perjantai 30. joulukuuta 2016

Bloggaaminen vuonna 2016 ja vuoden luetuimmat postaukset

Vuoden lopuksi ajattelin kirjoitella muutaman sanan myös bloggaamisesta, koska on mukava muistella mennyttä vuotta  tälläkin saralla. Vuonna 2016 bloggaaminen on ollut todella kivaa johtuen siitä, että siihen on ollut suurimmaksi osaksi hyvin aikaa vauvavuoden aikana. Olen kirjoittanut tänä vuonna enemmän postauksia kuin aikaisempina blogivuosina ja on ollut myös vapauttavaa laajentaa blogin sisältöä hieman enemmän lifestyle-suuntaan. Se on antanut vapauksia kirjoittaa muustakin kuin vain treenijutuista ja tänä vuonna blogissa onkin ollut juoksu-ja treenijuttujen lisäksi paljon vauvaan liittyviä postauksia ja muun elämän sisältöä. 


Auringonnousu Houtskärissä 30.12.2016

Koen, että on tärkeätä kirjoitella sellaisista asioista, jotka ovat itselle merkityksellisiä. Jokainen toki päättää itse, kuinka paljon blogissa jakaa asioitaan, mutta mielestäni on kivaa oppia tuntemaan kirjoittajaa hieman pintaa syvemmältä. Kuten aikaisemminkin olen kertonut, omat suosikkiblogini ovat sellaisia, joiden kautta olen ikään kuin tutustunut bloggaajaan ja pidän häntä melkein ystävänä tai ainakin kaverina, jonka kuulumisia haluan säännöllisesti kuulla ja seurata mukana.  Toivon, että oma blogini voisi olla sellainen myös teille lukijoille. Pääsette täällä mukaan matkaan ja seuraamaan osia elämästäni. Itselleni blogi toimii nykyään myös paikkana, jonne on tallennettuna paljon ihania muistoja. Olen tässä vuoden lopulla selaillut postauksia läpi ja muistellut kaikkea, mitä on tapahtunut tänä vuonna. Ilman blogia en varmasti muistaisi puoliakaan niistä etenkin kun vauvavuosi oli paikoittain hieman väsynyt! ;) 



Bloggaamisen kannalta tänä vuonna on tapahtunut paljon mielenkiintoisia juttuja. Alkuvuodesta minua pyydettiin toistamiseen mukaan isoon blogiportaaliin, mutta kieltäydyin pitkän harkinnan jälkeen ja päädyin hankkimaan oman www.candyontherun.com-domainin. Pohdin portaaliin siirtymistä pitkään, mutta jokin pidätteli ja sydän sanoi, että nyt ei ollut portaalin aika. Lukijamäärien kasvattamisessa siitä olisi varmasti ollut apua, mutta toistaiseksi halusin pitää blogini ilman portaalin tuomaa painetta ja näkyvyyttä. Jotenkin pelkään, että alkaisin ottamaan liikaa paineita blogista, jos näkisin sen päivittäin kaikkien huippublogien rinnalla portaalissa! Tilanne saattaa joskus muuttua, mutta tällä hetkellä olen kuitenkin tyytyväinen tähän päätökseen. 


Auringonlaskun aikaan 28.12.16
Blogi on tänä vuonna auttanut myös ammatillisella puolella, sillä molemmat saamani työpaikat ovat olleet pitkälti blogin ja some-aktiivisuuden ansiota. Työpaikat kun ovat vahvasti liittyneet sosiaaliseen mediaan, joten siinä mielessä koen, että bloggaaminen on itselleni tärkeätä myös ammatillisen kehityksen kannalta. Eikä siitä Insta-aktiivisuudestakaan haittaa ole ollut sillä saralla! ;) On kyllä ihan mahtavaa, että olen pystynyt yhdistämään omat kiinnostuksen kohteeni ja työni. Toivottavasti se onnistuu myös jatkossa!

