maanantai 20. heinäkuuta 2015

Lomaviikon kuulumisia!

Lomaviikon täällä saaristossa voi kiteyttää sanoihin ihanat ystävät  ja sairaan hyvä ruoka!  <3 Ihan mahtava viikko takana ja oli ihanaa saada tänne meidän kesäpaikkaan kerralla paljon ystäviä käymään. Nautittiin tosiaan mielettömän hyvistä ruuista ja herkullisista jälkkäreistä, saunottiin, käveltiin koirien kanssa, hengailtiin, juteltiin, nautittiin auringosta ja yhdessäolosta. Toiset taisivat myös vähän pämppäillä, toiset ei! ;) Tässä tulee viikko kuvina! 

Lossimatkalla oli aikaa ottaa yksi selfie! ;) 
Ihania aamiaisia! 

Syömässä Skagenissa! 
Skagenin lohihamppari
Salaattia, uusia perunoita, kanaa ja grilattua persikkaa -nam! 



Ribsit, coleslaw ja grilattu ananas -yum! 
Mila ja Elsa <3 
Ukkosmyrskyn jälkeen alkoi paistaa! 
Käytiin viikon aikana hakemassa useamman kerran tuoreita vihanneksia Isakssonin tilalta, niin hyviä! 
Herkkuaamiaisia vol xx
Koirien kanssa kävelyllä! :)
Mila! <3 Kiitos Jennylle tästä(kin) kuvasta :) 
Mä ja mun alkoholiton kahvijuoma! :) 
Jostain syystä jälkkäreistä ei näytä olevan kuvia (taisi mennä aina parempiin suihin ennen kuin ehti ottamaan kuvan), mutta syötiin mm. lettuja, mansikoita suklaafonduessa, grillattuja suklaabanaaneja jätskin kanssa ja mud cakea. Nyt onkin sitten sellainen olo, että tällä viikolla voisi ottaa taas vähän kevyemmin! ;) 

Onneksi herkuttelujen lomassa tuli tehtyä muutama treenikin ja koirien kanssa tietysti käveltyä päivittäin. Treenit oli pääasiassa lyhyitä juoksulenkkejä yhdistettynä lihaskuntoon. 

Jennyn kanssa vedettiin torstaina circuit-treeni ulkona, joka keskeytyi ukkosen takia, mutta jatkettiin loppuun, kun ukkosrintama oli mennyt ohi! Perjantaina käytiin juoksemassa nopea 4km lenkki.  
Katin kanssa päätettiin viikko juoksu-circuit-treenillä! :) 
Nyt siis uusi viikko ja uudet kujeet! Saaristoelämä jatkuu vielä omalla kohdalla, mutta jos tällä viikolla koittaisi ottaa herkkujen suhteen vähän iisimmin ja treenailla enemmän, kun on aikaa! Ihanaa alkanutta viikkoa olit sitten lomalla tai takaisin arjessa! :) 

Mikä on sun suosikki lomatreeni? Onko hyviä vinkkejä treeneihin, joita voi tehdä ulkona? Ideoita kaipailee aina lisää! :) 

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

2 kommenttia:

  1. Teidän mökkiviikko kuulostaa täydelliseltä! Rentoa yhdessäoloa ystävien kanssa, lomailua, hyvää ruokaa - paljon enempää ei voi pyytää! Me ollaan just matkalla mökille melkein viikoksi. Ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oikeessa oot, oli kyllä ihan täydellinen viikko! <3 Ihanaa mökkilomailua teille, toivottavasti säät suosii! <3

      Poista