tiistai 1. elokuuta 2017

Kolme viikkoa kotona


Sunnuntai-iltana lähdettiin saaristosta ajamaan kotia kohti. Mieli oli hieman haikea, sillä saaristokesä oli aivan ihana ja 3,5 viikkoa meni tosi nopeasti! Haikeutta lisäsi ehkä myös se, että seuraavan kerran pääsemme Sollideniin vasta joululomalla. Mutta toisaalta kotiin palaaminenkin tuntui hyvältä ja kohtahan tässä suunnataan jo uusiin seikkailuihin. Nämä vajaat kolme viikkoa kotona ennen Espanjaan lähtöä tulevat menemään todella nopeasti! Viime viikonloppuna saimme vielä ystäväpariskunnan lapsineen kylään Houskäriin ja vietimme ihanan kesäisen viikonlopun täynnä mukavia aktiviteetteja ja sopivasti löhöilyä! Lapsilla oli hauskaa ja seuraa toisistaan ja meillä aikuisilla toki myös. Säätkin suosivat perjantaita lukuunottamatta, jolloin Houtskär sai jo pidempään kaivattua sadetta. Aurinko on paistanut sen verran kuumasti heinäkuun, että nurmikot alkoivat olla keltaisia ja mustikat metsässä niin pieniä ja kuivia, ettei niitä juuri kannattanut kerätä. Takaisin päiväjärjestykseen eli aurinkoiseen säähän palattiin kuitenkin lauantaina, joka vietettiin pitkälti saunan terassilla auringosta nauttien. Lapset polskivat altaassa ja laskivat mäkeä. Siinä riitti huvia kerrakseen. Illalla suunnattiin Näsbyhyn Skagen-ravintolaan syömään herkulliset hampurilaiset. Illalla lasten vihdoin nukahdettua saunottiin ja syötiin lisää herkkuja aikuisten kesken. Hehe. Kuka kaipaa loman jälkeistä arkeen paluuta myös syömisissä? Hep!
Kotiin palattuamme olen alkanut buukkaamaan kalenteriin ystävien näkemistä ja leikkitreffejä, sillä haluamme tietysti nähdä mahdollisimman paljon kavereita ennen lähtöä, vaikkakin moni on tulossa kyläilemään Madridiin meidän luokse. Toki tässä pitäisi myös alkaa tekemään pakkauslistoja ja miettimään asioita, joita on hoidettavana ennen lähtöä. Sinänsä on aika helppoa (ja toisaalta haasteellista), koska emme voi pakata mukaan kuin normaalit matkatavarat. Asunto, jossa asumme tulee olemaan kalustettu ja jotain tarvittavia hankintoja tulemme tekemään paikan päällä (enimmäkseen Islan tavaroita + lakanat, pyyhkeet jne.) Henri lähtee Espanjaan jo tällä viikolla ja on siis siellä jo, kun me Islan kanssa suuntaamme paikan päälle (hieman hikikarpalo otsalla mietin yksin taaperon kanssa lentämistä, mutta eiköhän siitä selvitä!). Helpottaa varmasti, kun hän on saanut jo hoidettua juoksevia asioita siellä ja on tutustunut jonkun verran meidän uuteen kotiympäristöön. 

Ennen Espanjaan lähtöä luvassa on kuitenkin yksi "pikku juttu" eli HCM ensi viikolla! Juuri sopivasti alkoi hieman oikean jalan it-jänne kiukuttelemaan, mutta eiköhän se siitä. En ole ainakaan vielä kovin huolissani. Se sai kuitenkin varaamaan ajan hierontaan torstaille ja toivottavasti siitä ja omista kotikonsteista on apua. 

Tällä viikolla tosiaan koitan palata arkeen syömisten suhteen (en ole uskaltautunut vaa´alle loman jälkeen..) ja treenit jatkuu normaalisti! Suunnitelmissa on 3 juoksulenkkiä ja muutama lihaskuntotreeni. Toivottavasti tuo it-jänne ei muuta suunnitelmia..

Mukavaa alkanutta elokuuta! Onko muita arkeen palanneita? :)

-Karoliina6 kommenttia:

 1. Hephep täällä ilmoittautuu yksi lomapulla! 😂 Onneks arkeen paluu helpottaa syömään paremmin. Vitsit miten jännää!!! Toivottavasti nähdään nyt ennenkun lähdette! 😍 Tsemppiä järjestelyihin. Islalle terkut 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sä et ole lomapullaa nähnytkään fitmama! Mutta joo arkeen paluu helpottaa ehdottomasti, helpompi syödä terveellisesti ja säännöllisesti :) Eiköhän me ens viikonloppuna törmätä! <3

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia ja tunnelmia. Tsemppiä tosiaan arkeen palaamiseen ja ulkomaan kuvioiden järjestelyihin. Huhheijaa, se on jo ihan pian!! <3 Täällä vasta kohta lomailemaan, joten kesäarki saa jäädä taakse kunnes pääsee loman tuntuun. Tämän jälkeen koittaakin sitten syksyn arkiset kuviot, joihin on varmasti kiva palata kunhan pääsee eka kunnolla lomailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa sulle Satu, nauti!! <3 Ja kiitos tsempeistä. Arki on ainakin alkanut aika mukavasti! Ei valittamista! :) Kivaa on ollut olla täällä kotonakin ja kaupungissa ihanan saaristokesän jälkeen! :)

   Poista
 3. Hei pitkästä aikaa:) Sulla on hyvä ja hoikka kroppa
  ei vois uskoa että olet synnyttänyt tai sulla on hyvät
  geenit. Käytkö juoksulenkeillä aamusta vai illasta?
  kumpi sinun mielestä on parempi? Minusta on kiva
  käydä viikonloppuisin aamupäivästä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suvi ja kiitos kommentista! :) Kiva, kun tulit kirjoittelemaan tänne pitkästä aikaa ja luet edelleen blogia! Lomalla kävin juoksemassa usein aamupäivästä, pari tuntia aamiaisen jälkeen ja usein käyn silloin myös viikonloppuisin. Se on suosikkiaikani. Arkisin taas, jos haluan päästä (yksin) juoksemaan, niin on mentävä illalla. Kesäillatkin on kyllä aika ihania! Toivottavasti sinun kesä on sujunut hyvin! Ihanaa elokuuta!!

   Poista