Olen myös blogin myötä saanut tehdä kivoja yhteistyöjuttuja esimerkiksi Treenaakotona.comin (mainoslinkki) ja New Balancen sekä useiden juoksutapahtumien kanssa. Tärkeimpiä juttuja, mitä blogi on tuonut mukanaan on kuitenkin samanhenkiset ihmiset, joita olen saanut elämääni. Teidän lukijoiden kanssa vuorovaikutus on ehdottomasti parasta bloggaamisessa ja olen älyttömän iloinen, että olen jopa useamman ihanan tyypin kanssa ystävystynyt ihan oikeassa elämässä! <3 

Vuonna 2017 bloggaaminen jatkuu varmasti melko samalla kaavalla ja motivaatio tuntuu taas olevan huipussaan. Blogissani tullaan näkemään vuonna 2017 juoksua, treenijuttuja, ruokaa matkailua ja arkea. Kirjoitan sellaisista asioista, jotka kulloinkin ovat omassa elämässäni pinnalla. Jos teillä on jotain toiveita postausaiheiden suhteen, niin kuulen niitä mielelläni! :)

Kävin tätä postausta varten vähän tilastoja läpi ja poimin mukaan vuoden luetuimmat postaukset. Hauskaa nähdä, että niiden joukkoon mahtui postauksia kaikista aihealueista, joista olen kirjoitellut: matkailua, juoksua, vauvajuttuja, raskauden jälkeistä palautumista ja treenejä. 

Vuoden 2016 luetuimmat postaukset

Back in business: Huikea HCR 2016

Aktiiviseen vauva-arkeen Emmaljunga Super Viking


Kesäreissu Ahvenanmaalle vauvan kanssa


Juoksublogit 2016


Kisaraportti Helsinki Half Marathon 2016


Treenaakotona.com ja mun treeniviikko


Puolimaraton treenit käyntiin


Kokemukseni juoksun aloittamisesta synnytyksen ja raskauden jälkeen


Vauva 6kk


Kisaraportti: Paavo Nurmi puolimaraton 2016


Kisaraportti: Vantaa puolimaraton 2016


Kisaraportti: Espoo rantapuolikas 2016


Treeni vaunujen kanssa


Miten elämä on muuttunut vauvan tulon jälkeen?


Kirje 1-vuotiaalle


Body after baby: 2kk


Kiitos sinulle, että olet lukenut blogiani tänä vuonna ja toivottavasti olet mukana myös ensi vuonna! <3 Oikein hyvää vuodenvaihdetta ja tulevaa uutta vuotta 2017! :)




<3: Karoliina


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

10 kommenttia:

  1. Todellakin olen mukana myös ensi vuonna! Tykkään tästä sun lifestyle-tyylistä! :) Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että pysyt mukana ja tykkäät! <3 Ihanaa uutta vuotta sinnekin! :)

      Poista
  2. Kiitos Karkki ihanasta blogista! Jossain kohtaa ois huippua nähdä livenäkin pitkästä aikaa, mutta siihen asti on mielettömän kiva seurailla täältä blogin kautta, miten teillä menee. Ja musta on pelkkää plussaa, että olet pidättäytynyt näin "itsenäisenä" blogina ja sekin on plussaa, että aiheet vaihtelee kaikesta vauva-arjesta matkusteluun ja kaikkea siltä väliltä. Ihan just kirjoittajan päivän fiiliksen mukaan!
    Paitsi kuulumisten lukemisena mulla tämä blogi on toiminut myös mielettömän inspiraation lähteenä. En tiedä, oisinko koskaan lähtenyt juoksupoluille ilman sun fiilistelypostauksia ja muutenkin monesta motivaation puutteisen hetken pelastamisesta kuuluu kiitos sinulle!!
    Onnellista ja aurinkoista vuotta 2017 koko teidän perheelle!
    - Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja, ihana kommentti! <3 Tosi kiva kuulla, että olet saanut täältä juoksuinspistä ja tykkäät muutenkin seurailla! :) <3 Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle, teillä on jännä vuosi tiedossa! <3

      Poista
  3. Mä oon tykännyt sun blogista just siksi, kun oot jotenkin niin oma itsesi ja vaikka oot tehnyt kaikkia kivoja yhteistöitä, blogi ei ole todellakaan liian kaupallinen tai yhteistyöpostauksia ei ole liikaa! :) Jatka samaan malliin, täälä pysyy ainakin yksi lukija vuodesta toiseen :)

