keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Saaristojuhannus Houtskärissä

Heippahei! Kivaa keskiviikkoa! Nyt vasta pääsen palailemaan juhannustunnelmiin, kun alkuviikko on ollut täällä ohjelmantäyteinen. Lähdettiin Houtskäriin viime keskiviikkona ja tultiin takaisin Espooseen vasta maanantaina, joten saatiin viettää mukavan pitkä saaristojuhannus. Tämän viikon perjantaina aloitetaan meidän perheen varsinainen kesäloma ja suunnataan perjantai-iltana Turkuun, jossa lauantaina juoksen mun 20. puolimaratonin Paavolla. Kisaa kohtaan on aika samanlaiset odotukset kuin ennen HHM:ää. Ennätyksiä ei olla menossa rikkomaan, mutta toivottavasti tulee mukava ei-niin-kuuma-kärsimys-pitkis kuin viime vuonna Paavolla! :D En tiedä kuinka paljon ehdin lomalla bloggailemaan, mutta Instagram päivittyy varmasti ahkerammin, joten siellä kannattaa seurailla fiiliksiä! :) 


Eilen käytiin Islan kanssa juoksemassa 5km lenkki rattaiden kanssa. Viihdykkeenä oli naksupussi! :D

Mutta nyt siihen juhannukseen..

Juhannuksena:

treenailtiin Islan kanssa Minimarathonille! ;) Nyt ollaan siinä vaiheessa, kun kaikki halutaan tehdä "ite" eli myös juosta ja kävellä, eikä istua rattaissa ellei ole pakko. No hän juoksi ja kävelikin sitten hienosti muutamaan kertaan meidän "kylän ympäri lenkin", joka on n. 1,5 kilometria! Toki hetkittäin kannettiin sylissä, mutta hienosti jaksoi! Kiipeiltiin pihalla kallioiden päälle satoja kertoja! :D


'

Syötiin todella hyvin! Juhannus muistutti vähän joulua kaikkine syömisineen! :D


Käytiin kävelyillä.Ja juoksemassa! Parikin lenkkiä. Varsinkin sunnuntain reilu 10 kilometrin lenkki antoi hieman itseluottamusta Paavolle, vaikkei vauhti nyt kova olekaan. Juoksu tuntui kuitenkin loppua kohti rullaavan mukavasti, mikä on mukavaa vaihtelua kevään/kesän aikana juostuihin moniin nihkeisiin lenkkeihin! ;)Nautittiin perinteisestä saaristojuhannuksesta ja yhdessäolosta. Käytiin katsomassa Midsommarstångin pystytystä kallioilla yhdessä muiden kyläläisten kanssa ja istuttiin kokolla rannassa.   Sää suosi juhannusaattona, mutta juhannuspäivä olikin sitten sateinen ja ei niin mun suosikkipäivä, koska Isla heräsi juhannuspäivän aamuna 6 aikaan eikä halunnut enää nukkua..siinä oli sitten vähän väsynyt ja huonotuulinen mama loppupäivän, mutta onneksi pieni jumppahetki ja päikkärit jossain vaiheessa kohottivat tunnelmaa! ;) 

Sellaisia juhannusfiiliksiä! Tänään "juhlitaankin" meidän kolmatta hääpäivää. Tosin Henri on työmatkalla Madridissa, joten ollaan juhlittu Islan kanssa ihan kaksistaan! ;) 

Kivaa viikon jatkoa! 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti