torstai 17. elokuuta 2017

Espanja kutsuu

Kolme viikkoa saaristokesän loppumisesta on kulunut todella nopeasti ja huomenna koittaakin meidän lähtö Madridiin syksyksi. Täältä voit lukea lisää, miksi olemme sinne menossa, jos se on mennyt ohi! :) En ole ehkä ihan vielä sisäistänyt, että ollaan todella siellä 4 kuukautta eikä tulla vain muutaman viikon päästä takaisin! Fiilikset ovat innostuneet. On tosi kiva lähteä, sillä tämän parempaa ajoitusta ei tälle ulkomaankomennukselle voisi olla, kun olen vielä hoitovapaalla ja lähteminen on suhteellisen helppoa. On tietysti ihanaa myös nähdä Henriä, sillä olemme olleet pari viikkoa nyt erossa, kun hän lähti jo aikaisemmin. Islakin kaipaa isiä jo kovasti. Kohta saadaan taas perhe kokoon. Paitsi tietysti Mila, joka jää tänne hyvään hoitoon. <3 

Kolmeen viikkoon kotona saaristokesän jälkeen on mahtunut todella paljon ohjelmaa, mutta se oli tarkoituskin. Nyt onkin hyvä lähteä hengähtämään Madridiin, hehe! Olemme nähneet kavereita leikkitreffeillä, kävelytreffeillä, rannalla, retkellä, Hoplopissa ja kylässä..


Kävelytreffit Jennyn kanssa <3

Äideillä oli hauskaa Hoplopissa! :D

Lapset ja äidit retkellä Soukanniemessä <3

Iltakävelyt Haagassa
Pulikointia mökkijärvessä

Meidän vanhan leikkimökin aarteita


Ehdittiin piipahtaa lyhyesti myös Karjalohjan mökillä ja vietettiin huikea maratonviikonloppu Töölössä. Paljon ihania muistoja, joita kantaa mukana syksyllä, kun kaverit ja perhe ovat kauempana! <3 


<3

Hali ystävälle <3

Ystäviä on halattu tiukasti ja sanottu, että nähdään pian! <3 Moni on onneksi tulossa käymään meidän luo, joten ikävä ei tule toivottavasti liian kovaksi. Tänään vielä nähdään perhettä ja juodaan lähtökahvit. 

Huomenna tosiaan lennetään Islan kanssa kaksistaan sinivalkoisin siivin Madridiin, jossa Henri on jo meitä odottamassa. Madrid on näyttänyt Henrin lukuisissa kuvissa aivan ihanalta ja uskon, että viihdymme siellä hyvin! En malta odottaa, että pääsemme tutkimaan kaupunkia. Meidän vuokrakämppä alkaa myös olemaan valmiina meidän tuloon, kun Henri kävi vielä hankkimassa sinne joitakin puuttuvia tavaroita. Ikeasta, mistäs muualta. 

Vielä tässä on paljon tehtävää ennen lähtöä, sillä pakkaukset ja siivoamiset ovat jääneet aika viime hetkeen, kaiken muun hauskan mentyä edelle. Toivotaan, että lento menee huomenna hyvin taaperon kanssa ja pääsemme turvallisesti perille. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten Madridista kuulumisia! Seurailkaahan Instagramissa siihen asti! 

Ihanaa loppukesää ja alkavaa syksyä teille kaikille Suomeen tai missä olettekin! <3

-Karoliina 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

14 kommenttia:

 1. Oi, nyt te lähdette!! Hyvää matkaa ja ikimuistoista syksyä <3 Nähdään sitten porukalla ensi vuonna taas, joohan? :) Ihana seurailla teidän touhuja somen/whatsappin välityksellä! Turvallista lentoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt me lähdetään! Kiitos, Hanna! <3 Nähdään ehdottomasti porukalla ensi vuoden puolella. Ruvetaan jo hyvissä ajoin suunnittelemaan jotain ihanaa sporttiviikonloppua alkuvuoteen! <3 Hyvää syksyä teille ja ollaan yhteydessä! <3

   Poista
 2. Hyvää reissua, varmasti mahtava seikkailu tulossa :)
  Ja hienosti taisteltu tuo maraton, ei varmasti heti unohdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! :) Ihanaa syksyä sullekin ja tsemppiä kaikkiin juoksukisoihin! Niiden missaaminen täällä Suomessa mua vähän harmittaa, mutta ehkä löydän Madridista jonkun kisan lievittämään harmitusta! :)

   Poista
 3. Hyvää ja turvallista matkaa! Huippua nähdä pitkästä aikaa sit marraskuussa siellä Madridissa - sit päästään vihdoin taas yhteislenkillekin :) Seurailen blogia ja someasi varmasti tarkasti nyt syksyn ajan :) Ollaan yhteyksissä!

  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Madridissa nähdään!! Tsekkaan parhaat juoksureitit siihen mennessä ja vien sut sitten tourille! :) Hyvää syksyä ja ollaan yhteydessä!!

   Poista
 4. Ihan huikea mahdollisuus kokea ja nähdä maailmaa pidempi jakso :)! Ihanaa reissua <3

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa syksyä teille uusiin maisemiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista <3 Ihanaa syksyä teidän perheelle ja ollaan yhteyksissä somen kautta! :) <3

   Poista
 6. Voi kylläpä kuulostaa hienolta mahdollisuudelta! Hyvää syysaikaa uusiin maisemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna!! On kyllä tosi mahtava mahdollisuus! :) Hyvää syysaikaa sinullekin!! :)

   Poista
 7. Ihanaa ja turvallista matkaa!!! 😘💗

  VastaaPoista