sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Tontut poluilla

Heippahei! Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti! :) Täällä viikonlopun yksi kohokohdista oli eilinen kimppalenkki poluilla Espoon Pirttimäessä. Itselläni taitaa viimeisestä polkujuoksukerrasta olla lähes 2 vuotta, joten etukäteen kyllä hieman jännitti! Onneksi mulla oli  hyvät nastakengät laittaa poluille, vaikka taidot muuten olivatkin vähän kateissa. Pääsin nimittäin ekaa kertaa kokeilemaan joitakin viikkoja sitten ostamiani Sarva Xeroja. ja yhden polkujuoksukeikan jälkeen voin jo sanoa, että ne olivat hyvä ostos. Niihin uskalsi luottaa erilaisilla alustoilla ja askel rullasi mukavasti. Kiitos vaan Hannalle suosituksesta. Selkeästi meidän lauantain juoksuporukan pystyi jakamaan kahteen kenkämerkkiin eikä muita näkynyt. Päivän valinnat poluille olivat Sarvat tai Salomonit. 


Sadun ja Hannan kanssa! <3

Lauantain kimppalenkki poluilla vedettiin joulujuoksu-teemalla ja lähes kaikilla olikin tonttulakit päässä. Meitä lähti poluille yhteensä 7 reipasta tonttua ja Hanna letkan vetäjänä. Sää oli mitä mainioin, aluksi satoi vähän lunta, sitten alkoi kirkastumaan ja aurinkokin pilkisteli hieman. Edettiin poluilla mukavaa vauhtia ja itse sain keskittyä alusta asti pystyssä pysymiseen ja juoksutekniikkaan. Poluilla tekniikka ja tasapaino kehittyy hyvin, mutta se vaatii hieman totuttelua. Onneksi olimme kuitenkin liikkeellä rennolla fiiliksellä ja pysähtelimme välillä ottamaan kuvia eikä ollut sen suurempia suorituspaineita tai aikatavoitteita. Metsän siimeksessä tuli todella rentoutunut olo ja poluilla juokseminen porukassa oli  mahtava tapa viettää lauantai aamupäivää! <3Satu-tonttu ehti myös ottamaan lankkuharjoituksia kesken matkan! ;)Poluilla tulee vastaan kaikenlaisia yllätyksiä: ojien ylityksiä, kantoja, juuria, kallioita, kaatuneita puita ja vaikka mitä. Seikkailua kerrakseen normaalisti tasaisella juoksevalle, mutta siinä taitaa polkujuoksun viehätys piilläkin. Se on monipuolista ja haastavaa!  

Muistin taas lauantaina kuinka paljon tykkäänkin polkujuoksemisesta ja aloin heti katselemaan mahdollista polkukisaa ensi vuodelle. Alunperinhan mulla oli se tavoitteena juosta jo tänä vuonna, mutta se on jäänyt. Tavoite siirtyy siis ensi vuodelle! :) Polkujuoksu myös muistutti siitä, ettei keskittyminen saa herpaantua, sillä muuten muksahtaa nurin. Niinhän siinä sitten kävikin aivan loppulenkistä, kun kompastuin juureen ja lensin päistikkaa maahan. Polvi sai hieman osumaa, mutta ei onneksi pahasti. Näitä sattuu! Lenkin jälkeen suunnattiin vielä Pirttimäen kahvilaan lounaalle/kahville ja puimaan lenkin tunnelmia. Kiitos naiset huippulenkistä ja mahtavasta seurasta! :)
Erityiskiitos vielä Sadulle ja Hannalle, oli ilo järkätä teidän kanssa kimppalenkkiä <3

Kivaa alkavaa viikkoa! 

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

8 kommenttia:

 1. Jeejee! Polkujuoksu on kivaa. Monipuolisuus ja luonto <3
  Kiitos itsellesi ja koko porukalle. Oli kivvvooo!! :) Näitä uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin oli ihan huippukivaa! <3 Kiitos vielä seurasta! :) <3

   Poista
 2. Kiva tunnelma välittyy kuvista! Varmasti ollut pirteä mieli lenkin jälkeen :) Toivottavasti pääset polkukisan makuun ens vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! <3 Oli kyllä tosi mukavaa ja virkistävää! Sua kun olisi vielä nähnyt viikonlopun aikana niin olisi ollut ihan täydellistä! Toivottavasti pian taas, haleja!

   Poista
 3. Sä oot kyllä nii tehopakkaus 😍❤️💪🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos Matu! <3 Oikeasti mä vaan feikkaan hyvin ja kirjoittelen blogiin vain niistä hetkistä jotka on olleet aktiivisia, haha! :D

   Poista
 4. Vitsit miten kiva lenkki meillä oli :) <3 Oli niin ilo järkätä teidän kanssa, jee! Ja uudestaan vaan poluille pian, voin lähteä oppaaksi kyllä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, superkivaa! <3 Kiitos sulle, kun olit vetämässä!! Ja mennään todellakin uudestaan! :)

   Poista