    Ehkä ensi vuonna törmätään jossain juoksutapahtumassa! Ihanaa uutta vuotta teille kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jenna, kiitos paljon kommentista! <3 Ihana kuulla, että tykkäät!! Mulla on sellainen fiilis, että tänä vuonna me vihdoin nähdään jossain, oli se sitten juoksutapahtuma tai joku muu juttu! Hyvää uutta vuotta! :)

      Poista
  4. Kiitos itsenäisestä blogista! ^_^ Lueskelen joka postauksen vaikka en kommentoikaan. Mukaan päädyin oikeastaan vasta silloin kun tulit raskaaksi ja meikäläisillä oli bebe harkinnassa muttei vielä toteuttamisvaiheessa ;) Eli tänne ainakin puri tämä ei pelkkään treeniin keskittyvä linja.

    On ollut kiva seurata sun matkaa nyt kun meillekin syntyy kaiffari maaliskuussa :) Treenasin itteni ehkä elämäni parhaimpaan kuntoon puntilla ja vaeltaen ennen raskautta ja nyt tietty hirvittää että miten tästä palaudutaan sitten joskus... Hui! Moneen sun postaukseen olenkin palannut aika ajoin muistuttamaan itseäni että kaikki on mahdollista ja vieläpä niin ettei elämästä täysin herkkuja karsi ;) Kiitti vuodesta 2017!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos aivan ihana kommentti! <3 Tosi kiva kuulla, että olet löytänyt täältä vertaistukea ja olet palannut lukemaan vanhoja postauksia! :) Ja paljon onnea myös pikku ihmisestä! <3 Varmasti pääset vielä uudestaan elämäsi parhaaseen kuntoon! Se on mullakin (vaatimattomasti) tavoitteena tänä vuonna elämästä nauttimista unohtamatta! ;) Hyvää uutta vuotta!!

      Poista
  5. Oi, olipa hauska löytää tämä sun blogi! Viime viikolla törmäsin randomina sun instagram kuviin ja heti ekasta juoksukuvasta venevajaa vasten mietin, että tunnistan paikan! Katselin sun instakuvia mutta et maininnut paikkaa niissä niin en kommentoinut, ajattelin että et ole ehkä sitä paikkaa maininnut. Mutta sitten löysin tämän blogin, ja totesin tunnistaneeni venevajan oikein (kun sitä on koko elämänsä lapsesta asti nähnyt niin tunnistaa vaikka kuvassa ei ole kuin kaislikkoa, vettä ja venevaja :) ) ja kaupan päälle löysin kivan blogin! Laitan tämän heti seurantaan!

    Mutta siis, saari on tuttu. Siellä mäkin juoksen kesällä lenkkini. Ees taas sitä hiekkatietä, ja joskus välillä lautalla naapurisaaren puolella ja takasin :) Ja sitten tietty juhannuksena kalliolla laulamassa ja sitomassa kukkia salkoon :) Mutta tulen siis veneellä naapurisaaresta, siksi ne kaikki venevajat on niin tuttuja. Ihanaa kun pääsette nauttimaan myös talvisaikaan saaristosta, on ihan paras paikka! Meillä visiitit rajoittuu kesäaikaan, saaressa kun ei ole sähköjä.

    Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Lissu! Kiitos kommentista! :) Ja voi että, onpa hauska juttu, että on sullekin tutut maisemat! Siellä on kyllä aivan ihanaa juosta! <3 Ehkä me kesällä törmätään siellä jollain lenkillä tai juhannuksena salolla, jos ollaan siellä ensi juhannus. On kyllä aivan ihanaa päästä sinne myös talvella. Tänään kun lähdettiin pois niin tuli lunta ihan älyttömästi, en ole koskaan siellä nähnyt sellaista lumisadetta, mutta heti kun päästiin isolle saarelle niin oli jo vähentynyt tosi paljon. Ja ihan turvallisuussyistä en tarkemmin mainitse paikkaa Instagramissa/blogissa, muuten kuin että on Houtskärissä :) Ymmärrät varmaan! :)

      Poista