maanantai 21. maaliskuuta 2016

Morning runs in Florida

Ahh, aamulenkit! <3 Kuinka pääsinkään taas niiden makuun Floridan loman aikana! Aikaeron vuoksi aikaisin aamulla herääminen ei ollut mikään ongelma ja lomapäivän aloittaminen treenillä on parasta mitä tiedän. Se, että treenin saa tehtyä heti aamusta, tuo ihan super hyvän fiiliksen koko päivään ja sen jälkeen on hyvin aikaa keskittyä kaikkiin muihin loma-aktiviteetteihin eikä tarvitse miettiä, että mihin saisi vielä liikuntahetken mahdutettua. 

Shortseissa juokseminen <3 

Lantanan juoksumaisemat

Hikinen selfie, olkaa hyvä! ;) 

Olen aina haaveillut olevani aamutreenaaja, mutta Floridan lomia lukuunottamatta olen kyllä ollut harvinaisen huono lähtemään aamulla lenkille myös täällä kotona. Ehkä nyt lisääntyvän valon myötä se voisi onnistuakin?  :) Aamutreenaaminen vaatii tosiaan itseltäni sen, että nukkumaan pääsee edellisenä iltana tarpeeksi aikaisin. Toistaiseksi nukkumaanmeno ei ole ihan täysin omissa käsissä ja Floridan matkan jälkeen pikkuneitimme tuntuu olevan taas vähän myöhäisemmässä nukahtamisaikataulussa, joten kunhan rytmi taas löytyy ja toivottavasti hieman aikaisempi sellainen, niin voisi harkitakin aamulla juoksemaan lähtemistä! Kevät on Suomessa mielestäni parasta aikaa juoksulle, joten aamutreenaamisen makuun voisi päästä pikkuhiljaa, mutta en lupaa mitään. Olen aika hyvä priorisoimaan yöunia silloin kuin siihen on mahdollisuus! ;)





Floridan loman aikana juoksin yhteensä 3 aamulenkkiä sekä tein yhden kävely-hölkkälenkin. Lisäksi käytiin aamukävelyillä joinakin päivinä. Ei lähdetty lenkille suoraan herättyämme vaan rauhassa söin jotain pientä aamiaista ennen lenkkiä ja lähdettiin n. 1,5h-2h heräämisestä. Se oli hyvä hetki saada Isla nukahtamaan samalla ensimmäisille päikkäreille ja oma kroppakin oli jo mukavasti herännyt päivään ja liikunta tuntui hyvältä. 








Ahh, näitä loman juoksukuvia katsellessa tulee kyllä ikävä lämpöä sekä shortseissa ja topissa juoksemista! <3 Noh, ehkä täällä Suomessakin...viimeistään 3 kuukauden päästä! ;)

Tykkäättekö te treenailla lomalla? Aamulla/päivällä/illalla? Entä onko arjessa aamutreenaavia? :) 

Kivaa uutta viikkoa! 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

22 kommenttia:

  1. Tykkäisin treenata aamulla mutta ennen töitä en vain saa aikaiseksi mennä. Herääminen viiden aikoihin ei houkuttele!:/

    Vielä en ole yhdelläkään lomalla treenannut mutta nyt juoksuun hurahtamisen jälkeen kyllä haaveilen juoksevani seuraavalla lomalla minne ikinä sitten menenkin.😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Ymmärrän hyvin...en mäkään oon tainnut saada aikaiseksi aamutreeniä kuin joskus ihan muutamina kertoina työaamuina..voisin kuvitella, että kesäaikaan se saattaisi onnistuakin, mutta pimeän aikaan..NO WAY! :D Lomalla juokseminen on kyllä tosi kivaa ja helppo tapa liikkua! Samalla voi tutustua paikkaan, missä lomailee, joten juosten tulee usein nähtyäkin enemmän! Suosittelen kyllä! :)

      Poista
  2. Mä olen ehdottomasti aamupäivätreenaaja! Tosin nyt vauvan kanssa musta on tullut treenaankunehdinjosehdin-treenaaja, kuten varmaan kaikista pikkulasten äideistä :D Mutta mieluiten treenaisin aamusta tai aamupäivästä.
    Ihania kuvia nämä! Suunnitellaan juuri viikoksi jonnekin lämpöön karkaamista ja odotan niiiin innolla, että pääsisi tekemään kävelylenkkinsä pelkissä shortseissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamupäivät on kyllä kivaa aikaa treenata! Mäkin tykkään ja haha..sama täällä "treenaankunehdinjosehdin" on aika kovassa huudossa! :D Oi ihanaa, kerro sitten minne olette suuntaamassa. Matkasuunnittelu on aina niin kivaa!! :)

      Poista
  3. Treenaisin itse aina aamuisin, jos siihen olisi mahdollisuus. Nyt lomalla viimein on, työarjessa todella todella harvoin. Jos joskus on ensimmäiset tunnit vasta myöhään niin silloin ehtii.

