perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kuulumisia raskausviikolta 36

Hipshei! Kirjoittelen tältä viikolta pikaisemman raskauskuulumispostauksen, sillä aika on vähän kortilla. Muutenkin blogi saattaa tässä lähiaikoina päivittyä (entistäkin) harvemmin, sillä kalenterissa on kaikenlaista ja on vain pakko priorisoida. Tällä hetkellä on helpompi ja nopeampi jakaa juttuja tarvittaessa Instagramin kautta, joten ottakaa siellä seurantaan Candyontherun, jos kiinnostaa!:) Mielellään kuulen myös teistä siellä ja viestittelen puolin ja toisin. #kaipaanvuorovaikutteistasomea <3

Täällä viikko on mennyt mukavasti ja nopeasti ja viikonlopuksi olen lähdössä pieneen reissuun. Varmasti viimeistä kertaa (ainakin yksin) ennen vauvan tuloa, joten aion kyllä nauttia. Hetkeen ei kuitenkaan tule taas lähdettyä mihinkään!:)

rv 35+5
Muutamat jumpat jaksanut tehdä tällä viikolla :)

Kävin tällä viikolla itseasiassa sekä neuvolassa että neuvolalääkärillä. Aina on kivaa kuulla vauvan sydänäänet ja tietää, että kaikki on masussa ok, joten sinänsä ylimääräinen neuvolakäynti ei haitannut. Neuvolalääkärissä tosiaan tehtiin sisätutkimus, jossa selvisi, että kohdunsuu on edelleen kiinteä, kaulaa n. 3cm jäljellä ja vauvan pää ei vielä ole kiinnittynyt, vaikka aika alhaalla onkin. Näyttäisi siis siltä, että ennenaikaisesti hän ei sieltä ole pois tulossa.  

Tänään on tosiaan tasan kuukausi laskettuun aikaan, ja viikko viikolta alkaa tuntua vauvan tulo entistä todellisemmalta. Hankinnat ovat pikku hiljaa kasassa, vaikka puutteittakin vielä löytyy. Eilen saatiin vihdoin double adapteri vaunuihin ja hoitopöytä kylppäriin. 

Isosisko oli innoissaan tuplavaunuista :)
Synnytystä olen myös pyöritellyt mielessäni entistä enemmän, mitä lähemmäksi se tulee. Olen lukenut ja pohtinut vaihtoehtoja, ja keskustellut asiasta sekä neuvolassa että kotona. Olo on vähän jännittynyt, mutta kuitenkin valmiimpi nyt, kun ymmärrän ehkä hieman paremmin, miksi jotkut asiat menivät ensimmäisessä synnytyksessä kuten menivät, ja miten ne EHKÄ voisi välttää.

Vointi on edelleen varsin hyvä eikä siinä ole suuria muutoksia. Raskaana oleminen alkaa tosin vähitellen riittää,  koska onhan se hieman raskasta, mutta eiköhän tässä vielä 4-6 viikkoa jakseta painaa!;) 

Tässä varmaan ne tärkeimmät!:) Kivaa viikonloppua sulle!

-KaroliinaAikaisempia tekstejä toiseen raskauteen liittyen:

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppumetreille! Ei ole enää paljoa jäljellä. Huippua, että olet päässyt treenaamaan loppuun asti. Näytät tosi freesiltä ja hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 On kyllä ihan huippua, että treenit on vielä jatkunut!! Olisi ihanaa lukea teidän vauva-arjesta, jos ehdit jossain vaiheessa kirjoittelemaan! :)

      Poista