perjantai 27. toukokuuta 2016

Perjantain kuulumiset

Heippahei! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä se on mennyt tosi nopeasti johtuen varmasti siitä, että nautiskeltiin alkuviikko mökillä ihanista kesäkeleistä ja tuntui ihan siltä kuin olisi ollut lomalla! Ja nyt on taas viikonloppu käsillä! :D Eihän tässä äitiyslomalla niin paljon eroa ole siinä mikä päivä on, mutta kyllä viikonloput edelleen tuntuu viikonlopuilta ja tuollainen mökkibreikki lomalta! Oikeastaan aina silloin tuntuu lomalta, kun  on apukäsiä tuon pikkuisen kanssa ja pääsee vaikka juoksulenkille yksin keskellä päivää, kuten maanantaina! :)


Mökillä otettiin iisisti, nautittiin ulkona olemisesta, puusaunan löylyistä, hyvästä ruuasta ja Leena-mummin sekä isopapan seurasta! <3 Koirat olivat ulkona koko ajan ja juoksivat sydämensä kyllyydestä! Ihanaa oli myös treenata ulkona ja lämpötila oli vielä aika sopiva, ei liian kuuma!! :) 



Mulla on mielessä useampi yksittäinen juttu, jonka haluan teille kertoa, joten luvassa olisi loppuun perinteinen perjantain sillisalaattipostaus, olkaa hyvä! ;) 

  • Täällä liikutaan!! Ryömiminen on siis keksitty, joten pikkuneiti pitää meitä entistä enemmän varpaillaan, sillä samalla avautui tietysti aivan uusi maailma, kun pääsee tutkimaan kaikkea mahdollista! :D 



  • Olin eilen aivan innoissani, kun Islalle maistui vesimeloni! Suurin osa sormiruuista, joita olen tarjonnut  viime aikoina ei ole mennyt edes suuhun asti, joten olin ihan intona, kun vesimeloni maistui! Itse rakastan vesimelonia ja se oli mun suurimpia raskausajan himoja viime kesänä! <3 Vesimeloni-kesä on siis virallisesti alkanut!


  • Mun suosikkiaamiainen viime päivinä on ollutkin munakokkelia ja vesimelonia sekä kahvia ja vitamiiniporejuomaa! :) 


  • Kävin keskiviikkona taas pitkästä aikaa juoksemassa rattaiden kanssa, sillä oltiin sovittu juoksutreffit ystäväni Jennyn kanssa iltapäivälle. Juostiin 8km lenkki, joka oli huomattavasti enemmän kuin olisin yksin jaksanut juosta lämpöisessä kelissä! Hyvä seura saa jalat liikkeelle! :) Aloitettiin Islan kanssa samalla treenit kohti elokuun Chiquita Minimarathonia! Kirjoittelen Ministä lisää lähiaikoina, mutta jos haluat ilmoittaa lapsesi/tutut lapset mukaan niin hyödynnä ihmeessä koodi "candy2016", jolla saat -10% ilmoittautumishinnasta! Me ollaan Islan kanssa mukana, joten nähdään toivottavasti siellä! :) 



  • Sunnuntaina koittaa mun juoksukevään kruunaava Naisten Kymppi!! :) Olen menossa juoksemaan yhdessä siskoni kanssa, mutta vielä en ole päättänyt otanko kympin kovempana treeninä ja juoksen vauhdikkaammin vai mennäänkö koko matka yhdessä, rauhassa fiilistellen! Naisten Kymppi on siitä spesiaali tapahtuma, että se oli vuonna 2009 ensimmäinen juoksutapahtuma, johon osallistuin ja siitä lähti innostus treenata kohti ensimmäistä puolimaratonia vuonna 2010! :) Nostalgista siis! Hauskaa päästä mukaan tapahtumaan! Kirjoittelen raporttia sieltä varmasti, mutta menoa voi seurata myös somesta --> Instagram& Snapchat @candyontherun 
Nyt taidan lopetella ja toivotan teille oikein mukavaa ja kesäistä viikonloppua!! <3 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun)  

4 kommenttia:

  1. Ihania lomatunnelmia! Kieltämättä viimeviikkoina on osannut arvostaa yhä enemmän sitä, että saa olla kotona lasten kanssa, kun on ollut niiin mahtavat kelit. Kotoilukin on tuntunut ihan lomalta, kun laitettiin terassi kesäkuntoon ja ollaan oltu harva se päivä "piknikillä" omalla pihalla. Kohta 1v kuopus on ollut aivan haltioissaan ulkoleikeissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Ei voi kyllä nyt valittaa, kun saa mammalomailla tällaisilla keleillä ja muutenkin kesällä! <3 Aivan ihanaa! Ja oi, piknik omalla pihalla kuulostaa myös tosi hyvältä! Aurinkoista viikonloppua sinne!! :)

      Poista
  2. Onhan tää aikamoista "kesälomaa" ollut näillä ilmoilla tämä äitiysloma! Mahtavaa :) Onko jotain vinkkejä vaunujen kanssa juoksemiseen? Musta tuntuu, etten jaksa niiden kanssa kunnolla juosta. Tai ehkä se johtuu siitä, että en osaa työntää niitä kuin toisella kädellä, niin alkaa se asento puuduttaa pidemmän päälle :D Tai sitten se on tuo yli kymmenkiloinen kahvakuula siellä vaunuissa, joka minua hidastuttaa <3 No, niin tai näin, ihanaa viikonloppua teille! Mulla huomenna omat treenit ja sitten tiedossa pihatalkoita :/ Ei yhtään mun juttu, joten saatetaan Tinkan kanssa toimia lähinnä työnjohtajina, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aivan ihanaa kyllä!! <3 Hmm...Mä luulen, että meillä molemmilla on haasteena se, ettei ole käytössä varsinaisia juoksurattaita, sillä niiden kanssa juokseminen olisi varmasti helpompaa! :) Mutta, joo..mä vaihtelen aina kättä kummalla kädellä työnnän rattaita ja toinen käsi sitten vapaana "juoksee" mukana niin kuin normaalissakin juoksussa. Sitten vaan kunnon keskivartalon tuki ja koittaa pitää asennon mahdollisimman samanlaisena kuin yksinkin juostessa. Mutta onhan se rankkaa!! :D Työnjohtajina toimiminen kuulostaa hyvältä! Mukavaa viikonloppua sinnekin!! :)

      Poista