa maanantaita! Tänään puhutaan yhdestä mun lempiaiheista eli ruoasta. Jos juoksu on yksi suurimmista intohimoistani, niin täytyy sanoa, ettei ruoka ja syöminen siitä kovin kauaksi jää! :) Rakastan ruokaa ja kiinnostukseni sitä kohtaan johti minut myös opiskelemaan elintarvike-ekonomiaa 6 vuotta sitten. Tänä vuonna tulen valmistumaan elintarviketieteiden maisteriksi ja täytyy sanoa, että itseä kiinnostavan alan opiskeleminen on kyllä kannattanut. Tietämykseni ruuasta ja ravinnosta on  opiskelujen myötä lisääntynyt todella paljon ja elintarvikealan  jatkuvaa kehittymistä ja siihen liittyviä keskusteluja mielenkiintoista seurata.
Olen kirjoitellut näiden muutamien bloggausvuosieni aikana myös paljon ruokapostauksia, ja ajattelin niistä listata luetuimmat samaan tapaan kuin juoksupostauksista. Omia suosikkejani näistä ruokapostauksista ovat Ruokavalioni perusperiaatteet & Ruokavalio nimeltä kohtuus kaikessa, jotka kuvastavat hyvin omia periaatteitani ja suhtautumistani syömiseen ja ruokavalioon. Itse en pyri syömään "täydellisen terveellisesti", kuten varmasti on tullut selväksi täällä näkyvistä herkutteluista, mutta pyrin ruokavalion suhteen hyvään tasapainoon ja oloon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ne ovat asioita, jotka mielestäni ovat tärkeitä ja tavoittelemisen arvoisia itse kullekin. Jos ruokajutut kiinnostaa niin kannattaa kurkkia näitä postauksia. Mielellään kirjoittelen näitä ruoka/ravintoaiheisia postauksia enemmänkin, joten jos tulee mieleen ideoita tai ajatuksia postausaiheiden suhteen niin kertokaa ihmeessä! :) 

Blogin suosituimmat ruokapostaukset 

Mango-banaani-avokado smoothie Kiinnostaako ruoka/ravinto postaukset ylipäätään? Kivoja lukuhetkiä ja mukavaa viikon alkua! :)

-Karoliina 

Seuraa menoa Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

2 kommenttia:

  1. Heippa ❤ opiskeluvalintasi vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! Ruoka, ravinto, syöminen, ne kyllä kiinnostaa aina! Sun syömiset vaikuttaa jotenkin kivan simppeleiltä, värikkäiltä ja monipuolisilta :) Kiva katella näitä kuvia kun alkaa kuola valumaan täällä kotimatkalla treeneistä Hannan kans :P Onneks kotona odottaa kurpitsa-kookoskeitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! <3 Oot oikeassa, mun tekemät ja syömät ruoat on usein tosi simppeleitä, vaikka tykkään kyllä monimutkaisemmistakin, mutta ne saa sitten joku muu valmistaa! ;) Kiva kuulla, että ruokajutut kiinnostaa! Nam, kurpitsa-kookoskeitto kuulostaa myös tosi hyvältä! :)

      Poista