maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viime viikon parhaita!

Heippa! Mukavaa alkanutta viikkoa! Viime viikon treeneistä ei ole kovasti kirjoittelemista, sillä flunssa muutti aika pitkälti suunnitelmiani liikunnan suhteen. Maanantaina kävin vielä ratsastamassa ja tiistaina tein kotona reippaan 30 minuutin lihaskuntotreenin kiertoharjoitteluna. Sen jälkeen loppuviikko olikin pitkälti kävelyjä Milan kanssa, kunnes eilen illalla tein kevyen core-treenin. Vieläkin on hieman flunssan rippeitä jäljellä, mutta onneksi jo lauantaina olo oli sen verran parempi, että pääsin nauttimaan ystäväpariskunnan häistä hyvällä fiiliksellä. Meillä on tässä vuoden ensimmäisen 7kk aikana kuudet häät, joten 2015 vaikuttaisi  tosiaan olevan häävuosi! :) 

Hääkiireiden ja Go Expon vuoksi Mila sai viettää viikonlopun  hoidossa vanhemmillani ja he nauttivatkin olostaan Houtskärissä, saaristossa. Milalla vaikutti olevan myös erityisen kivaa uuden parhaan kaverinsa Elsan kanssa! ;) 


Elsa (9 viikkoa) saapui vanhemmilleni reilu viikko sitten! Nyt meillä on perheessä siis kaksi pientä flattityttöä ja näillä tulee varmasti olemaan hauskaa yhdessä, sillä ikäeroa on vain 2,5 kuukautta! <3 

Eilen sunnuntaina pääsin myös piipahtamaan Go Expossa, mikä oli tosi kiva juttu. Ei tullut pyörittyä koko expoa läpi, sillä reittini kulki pitkälti Lidl:n Sportyfeel-maistatus teltan kautta RunSport-alueella vaihtamaan kuulumisia tuttujen kanssa sen jälkeen Golf-puolelle hakemaan muu porukka kasaan ja sieltä katsomaan heppoja ja estekisaa Horse Fairiin! :) 



Kiva oli kuitenkin päästä paikan päälle! :) Kävittekö te Go Expossa? Mitä tykkäsitte? 

Nyt lähdetään Milan kanssa kävelylle ja sitten gradun kimppuun! Kivaa maanantaita! :) 

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

6 kommenttia:

  1. Ihana Elsa ja ihana Mila! Koirat <3 mä kävin lauantaina Go Expossa, mutta piipahdin vain nopeasti juoksupuolella. Liikaa ihmisiä mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin suloisia? :) Ne on niin liikkiksiä noissa kuvissa, mutta livenä on sitten vähän enemmän vauhtia ja meininkiä! :D Joo, messuilla on kyllä aina semiahdistus tungoksessa, mutta kiva, että pääsit käymään ja siellä yhteislenkillä! Kivaa tiistaita Hanna! :)

      Poista
  2. Suloinen koirakaksikko! :) Teillä on tosiaan hääjuhlia luvassa. Minun ystäväpiirissä se "häävuosi" oli viime vuonna jolloin oltiin useissa häissä, tälle vuodelle ei ole ainakaan vielä tiedossa yhtiäkään. :) Mutta häät on kyllä mukavia juhlia.
    Minä en ole itse asiassa kertaakaan käynyt Go Expossa, olen muutenkin tosi huono messuilla kävijä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anna! :) Joo, selkeästi tämä vuosi on meillä se häävuosi! Häät on kyllä tosi ihania! <3 Tiedän tunteen messuista…onhan ne aikamoisia härdellejä aina! Kivaa (melkein) viikonloppua!

      Poista
  3. Olin GoExpossa jokaisena päivänä. Sunnuntaina olin vapaalla ja pääsin pyörähtään muillakin kuin vain McDavidin ständillä :) On kyllä niiiin suloisia nuo koirat, pitää varoa ettei tule koirakuumetta :) Kirjoitin muuten kyselyn blogiini ja sulle haluaisin heittää haasteen <3 http://www.sannisunny.blogspot.fi/2015/03/10-liikuntatapaa-kysely.html www.sannisunny.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, juu…koirakuumetta saattaa olla liikkeellä! ;) Kiitos haasteesta! Koitan tarttua siihen jossain vaiheessa! :) Kivaa melkein viikonloppua sinne!

      Poista