perjantai 25. toukokuuta 2018

Summer vibes

Tällä viikolla on tuntunut siltä, että olen oikeasti (vihdoin) äitiyslomalla, kun töihin liittyviä to do-listoja ei enää ole pyörinyt koko ajan mielessä. Ollaan nautittu kesästä ihan täysillä ja tehty lähes päivittäin kävelylenkkejä rantaan, nähty ystäviä, vietetty rantapäivää Matinkylän rannassa ja oltu ulkona paljon. 

Kuva torstailta jolloin oli RV 39+4 

Lounas Cafe Merennneidossa
Cafe MerenneitoMasun kanssa biitsillä :)
Hiekkaleikkejä <3 
Hillan ja Selman kanssa rantakävelyllä
Minä ja pikkutytöt <3 Kiitos Hilla kuvasta! 
Oma vointi on ollut tosi hyvä, joten on vaikea uskoa, että vauva ihan heti tulisi maailmaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä! Tarkoituksena olisi sunnuntaina kirjoitella tämän 40. raskausviikon kuulumisia enemmän, jos sinne asti päästään vauva masussa. 

Nyt nautiskellaan kesästä ja äitiyslomasta. Oma olo on aika rauhallinen ja levollinen juuri nyt, vauva tulee kun on hänen aikansa tulla! <3 

Ihanaa viikonloppua! 

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa Blogit.fi:ssä

2 kommenttia:

  1. Voi kun tulee niin viime kesä mieleen, kun olin viimesilläni raskaana! 40+1 ja mietin, että ei mitään viitteitä, että vauva syntyis, kävin aamulla kävelemässäkin tunnin. Sitten illalla mahasta kuului ihan selvästi naps ja yheksän tunnin päästä ihmeteltiin ihmettä :) Mukavia viime hetkiä mahan kanssa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mari! Kiitos kommentista! :) Just toi on todella jännää, kun ei tiedä ollenkaan, että jos synnytys alkaakin ihan "naps" vaan :D Viimeksi mulla oli supistuksia muutaman päivän ajan ja sellainen olo, että jotain tässä kyllä tapahtuu..niin vaikea kuvitella, että nyt menisi ihan eri tavalla, mutta niin se vain voi mennä ja on monella mennytkin! Kiitos, täällä nautitaan vielä <3

      Poista