keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Ajatuksia bloggaamisesta ja Candy on the Runin lukijakysely 2018

Vuosi 2018 lähestyy loppuaan ja perinteisesti mulla on ollut tapana kirjoitella vuoden lopuksi ajatuksiani bloggaamisesta. Blogi on edelleen mulle tosi tärkeä ja rakas harrastus, vaikka valehtelisin, jos sanoisin, että tämä blogivuosi olisi sujunut kokonaan inspiroituneena bloggaamiseen ja ilman siihen liittyviä kipuiluja ja pohdintoja. 


Ensi vuonna Candy on the Run täyttää jo 6 vuotta, joten onhan tässä vuosiin mahtunut kaikenlaista ja elämäntilanteet ovat muuttuneet. Blogi on kuitenkin kulkenut mukana vuosi vuodelta ja siitä olen tosi iloinen. Tänä vuonna saavutin yli 700 kirjoitetun postauksen rajapyykin ja samalla tuli täyteen myös yli miljoona sivunkatselua koko blogin historian ajalta. Se ei ole mitään isoihin blogeihin verrattuna, mutta mulle se oli henkilökohtaisesti pieni saavutus. Bloggaaminen on kuitenkin mulle vain harrastus, ei työtä josta maksettaisiin palkkaa. 

Edelleen bloggaamisessa on mielestäni parasta se, että voin tallentaa tänne blogiin asioita, joita haluan muistaa. En varmasti muistaisi näistä vauvavuosista juuri mitään ellen olisi kirjoittanut blogiin niiden aikana. Parasta on myös se, että blogin kautta voin inspiroida ja motivoida muita liikunnalliseen elämäntyyliin, mikä on asia, jota rakastan tehdä. Kun saan viestin joltain seuraajalta tai lukijalta, että olen jollain jutulla inspiroinut häntä, niin mä olen ihan älyttömän iloinen. Se on ihanaa! <3 Blogin ja somekanavien avulla olen myös tutustunut moniin ihmisiin, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja se on ihan huippua. Rakastan sosiaalisen median sosiaalisuutta. 


Tänä vuonna oman mausteensa blogiin on tuonut se, että olin tasan puolet tästä vuodesta raskaana ja tämän toisen puolen vuodesta olen palautunut raskaudesta ja opetellut uutta arkea kahden lapsen äitinä. Blogille on ollut hieman vähemmän aikaa tänä vuonna edellämainituista syistä, mutta olen kuitenkin päässyt tavoitteeseen kirjoittaa vähintään 1-2 kertaa viikossa. Aina voisi tehdä paljon enemmänkin, mutta koska kyse on harrastuksesta eikä työstä, niin näillä mennään. 

Tänä(kin) vuonna olen pohtinut monta kertaa, mitä asioita haluan jakaa täällä blogissa ja kuinka paljon. Nämä samat pohdinnat olivat mielessäni myös viime vuonna, joten kai ne ovat tulleet jäädäkseen. Ennen lapsia oli helpompi kirjoittaa, kun blogi oli vain =minä ja mun jutut. Nyt kun omaan elämään liittyy tiiviisti muitakin ihmisiä, niin on hieman mietittävä enemmän, mitä heistä voi ja haluaa jakaa. Tarkoituksena on kuitenkin, että blogi jatkaa vuonna 2019 samalla tyylillä kuin tänäkin vuonna. Liikuntaa ja hyvinvointia pikkulapsiarjessa on varmasti se osuvin kuvaus Candy on the Run-blogille tällä hetkellä. Koska blogin aihepiiri on suht laaja, tulee mulla välillä hetkiä, jolloin haluaisin enemmän tietää, mitä TE haluaisitte täältä lukea. Haluan kirjoittaa sellaista sisältöä, joka olisi teille mielenkiintoista/olennaista/inspiroivaa/motivoivaa. Sen takia ensimmäistä kertaa olen tehnyt lukijakyselyn ja arvostaisin todella paljon, jos jaksat täyttää alla näkyvän kyselyn ja lähettää sen (nimettömänä). Siihen menee alle 5 minuuttia, mutta mua vastaukset tulevat varmasti auttamaan todella paljon ja niiden avulla suunnittelen blogivuotta 2019!

Kiitos sulle, että luet ja kiitos tuhannesti, jos jaksat täyttää kyselyn ja kertoa mielipiteesi!

<3: KaroliinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti