perjantai 29. maaliskuuta 2019

Perjantaipalat 29/3

Heippahei! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä on ollut mukava viikko ja tämä keväinen sää kyllä on pistänyt hymyilyttämään moneen kertaan. Vitsi, että voi saada sellaista iloista kuplivaa energiaa lumettomista teistä ja lämpimämmästä säästä! Ajattelin, että pitkästä aikaa voisi olla perjantaipalojen vuoro, joten here we go..


1. Tällä viikolla olen saanut tehtyä ihan kivasti treenejä. Maanantaina tein puolen tunnin lihaskuntotreenin keskittyen erityisesti juoksijan lihaskuntoon eli keskivartaloa ja pakaroita vahvistavia liikkeitä. Tiistaina kävin Milan ja Aadan kanssa 6km:n juoksu-kävelylenkillä. Keskiviikkona käveltiin ystäväni Jutan, vauvojen ja Milan kanssa 8km:n lenkki ihanassa kevätsäässä ja päikkäriaikaan tein yhden Popsugar Fitnessin treenivideon. Eilen torstaina oli vuorossa yläkroppatreeni, jonka myöskin tein videon avulla. Tänään on lepopäivä treeneistä! :)Viikonloppuna toivon ehtiväni juoksulenkille toisena päivänä ja toisena tekeväni jonkin lihaskuntotreenin. Näiden lisäksi on toki tullut venyttelyä ja pientä liikettä siellä täällä eli oikein hyvä treeniviikko. 


2. Tänään meillä oli taas perjantain hupipäivä ja käytiin Hoplopissa. Heillä oli jokin aika sitten sellainen tarjous, että yhdellä sisäänpääsymaksulla sai 1kk sisäänpääsykortin, ja sitä ollaan nyt käytetty joitakin kertoja. 18€ sisäänpääsy kun on mielestäni sen verran hintava, ettei sitä ihan joka viikko maksaisi. Hoplopin jälkeen käytiin Hesessä lounaalla. Kunnon perjantaiherkuttelut! 


3. Tein eilen torstaina iltaruuaksi uunilohta ja uunikasviksia (broccolia, porkkanaa ja bataattia). Vitsi, että oli hyvää! Ja niin helppo, kun voi vaan laittaa kaikki samalla pellillä uuniin n. 30 minuutiksi ja valmista. Ja plussaa, että kaikki tykkää lohesta. Aada veti sitä kaksin käsin minkä kerkisi :D 


4. Tällä viikolla saatiin testiin BUGBITESEJA! Näissä on käytetty kasvatetuista sirkoista valmistettua jauhetta (5%). Olin aika epäileväinen, mutta täytyy sanoa, että nuo suklaanmakuiset oli oikeasti hyviä! Ja hei, mikäs sen mahtavampaa kuin antaa shout out nuorille yrittäjille! Ja toki elintarvikealaa opiskelleena on kiinnostavaa nähdä alan uusia juttuja! :)  

5. Mun tämän hetken guilty pleasure-telkkariohjelma on Love Island Australia! :D En kestä miten olen jäänyt siihen koukkuun, mutta selkeästi kaipaan iltaisin vähän kevyempää viihdettä ja aivojen nollausta. 

6. Meillä ei ole mitään erikoisia suunnitelmia viikonlopuksi, mutta toivottavasti saadaan viettää paljon aikaa ulkoilemassa! <3 

7. Nyt painan julkaise nappulaa ja toivotan teille hyvää viikonloppua! 

<3: Karoliina

Seuraa myös Instagramissa: @candyontherun


4 kommenttia:

  1. Tällä viikolla on hymyilyttänyt täälläkin, selkeästi loma Lapissa ja aurinkoinen kevätsää auttaa taapertamaan läpi haastavienkin aikojen. Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli niin ihanan kuuloinen loma, kyllähän sellaisesta saa virtaa pitkäksi aikaa! <3 Ja tää valoisuus on kyllä niin ihanaa. Kivaa viikkoa ja ehkä nähdään viikonloppuna!!! :) <3

      Poista
  2. Sulla on ihana elämänmakuinen ja positiivinen blogi, kiva kun löysin sen!:)

    ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon! <3 Kiva, kun löysit tänne :)

      Poista