lauantai 4. lokakuuta 2014

Saariston syksy & ihanat juoksumaisemat

Eilinen päivä oli täällä Houtskärissä harmaa ja sumuinen, mutta tänään on ollut ihan täydellinen syyssää! Käytiin reilun tunnin metsälenkillä koiran kanssa, ja sen jälkeen kävin vielä juoksemassa kevyen 6km lenkin itsekseni. Rakastan täällä juoksemista! Hekkateitä ja metsäteitä riittää, metsäpoluista puhumattakaan. Jalat tykkäävät pehmeästä alustasta ja mieli lepää luonnon keskellä. Muutenkin syksystä on tullut juoksun kannalta lempivuodenaikani. Lämpötila on sopiva ja luonnon värit ovat kauniita! Lisäksi syksyllä on paljon kivoja juoksutapahtumia! :) Eilen pongasin kivan juoksutapahtuman marraskuulle, Pelastakaa Lapset Ry:n joulujuoksun. Viime vuonna osallistuin joulujuoksuun itsekseni, mutta tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetään Joulujuoksu-tapahtuma lauantaina 15.11 Helsingissä. Kyseessä on 10km kisa, jonka tuotto menee Pelastakaa Lapset Ry:lle. Kannattaa kurkata ja lähteä mukaan hyvän asian puolesta! <3 Lisäinfoa löytyy osoitteesta www.joulujuoksu.fi


Pidemmittä puheitta, tässä syksyisiä kuvia tämän päivän kävely- ja juoksulenkiltä :) Kivaa viikonlopun jatkoa! 

















12 kommenttia:

  1. Syksy on kyllä nyt niin parhaimmillaan ❤ Nämä saaristotunnelmat ovat tosi ihania! Olet onnekas, kun pääset noissa maisemissa juoksemaan ja viettämään aikaa muutenkin :) kivaa viikonlopun jatkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! <3 Tiedän, että olen onnekas ja olen kyllä siitä tosi kiitollinen! Saaristo on ollut mulle rakas paikka ihan pienestä asti, ja on ihanaa, että voin viettää siellä aikaa vielä nykyäänkin! :) Kivaa viikkoa Tiinuskainen! :)

      Poista
  2. Syksyllä on kyllä ihana juosta! Kauniit lenkkimaisemat sinulla kyllä on. :)
    Täytyykin yrittää sovittaa tuo joulujuoksu kalenteriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) No oli kyllä ihanat lenkkimaisemat ja varsinkin, kun ilma oli niin kaunis! :) Juu, ehdottomasti joulujuoksuun, jos vaan sopii kalenteriin!! Kivoja lenkkejä ja mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. Miten ihania maisemia - kyllä kelpaa juosta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kelpasi <3 Oli tosi kivaa nähdäkin noita kauniita maisemia, kun silloin torstaina juoksin tuolla pilkkopimeässä, enkä nähnyt eteen kuin 5m… :D Kivaa viikkoa Satu Kuopijjoon! :)

      Poista
  4. Kaunis Turun saaristo <3 Ihana tunnelma välittyy kuvista. Syksy on kyllä ulkoilijan, myös siis meidän juoksijoiden parasta aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras paikka <3 Mä alan todella kallistua siihen, että syksy on ihan ykkönen! Noh..meitä on pikkasen hemmoteltu ihanilla keleillä tänä syksynä! ;) Mutta oon päättänyt, että tänä syksynä ei syysmasikset iske..:) IHANAA VIIKKOA VAAROJEN MARATOONARI! <3 En malta odottaa sun raporttia!!!

      Poista
  5. Voi mitä maisemia <3 Kiitti vinkistä, pitää tsekata antaako kalenteri joulujuoksulle periksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ihania maisemia <3 Juu, toivottavasti pääset/ehdit mukaan! :) Kivaa ja reipasta viikkoa Sannille! :)

      Poista
  6. Siis maisemat on juoksulenkeillä se juttu! Pelkkä asvalttitarpominen on nopeasti tympeää.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) No niinpä! Olen ihan samaa mieltä! :) Kivaa viikkoa sulle ja kiva kun kommentoit!

      Poista