perjantai 20. huhtikuuta 2018

Hemmottelupäivä

Eilen oli aika ihana päivä! <3 Olin varannut mulle kampaajan sekä hieronnan ja pyytänyt mummin lapsenvahdiksi keskellä päivää. Olen käynyt kampaajalla ja hieronnassa viimeksi varmaan elokuussa, joten nyt oli tosiaan aika, sekä latvojen että kropan jumien takia! ;) Ja ihanaa, että mummi pääsi tulemaan. Isla oli aivan innoissaan ja puhui mummin tulosta häntä hoitamaan monta päivää... win-win  tilanne siis kaikille!  <3

Kampaajalla ei tehty sen kummempia, kun tasoitettiin latvoja, mutta vitsi, että tuli freesi olo, kun hiukset on taas jokseenkin järjestyksessä! Se vaikuttaa niin paljon. Nyt ei tarvitse sutaista hiuksia koko ajan ponnarille, vaan ne on kivempi pitää myös auki. 


Kampaajan jälkeen mulla jäi hyvin aikaa käydä rauhassa lounaalla Ompun Salaattiasemalla ja sen jälkeen pyörin ihan rauhassa Prismassa ilman mitään kiirettä tai että kukaan repisi hihasta. Se oli outoa, mutta aika luxusta! :D 


Kaupassa pyörimisen ja pienten ostosten jälkeen suuntasin vielä hierontaan. Olin varannut raskaushieronnan, mikä oli aivan ihanan rentouttavaa ja teki hyvää kropan alkaville jumeille etenkin selässä, hartioissa ja niskassa. Hierojana oli äitiysfysioterapeutti, jonka kanssa oli kiva jutella raskauteen ja siitä palautumiseen liittyviä juttuja samalla. Voin kyllä suositella nimenomaan raskaushierontaa raskauden aikana, vaikka normaaliin urheiluhierontaankin voisi periaatteessa mennä. Silloin käytössä ei vain välttämättä ole tyynyjä ym. joita ainakin mun alle aseteltiin aika monta, jotta mukava kylkiasento hierontapöydällä löytyi!  

Aivan ihana hemmottelupäivä, josta sai taas virtaa arkeen! <3 Jos totta puhutaan, niin lähiaikoihin olen sopinut useampia "äidin hemmotteluhetkiä" ja ystävien näkemistä, sillä nyt niille tuntuu olevan juuri sopiva hetki ennen kuin vauva saapuu ja oman ajan löytäminen on varmasti haastavampaa taas hetkellisesti. 

Ihanaa viikonloppua teille! Onko siellä otettu omia hemmotteluhetkiä viime aikoina? :) 

-Karoliina 4 kommenttia: