maanantai 17. joulukuuta 2018

Vaiherikas viikonloppu ja muutama hyvä treeni viime viikolta

Heippahei ja kivaa joulunalusviikkoa! Täällä on takana varsin vaiherikas viikonloppu, jonka aikana ehdin itse lauantai-sunnuntai välisenä yönä sairastaa todella voimakkaan vatsapöpön ja sen jälkeen olin tietysti eilisen sunnuntain aika pitkälti poissa pelistä. Nukuin ja lepäsin ja kävin välillä imettämässä vauvaa. Iltaa kohden jaksoin olla vähän enemmän pystyssä. Onneksi oli tosiaan sunnuntai ja Henri pystyi ottamaan täysvastuun lapsista ja kotihommista, koska musta ei ollut mihinkään, olo oli niin heikko. Ihan kamalia tuollaiset taudit, mutta onneksi kukaan muu ei sitä saanut! Mulla on pieni epäilys, että kyseessä oli ruokamyrkytys, mutta ei siitä tietenkään varmuutta saa. Joka tapauksessa, toivottavasti ei tarvitse vatsatautia taas pitkään aikaan sairastaa, sen verran ikävää puuhaa se on!


Samaan aikaan, kun itse vielä toipilaana lepäilin vatsapöpöä pois, koristeli meillä muut perheen tontut joulukuusen ja leipoi pipareita. Nyt alkaa jo olla ihan joulufiilis varsinkin, kun saatiin ainakin hetkeksi myös valkoinen maa! Oi, kunpa lunta olisi myös jouluna! <3

Lauantaina ennen kuin inhottava vatsatauti yöllä iski ehdittiin myös Tapiolaan Ainoan jouluriehaan moikkaamaan eläimiä ja herkuttelemaan Kaisan Cafe:n jättiläismäisillä korvapuusteilla ja munkeilla. Viime viikon treeniviikko jäi lopulta hieman tyngäksi, sillä mulla oli myös loppuviikosta vähän flunssainen olo. Taas. Ehtihän tässä muutaman viikon jo olla terveenä! Alkuviikosta ehdin kuitenkin tehdä seuraavat jumpat, jotka olivat kyllä tosi kivoja, joten kannattaa laittaa kokeiluun! :)

Ma 10.12 PILATES: Jessica Valant Intermediate 20-minute pilates workout + Hip opening stretch routine 10min --> Tein maanantaina tämän ihan saman pilatesharjoituksen päiväuniaikaan kuin viime viikollakin ja illalla venyttelynä lasten mentyä nukkumaan tuon lonkkia avaavan venyttelysetin. Molemmat ovat omia suosikkejani, joita tulee tehtyä usein!

Ti 11.12  KOKO KROPPA: Popsugarin plank + squat workout, jonka tein yhdessä lasten kanssa, joten ei nyt ihan tehokkain treeni, mutta tuli tehtyä. 

Ke 12.12 CORE: Dana Landgrenin vatsalihastreeni, tein 2 kierrosta  eli n. 30 min + vaunutreeni vaunulenkillä, josta video mun omassa Instagramissa. 

To 13.12 JALAT/PAKARAT  Leikkipuistossa vähän kyykkyjä aamupäivällä ja sitten Dana Landgrenin Killer Booty-treeni, joka olikin tosi tehokas ja hyvä! Tein 3 kierrosta, joka oli n. 30min. 

Tämä alkuviikko taitaa mennä tästäkin viikosta aika rauhallisissa merkeissä ja voimia keräillen. Tänään jaksoin aamulla jo pikku kävelylenkin koiran kanssa, joten eiköhän ne voimat tästä palaudu!

Mukavaa viikkoa sulle ja tsemppiä jouluvalmisteluihin! Ei ressata liikaa! ;)

-Karoliina


Seuraa myös Instagramissa @candyntreenit & @candyontherun 

Facebookissa / Bloglovinissa Blogit.fi:ssä   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti