perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulunviettoon tonttujumpan ja juoksulenkin voimin

Heippa ja hyvää aatonaattoa! Täällä aletaan vähitellen olla joulufiiliksellä! <3 Käytiin Milan ja Islan kanssa aamulla aatonaaton hölkkälenkillä. Juostiin ja käveltiin viiden kilsan lenkki. Leppoisaa meininkiä, vaikka Mila oli ehkä sitä mieltä, että kahtena päivänä putkeen juoksulenkkiä..yääk :D No hyvin se jaksoi! Ihanasti aurinko tuli esiin lenkillä, voi kun se paistaisi nyt viikonloppunakin!




Juoksulenkin päälle tein vielä tonttujumppana HCR jouluhaasteen viimeisen circuit treenin. Ai että, tuli hyvä fiilis, kun sai kroppaa vähän liikkeelle, sillä täällä on totta puhuen jo aloitettu jouluherkuttelut suklaan ja toffeen muodossa! Balanssia siis! ;) Tein alla olevan circuitin 2 kertaan. 


www.facebook.com/helsinkicityrun
Ja tässä mun tyylinäytettä tonttulakki päässä, hihii! :D 


Russian twists

Mittarimato ja sivulankut molemmille puolille


Burpee! Olen oppinut tykkäämään tästä kamanlan ihanasta liikkeestä :D Ihan hemmetin tehokas!

Ja plank jacks eli lankku olkapääkosketuksilla. Ja vierellä pikkutonttu katsoo seikkailija Doran joulujaksoa aivan liian lähellä telkkaria... :D

Sellainen jumppa! Nyt on ihana aloittaa joulunvietto, kun jouluvalmistelutkin alkaa olla tehtynä. Lahjat on paketoitu ja kotikin näyttää siistiltä. Vietetään jouluaattoa täällä kotona oman perheen ja Henrien vanhempien kanssa. Joulupäivänä ja tapanina suunnataan pappani luokse meidän mummilaan, jossa vietetään perinteistä joulua sitten isommalla porukalla! <3 Jouluna nautitaan hyvästä ruuasta ja herkuista, ulkoillaan ja ajattelin myös kipaista vielä aattoaamuna perinteiselle juoksulenkillekin. 

Me toivotetaan teille kaikille oikein ihanaa, rauhallista ja tunnelmallista joulua ja mukavaa aikaa rakkaiden parissa! <3 Kuullaan taas joulun jälkeen! 




<3: Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

6 kommenttia:

  1. Ihana kuva 😍. Ihanaa joulua teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Toivottavasti joulu on mennyt siellä mukavasti! :) Hyvää tapaninpäivää!

      Poista
  2. Ihanaa Joulua myös teille! Noista sun tonttukuvista tuli hymy huulille 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiva kuulla! :) Toivottavasti sun flunssa on poissa ja teillä on ollut tosi mukava joulu! <3

      Poista
  3. Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista