perjantai 11. joulukuuta 2015

Perjantai kuulumiset (11/12)

Heippa! Kivaa perjantaita! Viikko on taas vierähtänyt nopeasti ainakin täällä. Ollaan oltu menossa aika paljon ja nähty useampia kavereita kävely-ja lounastreffeillä. Lisäksi viikossa on ollut aika monta muutakin kohokohtaa, joita ajattelin listaille teille perjantaiseen tapaan! :) 

  • Pikku neidille tuli maanantaina ikää täyteen 4 viikkoa ja keskiviikkona kokonaiset 1 kuukautta!   Aika tosiaan lentää! Synttäreiden kunniaksi nauratti kovasti ja sain onnekseni napattua tilanteesta tämän kuvan! :) Voi toista! Hän on aikamoinen hymytyttö, mutta älkää hämääntykö..boss lady on myös lempinimensä veroinen tilanteen tullen ja komentaa kyllä ja kertoo mielipiteensä, jos asiat ei tapahtu riittävän nopeasti. Olenkin vitsaillut, että hän on perinyt kärsivällisyytensä multa...sitä ei ole! :D



  • Käytiin tällä viikolla myös 1kk-neuvolassa ja siellä oli kaikki hyvin! Pikku neiti painoi nyt 4540g (syntymäpaino 3740g) ja pituutta oli tullut neljässä viikossa reilut 4cm eli nyt 56,1cm! Mamma oli tietysti ylpeä! ;)
  • Tämän viikon paras lenkki ainakin toistaiseksi oli ehdottomasti tiistain aamulenkki! Keli oli aivan mielettömän upea ja auringon näkeminen tuntuu olevan sen verran harvinaista herkkua tähän aikaan vuodesta, että se on aina kyllä päivän kohokohtia! :) Muut lenkit onkin sitten tällä viikolla taivallettu aika ihanassa tihkusateessa ja kotiin tultu märkinä ja likaisina. Voi tätä koiranomistajan ihanuutta tähän aikaan vuodesta...





  • Tällä viikolla sain myös painatettua mun gradun ja ensi viikolla vien sen Viikkiin meidän laitokselle, jonka jälkeen homma alkaa olla paketissa! Saan kuin saankin paperit nyt joulukuussa, kuten tavoitteena oli! :) Valmistuminen ansaitsee kyllä ihan oman postauksensa, joten kirjoittelen siitä myöhemmin, kunhan se on virallista. 

Siinä se nyt on...ihan mustaa valkoisella ja kansissa :)

  • Tilasin mammas.fi-sivustolta imetysjuhlamekon tulevia juhlia varten ja se saapui tällä viikolla. Voin kyllä suositella tuota nettisivua tämän yhden kerran perusteella. Toimitus oli nopea ja tuote sellainen kuin ajattelinkin (ei ole maksettu mainos!:)) Netistä tilaaminen on aina vähän jännittävää, mutta tämä ainakin osui hyvin ja mekko oli juuri sellainen kun ajattelinkin! Tarkoitus on käyttää sitä ainakin ristiäisissä, tulevissa pikkujouluissa ja varmaan myös jouluna. Vähän ehkä tylsää pitää samaa mekkoa, mutta en kyllä rupea tilailemaan useampiakaan imetykseen soveltuvia juhlamekkoja ainakaan vielä! :) Toivottavasti voin tilata sitten myöhemmin vaikka vähän pienemmässä koossa. 



  • Yksi isoimpia kohokohtia tällä viikolla oli se, että kävin ekaa kertaa 8 kuukauteen HIERONNASSA!! :) Voi jestas, että olin kaivannut sitä! Luottohierojani Sanni toimii nykyään Hieros Oyssa, Helsingin Albertinkadulla ja sinne suuntasimme torstaina iltapäivällä. Äitini vaunutteli pikkuneidin kanssa hieronnan ajan ja pikkunen nukkui tyytyväisenä! Olin niin iloinen, että kaikki meni hienosti!  Mummi pääsee jatkossakin "mummihommiin" ja mä hierontaan! :) Oli muutenkin huippukivaa nähdä Sannia ja päästä osaavaan käsittelyyn. Etenkin mun hartiat ja selkä ovat viime aikoina alkaneet kiukkuilla, joten tuntui niin hyvältä saada jumeja auki. Jatkossa pyrin käymään hieronnassa vähintään muutaman kerran kuussa, ettei kroppa hajoa näistä ei aina valitettavasti niin ergonomisista "työskentelyasennoista", vaikka pyrinkin kiinnittämään niihin huomiota mahdollisimman paljon. 


