keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Viikon juoksutauko & KESÄ!!!

Tiedättekö mitä? Se on kesä nyt!! :) Ekaa kertaa tänä vuonna istun pihalla auringossa, juon kahvia ja näpyttelen blogia samalla kun Isla nukkuu vaunuissa pihan varjoisessa nurkassa. Ehdin syödä pikaisen lounaan (muutaman wrapin) aamukävelyn jälkeen ja päätin sitten tulla hetkeksi kirjoittelemaan, vaikka aloittaessani tätä tekstiä, mulla ei ollut oikein ideaa, siitä mitä kirjoittaisin, joten katsotaan mihin tämä etenee. 




Mulla on nyt takana viikon juoksutauko ja tänään olisi toiveissa illalla päästä juoksemaan jonkinlainen lenkki. Pitää kuulostella, miltä kroppa tuntuu ja päättää sitten lennossa lenkin pituus. Vatsataudin jäljiltä kroppa oli arvaten aika puhki ja kotona portaiden kiipeäminen sai reidet hapottamaan. Great! Eilen jumppailin vähän ja koitin herätellä lihaksia taas töihin. Tänään en odota kovin kevyttä ja ihanaa menoa juoksulenkiltä, mutta eiköhän se helpota taas pian, kun voimat saa takaisin kunnolla. 


Koska nämä kolme viikkoa ennen HCR:ää ei nyt mennyt ihan niinkuin olin suunnitellut, niin todennäköisesti juoksen vielä viimeisen pitkän lenkin tämän viikon perjantaina. Se ei ollut alkuperäinen suunnitelma, mutta suunnitelmat on tehty muutettaviksi! ;) Haluan saada vielä pitkiksen alle ihan itseluottamuksen kannalta, ja koska vauhdit ovat rauhallisia niin en usko, että palautumisessa tulee olemaan ongelmia. 

Jaahas..nyt heräilee pikkuneiti vaunuissaan, joten blogituokio on ohi....gotta go!

Miten teillä muilla HCR:lle menijöillä sujuu viime hetken valmistautuminen?? 

Nauttikaa kesäkeleistä <3 

Karoliina

13 kommenttia:

  1. Ymmärrän hyvin! Oon samanlainen, että se itseluottamus huolettaa. Mullahan pisin lenkki jäi 16km pituseksi. Jalat ollu kuitenkin sen verta väsyneet etten pidempää nyt uskalla enää juosta. Huomenna hierontaan. IHANAA! Nyt toivotaan, että pysytte terveenä. 💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) 16km on hyvä ja sulla on myös hyvä juoksupohja alla! :) HCR tulee menemään hienosti!! Toivotaan tosiaan, että pysytään kaikki nyt terveinä! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihanaa että parannuit ja pääsit juoksemaan :). Muhun on iskenyt kans pieni juoksukärpänen ja halu olisi kokeilla juosta joskus alkuun jossain 10km matka, mutta kun en osaa tai jaksa juosta kuin muutama sata metriä putkeen niin pitäis aloittaa tosissaan ensin harjoittelu :D. Vaatisi vain säännnöllistä harjoittelua että oppisi ensin juoksemaan vaikka vitosen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee juoksukärpänen!!! :D Oon innoissani sun puolesta!! Huippua! :) Nyt vaan rauhallisesti alkuun, vuorottelet vaikka kävelyä ja juoksua ja vähitellen pidennät juostavaa matkaa niin siitä se lähtee! Pari kolme kertaa viikossa treeniä niin hyvä tulee! Ja hanki heti alkuun hyvät, omaan jalkaan sopivat juoksukengät, jos sulla ei vielä ole! :) Siistiä! Hihii, oon innoissani josset huomaa... :D

      Poista
    2. Itsellä ehkä pahin ongelma se et tekis mieli liikkua koko ajan :D. Kolme lenkkiä viikossa tuntuu tosi vähältä, mutta raskaitahan ne lenkit rupeaisi olemaan jos juoksee enemmän! Hyvät juoksukengät motivoi kyllä liikkumaan enemmän, mutta näillä nykyisillä kävely/juoksumäärillä tuntuu mikä lenkkari vaan hyvältä jalalle :)

      Poista
  3. Kiva että taudit vihdoin helpottaa! Sua onkin vatsatauti kiusannut oikein kunnolla tänä vuonna :( Tsemppiä HCR:ään! Täällä somekannustajan asemassa masu pystyssä tällä kertaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vatsataudit voisi olla mun osalta jo nähty!! Toivotaan niin! :) Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Oon lueskellut blogia jo pitkään, mutta vasta nyt uskaltauduin kommentoimaan. Tykkään tosi paljon lueskella sun juoksujuttuja, varsinkin kun nyt itelläkin on HCR edessä. Jännittää tosi paljon, koska tiedossa on eka puolikas! Juoksu on kulkenut viime viikkoina hyvin, mut silti jännittää miten kaikki sujuu viikon päästä..
    Tsemppiä sinne vikan viikon valmistautumisiin ja toivottavasti pysyt terveenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Essi! :) Tosi kiva, kun kommentoit!! Tsemppiä tosi paljon sullekin ekalle puolikkaalle! Hienosti se menee ja hyvä, jos juoksu on kulkenut viime aikoina niin ei ole mitään syytä, miksei se sujuisi hyvin myös HCR:llä! Jos sulla on jotain erityisiä juttuja, joita pohdit niin kysy ihmeessä, voin yrittää auttaa! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  5. Ou nou, vatsatauti on niiiiin inhottava. Nyt tsemppiä kisaan valmistautumiselle! Mulla oli tossa kanssa viikon tauko juoksussa kipeytyneen it-jänteen takia, onneksi se nyt alkaa helpottaa ja on päässyt lenkille. Vähän turhan huolimatonta lihashuoltoa tuli tehtyä kun ei ole edes penikat vaivanneet tänä keväänä. Mutta katotaan miten menee parin viikon päästä puolikas Sempacherseelaufissa :)
    Terkuin Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :) O-ouu it-jänne ongelmat kuulostaa tutuilta! Ei tällä hetkellä ole niitä, mutta joskus on ollut. Toivottavasti pysyy hallinnassa! Tsemppiä sullekin vikoille viikoille ennen puolikasta! :)

      Poista
  6. Olisiko hyväksi koettuja vinkkejä paranteluun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsataudin paranteluun? Eipä siinä kai muuta voi kun levätä ja juoda ja alkaa sitten syödä, kun maistuu, jotta saa kroppaa taas vahvemmaksi. Tsemppiä!! Toivottavasti menee nopeasti ohi!

      Poista