perjantai 21. joulukuuta 2018

Joulunviettoon

Heippa! Tulin vielä tänne blogin puolelle toivottelemaan teille kaikille ihanaa alkavaa joulunaikaa ja (toivottavasti) rentouttavia pyhiä! :) Täällä on olleet jotenkin vähän stressaava viikko, vaikkei mitään sen suurempaa ole onneksi tapahtunut. Useampi pieni harmitus, väsymystä ja alkuviikosta vielä voimien keräämistä vatsapöpön jälkeen,  joten ne aiheuttivat vähän matalapainetta mieleen. 


Nyt loppuviikosta olen kuitenkin päässyt taas treenien pariin ja se saa kyllä aina mun mielen niin paljon iloisemmaksi. Myös tuo taivaalta tippunut lumi ja pulkkamäkeen pääseminen on ollut huippua. Islalla oli päiväkodin joulujuhla tiistaina ja keskiviikkona tämän vuoden viimeinen päiväkotipäivä. Nyt hänelläkin on parin viikon joululoma! <3 Tänään mulla on vielä edessä hieronta, kun pääsen vihdoin käyttämään äitienpäivälahjaksi saamani hierontalahjakortin. Ahh, niin parasta, koska kroppa on tuntunut viime aikoina kireältä ja on todellakin huollon tarpeessa. 

Me vietetään tänä vuonna jouluaatto meillä kotona, joten viikonloppuna tehdään pieniä valmisteluja, mutta  ei ressata. Joulupäiväksi suunnataan mun tädin luokse ja tapaninpäivänä sitten vanhempieni luokse. Odotan joululta ihania hetkiä yhdessä, hyvää ruokaa ja toivottavasti sitä rentoutumista myös. 

Feliz Navidad

Ihanaa joulua teille kaikille ja palataan asiaan vielä tämän vuoden puolella! 

<3: Karoliina

6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua teidän perheelle! Valloittava kuva teidän joulukortissa! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua teille kaikille! Ihana kuva joulukortissa :D Vimeviikonloppu ja tämän viikon alku ollaan paranneltu lasten vatsatauteja täälläkin, se kai kuuluu tähän joulunalusaikaan, perinteitä kunnioittaen siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uhh, voi eii :( Oon kyllä kuullut useammalta, että on ollut vatsatautia! Onneksi tuli ennen joulua, ja toivottavasti saatte joulun olla terveinä! <3 Ihanaa joulua teidän perheelle!!

   Poista
 3. Hyvää joulua teillekin, sinun blogi on niin ihana ja tulen siitä hyvälle mielelle. Sinusta huokuu aitous 💜
  Täällä Pohjois-Karjalassa alkaa olla pakkaset sitä luokkaa että juoksulenkit jää vähemmälle 🙁 Jospa se lauhtus sää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi, kun luet tätä blogia vuodesta toiseen ja jaksat aina välillä kommentoidakin! :) Ihanaa joulunaikaa sinne <3

   Poista