perjantai 6. huhtikuuta 2018

Raskaushehkua?

Heippa tyypit! Mulla on tällä viikolla ollut jonkinlainen lukko päällä kirjoittamisen suhteen enkä oikein tiedä, mistä kirjoittaisin. Arkijutut, treenit, ruuat jne. tuntuvat toistavan samaa kaavaa, joten istahdan nyt tähän koneelle ja näpyttelen mitä mieleen tulee. Sellaista bloggaaminen oli joskus aikoinaan aina. Nykyään pitäisi olla selkeät aiheet postauksille, mutta tänään tulee nyt vähän sillisalaattia ja mielessä pyörineitä juttuja. 


Mulla on ollut tällä viikolla taas raskauteen liittyviä mielialanvaihteluita. Olen ollut ihan kypsä tähän raskauteen toisina hetkinä ja toisina taas miettinyt, että ihanaa, että vielä tätä on jäljellä 7-9 viikkoa! Ristiriitaista, huh? 

Päässä pyörii tällä hetkellä enimmäkseen vauvajuttuja. Toki muutakin, mutta vauvajutut täyttää mielen aika vahvasti ja hetkittäin tuntuu, että nämä viikot menee niin hitaasti. Voi kun voisi tietää tarkalleen milloin vauva syntyy, niin olisi helpompaa! :D

Olen myös pohtinut tällä viikolla, että mitä on raskaushehku? Oikeasti, kun illalla makaa sohvalla miehen kulunut t-paita päällä, ainoat verkkarit jalassa, jotka tuntuvat mukavilta, ilman meikkiä ja hiukset suihkun jälkeen märkinä, maha pinkeänä ja olo valasmaisena, niin voin kertoa että siitä on hehku kaukana. 

Ja sitten vielä, kun tekee sen virheen, että samalla selaa Instagramia ja näkee siloteltuja kauniita somekuvia, niin voin kertoa ettei se ainakaan paranna omaa fiilistä. Vaikka tietääkin, että jokainen (tai ainakin suurin osa) laittaa sinne Instaan ne edustavat kuvat, ja paljon jää somen ulkopuolelle, niin silti. Niinhän itsekin teen. Mun oman Instagramin perusteella täälläkin on ainakin välillä hehkua  (se on vaan filtterit), jumppaan harva se päivä ja syön  about pelkästään salaatteja, haha. 

Tämä on toki kaikki totta, mutta se on vain osa totuutta. Makaan myös siellä sohvalla en-niin-edustavan näköisenä, syön suklaata ja en todellakaan jaksa enää illalla liikkua mihinkään pitkän päivän jälkeen. Enkä todellakaan koe hehkuvani ja nauttivani olosta raskauskropassa koko ajan, vaikka toki odotan lopputulosta erittäin kovasti ja tiedän sen olevan kaiken sen arvoista! <3 

Sellaisia ajatuksia tältä viikolta.. Onko siellä muita ei-raskaushehkuvia tai niitä, jotka oikeasti hehkuu ja nauttii? Ootte mun idoleita!

Nyt hyvää viikonloppua! Odotan sitä innolla, koska meillä on paljon kivoja suunnitelmia, joihin liittyy muun muassa hyvää ruokaa ja ystäviä! <3 

-Karoliina 


6 kommenttia:

  1. Hyvä teksti! Sä meinaat olet mua pari kk etuajassa raskausen suhteen ja kuulut heihin, joiden kuntoa ihaillen katselen :) itse ihan rapakunnossa, loukkaantuminen ja käytännössä vuodelepo sen verran kuin 2,5v antaa levossa olla...!!!
    Postausideana voisi olla vaikka Islan kevät"muoti", miksei kesähankintojakin. Itse metsästän jo alesta talvihaalaria ensi talvelle, koko vaan arveluttaa..Myös matkapostaukset / suunnitelmat toimii aina!

    Bertta mahoineen ja jälkikasvuineen sohvan nurkasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Bertta!:) Kiitos, kun jaksoit jättää kommentin, ilahduttaa aina! :)

      Voi vitsi, onpa tylsää, että joudut olemaan vuodelevossa :( Paljon tsemppiä ja jaksamista sinne!! Kyllä täälläkin alkaa tahti vähitellen hidastua..

      Hei, tuo on hauska idea taaperon kevätmuodista, tosin vähän kyllä naurattaa, kun en tiedä onko sellainen postaus yhtään mun juttu :D En ole mikään lastenvaate-asiantuntija ja ihaillen katselen blogeista kattavia postauksia aiheesta ja perusteita omille hankinnoille...

      Islalle olen hankkinut nyt aika paljon kevätvaatteita, koska oli pakko..vk-haalaria, takkia, vk-housuja, pipoa, rukkasia, saderukkasia jne. Osa käytettynä ja osa uutena. Talvea en vielä ole edes uskaltanut ajatella, ihanaa, että sulla on suunnitelmat jo niin pitkälle!! Tuntuu, että koko ajan pitää olla hankkimassa jotain nyt kun kausi vaihtuu...ja mites sitten kun on 2 lasta? Apua. Tämän yhdenkin vaatekaapin ylläpitäminen on aika työllistävää! :D

      Kiva kuula myös, että matkasuunnitelmat kiinnostaa! Niistä varmasti jossain vaiheessa :)

      Kivaa viikkoa teille!!

      Poista
  2. Minun silmissäni hehkut. Ehkä juuri siksi, että olet aito kaikkine tunteinesi. <3 Haleja sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Niin, se hehku taitaa olla siellä muiden silmissä :) Itse kun näkee itsensä 24/7 ja siinä on tosiaan paljon ei-hehkuvia hetkiä :D Parin viikon päästä nähdään, hei jee <3

      Poista
  3. Mäkin kelailin tässä että missäs se hehku viipyy kun olotila vain muuttuu väsyneemmäksi :D ja silloin täällä eletään rv23. Ihailen todella sun reippailuita ja nostan itselleni hattua että käyn töissä ja iltaisin vien koiran reilun tunnin lenkuralle. Mua kiinnostaisi juttuina vaikka mitä hankintoja olet bebelle tehnyt (suunnittelit niitä jo yhdessä postauksessa) ja vielä jotain juttua vaunuista ja muista tarpeellisuuksista: miten päädyitte, mitä olet ostanut uutena/vanhana, missä pihistät ja missä panostat jne :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jossu!:) Kiitos kommentista! Heh, no täällä ei ole hehkua oikein näkynyt vieläkään ja vähän epäilen, ettei se enää tänne tulekaan kylään! :D Toivottavasti sinne löytää!!

      Ihan superhyvin jaksat lenkkeillä koiran kanssa noinkin pitkiä lenkkejä! :) Meillä suurin osa lenkeistä on 30-40 minuuttia ja joskus lyhyempiäkin. Välillä harvoin pitkiä about tunnin lenkkejä. Onneksi Mila pääsi taas saaristoon juoksemaan vapaana viikonlopuksi, niin saa siellä purettua energiaa :)

      Hei, kiitos noista juttutoiveista :) Voisin ujuttaa niitä tuonne raskauspostausten sekaan..En tiedä ehdinkö tekemään erillisiä postauksia niistä, mutta katsotaan :) Mukavaa viikonloppua sinne myös!

      Poista