perjantai 9. joulukuuta 2016

Perjantain parhaat

Heippa ja kivaa perjantaita! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä on ollut tosi mukava viikko. Ihana nelipäiväinen viikonloppu, jonka jälkeen uusi viikonloppu tulikin nopeasti! ;) Henri oli maanantaina vapaalla ennen itsenäisyyspäivää ja käytiin silloin koko perheen voimin ostelemassa joululahjoja ja lounaalla Ison Omenan Retrossa. Mä söin salaattia (mikä yllätys!) ja löydettiin muutamat lahjatkin. Tosin olisin löytänyt itselleni vaikka mitä ihanaa Stadiumista! Mikä siinä on, että kun pitäisi ostella muille niin itselle löytäisi vaikka mitä? :D Ja ennemminkin mun vaatekaappi kaipaisi smart casual-vaatteita kuin treenivaatteita, joten ehkä niitä ei pitäisi edes katsella. No, en voi sille mitään, että rennot sporttivaatteet vetää enemmän puoleensa! Onneksi niitä voi käyttää vielä tällä hetkellä aika paljon! :)


Maanantain lounassalaatti Ompun Retrossa


Muutamia Stadiumin bongauksia (tunnustan, lähetin siskolle ja serkuille näistä kuvat ja pienen vink vinkin, että olisi ihan kivoja joululahjoja..!;))


fleecepanta juoksuun

Ihanan väriset caprit ja vielä alessa

SOC:n pitkähihaisia juoksupaitoja

Tämä näistä ehkä suosikki, koska pinkkiä mulla jo on :) 
Tiistaina itsenäisyyspäivä sujui rattoisasti enimmäkseen kotioloissa, mutta aamupäivällä kävin juoksemassa ihanan 11 kilometrin lenkin. Sää oli niin kaunis!! Talvella valoisan aikaan juokseminen on kyllä parasta! <3 Pimeään mun on tällä hetkellä tosi vaikeata lähteä juoksemaan ellen sitten ole sopinut juoksutreffejä jonkun kanssa. 

Itsenäisyyspäivän ilta sujui perinteisesti linnan juhlia katsellen ja siskoni tuli myös kyläilemään. 





Keskiviikko oli taas paluu arkeen ja tuntui ihan maanantailta. Käytiin Islan kanssa aamupäivällä XXL:ssä etsimässä lisää lahjoja ja sen jälkeen Hesburgerissa lounaalla. Syötiin kanasalaattia ja toastia. Tai siis minä söin ja Isla maistoi muutaman palan sieltä ja toisen täältä. Isla pääsi myös leikkimään leikkipaikalle, ja sekös vasta hauskaa oli! :) Loppupäivä sujuikin arkisesti työhommien parissa kuten myös torstai. 


Tästä tyypistä ei saa enää otettua kuvia kun ei hän pysy paikallaan :D <3



Tänään perjantaina on luvassa niinkin jänniä juttuja kuin siivoamista ja kaupassa käyntiä viikonloppua varten. Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään! Mutta, jos tälle päivälle ei ole kovin jännittäviä suunnitelmia, niin huomiselle sitten onkin, sillä yksi parhaista ystävistäni menee huomenna naimisiin! <3 Iiiiiksss! Päästään siis taas nauttimaan häähumusta, mikä on aina ihanaa! :) Tällaisia juttuja  siis tänne tällä viikolla! Mitä teille kuuluu? Nautitteko pidemmästä vapaasta myös alkuviikosta? 

Ihanaa alkavaa viikonloppua! 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

2 kommenttia:

  1. Oli tosi kivaa pitää pidempi vapaa itsenäisyyspäivän yhteydessä: hyvä, kun maanantaikin oli meillä vapaapäivä. Nyt viikko onkin sitten vilahtanut ihan hujauksessa!
    Joulukuiset häät kuulostavat ihanilta. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! :) Toivottavasti sielläkin oli mukava viikonloppu! Juuri sanoin tänään Henrille, että tuntui siltä, kun tässä viikossa olisi ollut kaksi viikonloppua, kun oli tosiaan se maanantai ja itsenäisyyspäivä vapaata! :)

      Poista