Matkalla stadiin! :) 

  • Torstain reissu Helsinkiin oli meille ihan eka kerta, kun toistaiseksi ollaan pyöritty vaan täällä meidän Espoon huudeilla. Reissu meni hyvin ja hieronnan lisäksi käytiin lounaalla ja muutamissa kaupoissa sekä tutustuttiin Kampin kauppakeskuksen lastenhoitohuoneisiin. Jännittävää! ;) Pikku neiti oli tosi nätisti koko ajan, ainoastaan kotimatkalla bussissa vähän meni herrrmo, mutta sain hänet rauhoitettua laulamalla vaarilla on saarta ja höpöttelemällä tyhmiä.. (klo 16 ruuhkabussi..voitte kuvitella, että muutakin yleisöä oli!) :D Haha!
  • Tämä karvainen pikkuneiti saapui meille tasan vuosi sitten. Mila-Milperin kanssa on takana yhteistä taivalta tasan vuosi ja toivottavasti monia vuosia vielä edessä! <3 Ps. kuinka söpö voi toinen olla!!!




Siinäpä niitä kohokohtia tältä viikolta toistaiseksi. Miten teidän viikko on sujunut? Mitä on ohjelmassa viikonloppuna? :) 

Meillä on huomenna luvassa yksi iso kohokohta nimittäin pikku neidin ristiäiset! :) Viimeistään sunnuntaina tulen varmasti tännekin kertomaan niistä lisää ja tietysti, minkä nimen hän saa! <3 Paljastettakoon sen verran, että päätimme hänen nimensä jo 1,5 vuotta sitten häämatkalla Karibialla, vaikkemme tietysti silloin vielä edes tienneet siunaantuuko meille lapsia. Mutta lisää tarinaa ristiäisistä ja nimestä myöhemmin! <3


Ihanaa viikonloppua! :)

-Karoliina


10 kommenttia:

  1. Ihania juhla-asioita taas siellä :) Teillä on oikein juhlien loppuvuosi... sinun, neidin ja Milan synttärit, kaikki :)! Ja tänä vuonna valmistuminenkin, se on upeaa!! Ihanaa viikonloppua ja oikein lämpimiä ristiäisiä teille <3! Jään jännityksellä odottamaan nimeä :) Tietääkö kuinka moni nimen etukäteen??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Juhlia tuntuu tosiaan riittävän tähän loppuvuoteen! :) Nimeä ei tiedä vielä kukaan muu kuin me! :) Kivaa viikonloppua!!

      Poista
  2. Mukavan kuuloinen viikko ja jään innolla odottamaan nimeä!:) mun viikonloppu sisältää ystävien tapaamista ja lasten pikkujouluja, kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta!! Hauskäa ja rentouttavaa vkonloppua!:)

      Poista
  3. Mun viikkoni on ollut (tekisi mieli sanoa) perus-viikko, mutta täytyykin perua se, koska olenhan vaihtanut takaisin entisiin töihini ja päässyt takaisin "normaalien" ihmisten virka-aikaan! Eli aamulla mennään töihin ja iltapäivällä pois. Arki rullaa kivasti kun vihdoin ehtii touhuta ja tehdä illalla ja olen käynyt lenkkeilemässä sekä Ronja-koisun kanssa että ilman, maannut sohvalla lenkkeilyjen jälkeen ja katsonut telkkaria. Hhaa, kuulostaa hölmöltä ja toisille NIIN arkiselta, mutta 6kk päivystystyön jälkeen tämä on aikamoista hunajaa :D eli töitä, sateista ulkoilmaa ja vähän joululahjojen ostelua on tämä viikko pitänyt sisällään :)
    Kivaa viikonloppua ja ristiäisiä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kun kuulostaa aivan ihanalta ja uskon, että oot nauttinut! Entisenä vuorotyöläisenä tiedän niin hyvin kuinka kivaa on mennä aamulla töihin ja 4-6 aikaan pois + vkonloput vapaana! Se on luksusta se! :) Kuulostaa siis kivalta! Ihanaa viikonloppua sinnekin Jossu! :)

      Poista
  4. Paljon kivoja juttuja ja tyttönen näyttää taas niin syötävän suloiselta. <3 Mielenkiinnolla jäänkin odottelemaan hänen nimeään. :p Viikonloppuna olisi tarkoituksena tehdä vähän jouluostoksia ja jatkaa jouluruokien leipomista pakkaseen. Mukavaa juhlaviikonloppua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! <3 Kuulostaa kivan jouluiselta sun vkonlopun puuhat! :) Mukavaa viikonloppua sinne myös! :)

      Poista
  5. Mukavan kuuloinen viikko siellä ollut! Ihan superkivaa lukea näitä teidän kuulumisia niin juttusarjan muodossa kuin muutenkin :) Uu,ihana kun olet päässyt hierontaan! Voin uskoa, että teki hyvää!! Mulla sitä luksusta tiedossa myös kerran vielä ennen joulua :) kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät lukea meidän kuulumisia ja on ollut tosiaan kiva ja vauhdikas viikko! :) Hieronta oli ihana, mutta pakko päästä pian uudestaan..oon ihan jumissa! Kivaa viikonloppua! <3

      Poista