    Voi mikä matkakuume nostaa päätään näitä kuvia katsellessa. Tuli jopa vähän Miami-ikävä. Siellä oltiin viime kesänä pari vikkoa. Mahtavaa, että teillä on mahdollisuus ja hyvä syy päästä sinne ihan vuosittain.
    EllenR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ellen!:) Joo, samaa mietin, että nyt kun aamutreenaamiseen olisi mahdollisuus niin sitä voi/voisi hyödyntää! Ja jotenkin valoisat aamut kutsuu hyödyntämään sitä, mutta tosiaan niin kauan kun en pääse tarpeeksi aikaisin nukkumaan, niin let´s forget it! :D Jep, Miami ja Floridan itärannikko, jossa ollaan paljon pyöritty, on kyllä ihana! <3 Toistaiseksi on ollut mahdollisuus päästä sinne melkein vuosittain, toivottavasti jatkossakin!

      Poista
  4. Loma on parasta treeniaikaa!
    Viikonloppuisin käyn mieluusti aamulenkillä tai ylipäätään treenaan aamulla. Arkisin musta ei siihen ole. Sen sijaan oon vaihtanu treenailuajan illasta iltapäivään. Oon niin aikasin töistä aina kotona, että treenitkin on tehty neljään mennessä. Ja vielä jää koko ilta aikaa puuhailla muuta!
    Lomalla, varsinkin ulkomailla, on vaan se ongelma toisinaan, että jo ennen kahdeksaa on niiiiiiin kuuma. Täytyy odottaa auringonlaskuun - mut en valita :)
    Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tarja! :) Ihanaa, kun sä oot taas kommentoimassa täällä!! <3 Iltapäivätreenit arkena kuulostaa hyvältä ja se on totta, että sitten on koko ilta vielä aikaa muille jutuille! Se on myös totta, että lämpimissä paikoissa pitäisi herätä toooodella aikaisin, että saa treenailla hieman viileämmässä! Floridassa seiskan maissa oli vielä ihan ok, mutta aika nopeasti se siitä lämpeni kyllä. Auringonlaskun aikaan treenaaminen kuulostaa kyllä myös aika ihanalta! <3

      Poista
  5. Oma kroppa ei ole yhtään aamutreeniin innostuva, juoksu ei vain kulje ja hengittäminen on niiiin paljon raskaampaa kuin alkuillasta. Jopa aamupäivällä treenaaminen on raskasta! Kävellä kyllä voin ja joka aamu käynkin koiran kanssa :) Kahden treenin päivinä juoksen kyllä aamuisinkin mutta ei se kyllä nautinnollista ole xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ellu! :) Ymmärrän hyvin!! Mulla on vähän sama juttu, että kroppa ei ole yhtään mukana, jos pitäisi lähteä treenaamaan ihan suoraan sängystä! Siitä ei oikein meinaa tulla mitään, kun on vielä niin pöhnäinen olo..mutta jos on saanut syödä aamiaisen ja hetken heräillä rauhassa niin tilanne on jo paljon parempi mulla! :) Mutta pääasia, että löytää päivästä ne itselle sopivat hetket liikkua! :)

      Poista
  6. Sinä Karoliina olet kyllä yksi suomen esimerkillisemmistä
    nuorista naisista ja äideistä :) Ihailen sinua suuresti <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että Suvi!! Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Olen tosi otettu!!

      Poista
  7. Täällä ilmoittautuu yksi aamutreenaaja :) Nytkin juuri junassa matkalla aamujoogaan. Talviaamuisin harvemmin saan itseäni ulos juoksemaan ennen töihin menoa, mutta kerran viikossa joogaan ja joskus kuntosalille. Valoisampina vuodenaikoina juoksen osaa työmatkasta, eli hyppään junasta aikaisemmin pois ja juoksen loppumatkan töihin. Liikunta-aamuina tuntuu tosi virkeältä ja jopa työkaverit usein huomauttavat pirteydestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes!! Toihan kuulostaa tosi hyvältä, että menet vuodenajan mukaan!! :) Kun tekee muutamankin treenin aamuisin viikossa niin jää sitten illoille hyvin aikaa muulle! Ja työmatkajuoksu <3 Voi, että kun toivoisin saavani sellaisen työpaikan tulevaisuudessa, joka olisi sopivan etäisyyden päässä, että voisi työmatkoja hyödyntää järkevästi juoksuun! Voin kuvitella, että tuntuu virkeältä! :)

