perjantai 31. heinäkuuta 2015

Ihana heinäkuu!

Heippa! Ja mukavaa heinäkuun viimeistä päivää! Loma alkaa täällä lähestyä loppuaan, vaikka vielä onkin reilut 2 päivää aikaa nauttia ennen kuin sunnuntai-iltana koittaa paluu takaisin kaupunkiin ja arkeen. Olen tosi iloinen, että olen saanut tänä kesänä viettää kokonaiset 3 viikkoa täällä Houtskärissä: nauttia ihanista metsälenkeistä koirien kanssa, saunoa lähes päivittäin, nukkua pitkiä yöunia ja halutessani myös päikkäreitä, nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta, treenailla, poimia mustikoita, syödä tuoreita paikallisia vihanneksia niin, että napa rouskuu ja tietysti rentoutua! Loma on mennyt tosi nopeasti ja mikäs täällä olisi ollessa vielä pidempäänkin, mutta velvollisuudet kutsuu ja niistä suurimpana gradu, joka pitäisi saada valmiiksi seuraavan parin kuukauden aikana! Siinäpä tavoitetta ja työnsarkaa elo-syyskuulle kerrakseen.




Lomalla on tullut tosiaan syötyä paremmin kuin hyvin! Täällä Houtskärissä käydään viikottain tankkaamassa vihannesvarastot täyteen paikallisia vihanneksia Isakssonilta, jossa mun suosikkeja ovat erityisesti kurkut! Miten ne voikaan olla niin maukkaita kesällä? Lisäksi hankitaan sieltä tomaatit, salaatit, porkkanat, paprikat, uudet perunat jne. Ihan parasta! <3 Isakssonin itsepalvelukauppa Houtskärissä löytyy saaristotien varrelta, joten suosittelen piipahtamaan siellä ja hankkimaan tuoreet herkut, jos tänne eksyy! :)


Isakssonin itsepalvelukauppa Houtskärissä -kiitos Jenny kuvasta! <3
Viime viikolla käytiin myös veneellä Nauvossa ja syötiin lounasta kahvila/ravintola Köpmansissa, jonne halusin päästä nähtyäni kuvia paikasta Instagramissa. Täytyy sanoa, että lounaaksi nauttimamme haukiburgerit saaristolaisleivän välissä oli kyllä kaiken hehkutuksen arvoiset -nam! Voin siis suositella, jos Nauvossa tulee piipahdettua! :)

Matkalla Nauvoon Milan kanssa!
Köpmansin haukiburger -nam! 
Syömisen lisäksi on tullut myös liikuttua jonkin verran. Viime viikkoina suosikkiliikuntamuotoja ovat olleet kävelyt koirien kanssa, circuit-treenit ulkona, lyhyet juoksulenkit sekä mustikoiden poiminta. Mustikkaa on täällä metsät sinisenään ja kivasti on niitäkin saatu jo pakkaseen! Koirat on ihan messissä ja syö kielet sinisinä mustikoita ihan onnessaan! :D Ulkona tehtyjä circuit-treenejä tulee kyllä ikävä! Täällä on ollut niin hyvä treenailla tuossa saunan terassilla katsellen samalla merimaisemaa. 






Kelit ovat olleet myös mielestäni aika kivat, vaikka yleisesti niistä tuntuukin olevan lähinnä valittamista! ;) Toisina päivinä on ollut lämpimämpää ja toisina viileämpää, mutta täytyy sanoa, että olen itse nauttinut vähän viileämmistäkin keleistä. Sateisia päiviä täällä ei juurikaan ole ollut, siis sellaisia, että olisi koko päivän satanut. Muistan viime kesänä kuinka juoksu tuntui niin tuskaiselta kuumuudessa ja on ollut ihanaa, että tänä kesänä ei ole kertaakaan tarvinnut miettiä sään takia, että jaksaako treenata kun on niin kuuma! Aika treenaamiseen sopivat kelit siis noin yleisesti ottaen! :) 

Miten teidän heinäkuu on sujunut? Onko säät olleet sopivat treenailuun, jos on tullut treenattua? Onko muita, jotka ovat maanantaina palaamassa "sorvin ääreen" vai jatkuuko lomat vielä?  Ja hei...onko HCM:lle menijöitä? Pian sekin koittaa! :)

Mukavaa viikonloppua! <3

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

8 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen loma sulla ollut. :) Mua ei kanssa haittaa vaikka ei ole mitään superhellettä ollut, mutta sade ärsyttää :/. Juoksuun on kyllä ollu hyvät ilmat. Ja siis muistan kanssa kun odotin tyttöä viimeisilläni niin en tod kaivannut hellettä kun oli jo valmiiksi niin kuuma. Mulla alkaa työt 11.päivä mutta ens viikolla on yks päivä varattu suunnitteluun työporukan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei tosiaan oo satanutkaan mitenkään hirveesti, joten sen takia ei varmaan oo ärsyttänyt! Jatkuva sade on tosiaan ärsyttävää, ihan samaa mieltä! Joo, varmasti tässä olotilassa super helteet ei tuntuisi kovin kivoilta, mutta voisi sitä tietysti vähän lämpimämpää olla! Ja eiköhän ne helteet tule nyt elokuussa, kun pitäisi istua sen gradun ääressä! :D Ihanaa loppulomaa sulle ennen töiden alkua!! :)

      Poista
  2. Mä olisin kaivannut aurinkoa, mutta loma on aina loma ilman arskaakin. Paljon on ollut tekemistä. HCM:lle yritän päästä ja se kaksi viikkoa ennen sitä mulla on vielä lomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä paistanutkin ihan kivasti, mutta ainahan se voisi paistaa enemmän! :) Tsemppiä HCM valmistautumiseen, toivottavasti pääset viivalle! Ja ihanaa loppulomaa!! :)

      Poista
  3. Ihania kesätunnelmia! Vaikuttaa siltä, että loma on ollut just niin rentouttava kuin toivoa voi :) Niillä energioilla jaksat varmasti työskennellä gradun parissa vielä ne viimeiset kuukaudet! Täälläkin on nyt viiden viikon loma lopuillaan, mutta ei voi olla muuta kuin hyvillä mielin - loma on tehnyt kyllä täysin tehtävänsä :) Onneksi kesä kuitenkin jatkuu ja voi puuhailla kesäjuttuja vielä halutessaan iltaisin ja viikonloppuisin! Tsemppiä gradurutistukseen ja mukavaa elokuuta ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana loma oli tosiaan ja ekaa kertaa ikinä sain viettää noin pitkän yhtäjaksoisen ajan Houtskärissä! <3 Ihan huippua! Ihana kuulla, että sunkin loma oli onnistunut ja onhan se arkeen paluukin ihan kivaa, kuten kirjoittelitkin omassa blogissa! Ja nimenomaan...kesä jatkuu ja ilmeisesti vasta "alkaa" nyt! :D Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan!! Mulla on taas kuuluisia käynnistymisvaikeuksia, mutta eiköhän se tästä lähde rullaamaan kun saan vauhdin päälle! Olis ihanaa nähdä pian vaikka brunssin merkeissä? :)

      Poista
  4. Voi teidän loma kuulostaa kyllä varsin ihanalta tuolla saaristossa. Paljon kaikkea mukavaa arjesta irtautumista. Ihania herkkukuvia ja ulkoilumaisemia:) Tsempit arjen aloitukseen ja graduhommiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosiaan ihana loma! <3 Herkkuja ja ulkoilua -se on aika hyvin kiteytetty! ;) Kiitos paljon tsempeistä, niitä tarvitaan! <3 Ihanaa loppukesää sinne!!

      Poista