      Poista
  8. Apua! Oon palaamassa tänään töihin eikä siinä mitään, mutta tuo aamupakkanen!! Hrrr :D Tulin lämmitteleen tänne sun blogin puolelle ihaniin reissutunnelmii n:) Shortsit + ulkoilu kuulostaa niin ihanalta kombinaatiolta just nyt! Mukavan aktiivinen loma oli teillä ja on ollut kiva lukea siitä eri postauksissa, vaikken kaikkeen ole ehtinyt reissuhommissa jättää puumerkkiä :) Valon määrä on täälä Suomessa lisääntynyt huisisti sillä välin, joten toivoa on onneksi ilmassa kevään ja kesän suhteen ❤ mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tiedän!! BRRRR...tervetuloa Suomeen!! <3 Valoa kyllä on lisää, mutta takatalvikin voisi pikkuhiljaa poistua! :DKyllä se kevät sieltä tosiaan tulee! <3 Leppoisaa töiden aloitusta, mun pitääkin mennä lukemaan sun postaus! <3 Ja kiva, että oot tykännyt lukea mun Florida juttuja! :)

      Poista
  9. Moikka! Kiitos kivasta blogista! Itsekin olen äiti, (poika 2v ja tyttö kohta 7kk) ja harrastan juoksua. Tosi kiva lukea blogiasi ja saada vinkkejä ja vertaistukea. Juoksukunto tuntuu olevan tällä hetkellä hyvin samalla mallilla kuin sinulla :) Juokseminen on ihanaa! Ja juoksutapahtumat mahtavia! :) Mielelläni lukisin puolimaraton harjoittelustasi, itsellänikin sellainen tulossa. ihania kevätlenkkejä kaikille! -Maikki-
    Ps. Bongasin blogisi muutama kk sitten naisten kympin sivuilta ja aloin seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maikki ja kiitos sulle kun kommentoit! Kiva saada lisää "kasvoja" sinne ruudun taakse!! :) Mukava kuulla, että olet tykännyt blogista ja hauskaa, että on niin samanlainen tilanne. Tosin hatunnosto sinne, kun kahden pienen lapsen kanssa vielä onnistut treenailemaan kohti puolimaratonia! Mille puolikkaalle olet menossa? Kirjoittelen ihan lähiaikoina lisää mun suunnitelmasta treenata kohti HCR:ää, siitä on kyselty aika paljon! Ei sinänsä, että siinä mitään sen erikoisempaa on, mutta on ihan hyvä saada itsellenikin kirjattua suunnitelma ylös! :) Kiva, että löysit tänne Naisten Kympin kautta ja mukavia kevätlenkkejä sinnekin!!

      Poista
    2. Oikeastaan ensin treenaan kympille, lappeenrannassa meinasin juosta vartin hölkän, mikä on puolimaratonin yhteydessä. Tässä vaiheessa tuntuu, että on kiva juosta alle kymppi tai vaikka kaksikin tapahtumaa. Tänään meni kymppi tunnissa, jes :) siitä pikkuhiljaa parantamaan. Syksyllä viimeistään puolikkaalle lappeenrantaan myöskin, ehkäpä katson jonkun jo aiemminkin. Ei malta odottaa niin kauaa :D -maikki-

      Poista
    3. Joo, kymppien juokseminen alle on varmasti järkevää ja myös hauskaa! :) Hienoa, että kymppi meni tuntiin!! Mulla on vielä siihen vähän matkaa, mutta eiköhän se tässä kevään edetessä, viimeistään sitten Naistenkympillä toukokuun lopussa! Heh, syksy tuntuu nyt kaukaiselta, mutta nopeasti se sieltä tulee! Hyviä juoksutreenejä sinne! :)

      Poista
  10. Ai että, tämän postauksen fiilikset vie mut takaisin Hawaiin aamulenkkeihin. :)Ihania tunnelmia ja niin ruskettunut juoksija. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ahh, voin kuvitella, että Haiwaiin aamulenkit on ollut mahtavia ja itse asiassa muistankin ne sun kuvat sieltä!! :) Ja heh..rusketus on kyllä nyt harhaa :D Ihanaa lomaviikkoa!! <3

      Poista