maanantai 17. helmikuuta 2014

Blogitapaaminen: CrossFittiä, naurua ja hyvää ruokaa!

Lauantaina pidettiin tosiaan blogitapaaminen, jossa oli mukana minun lisäksi:
Olemme tyttöjen kanssa tutustuneet täällä blogimaailmassa, lukemalla ja kommentoimalla toistemme blogeja. Olemme aika samanlaisia treeni-innostustemme kanssa ja suhtautumisemme treenaamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin on myös samankaltainen, joten ei ihme, että tulemme niin hyvin juttuun, kun sitä juttua riittää vaikka kuinka paljon! :) Hanna oli tässä aloitteen tekijänä ja kantavana voimana, että saimme tällaisen tapaamisen kasaan, joten kiitos Hannalle siitä! :) Pitkän sähköpostiketjun tuloksena saimme aikaan tapaamisen lauantaille 15.2. Päivään sisältyi kaikkea sellaista, jota minun mielestä parhaisiin vapaapäiviin tulee sisältyä, ja uskon, että muut tytöt ovat samaa mieltä! Ohjelmassa oli treeniä, hauskanpitoa, naurua, juttelua, saunomista, kehonhuoltoa, hyvää ruokaa ja herkkuja! Super päivä siis kaikinpuolin! 

Päivämme alkoi tapaamisella Konalan Crossfit10-salin pihalla, jossa sain tavata nämä ihanat tytöt ensimmäistä kertaa! Oli tosiaan aika hassu fiilis, koska tavallaan tuntui siltä, kuin olisin mennyt näkemään ketä tahansa hyviä kavereita, mutta todellisuudessa en ollut koskaan nähnyt heitä luonnossa! Kunnon nettitreffit siis! ;) Hanna, Satu ja Tiina osoittautuivat kuitenkin ihan omiksi itsekseen ja kuva, jonka olen heistä saanut blogiensa kautta piti paikkansa. Ihania, hauskoja, huumorintajuisia ja urheilullisia nuoria naisia! HYVIÄ TYYPPEJÄ! Juttumme alkoi luistaa ensi hetkestä alkaen, ja sille ei meinannut tulla loppua koko päivän aikana…ainoastaan CrossFit veti meidät hetkellisesti hiljaiseksi! ;)

Koko porukka ryhmäkuvassa: Minä, Hanna, Tiina ja Satu
Odotellaan CrossFit-tunnin alkua! Vasemmalta Satu, minä ja Hanna
Crossfit10-sali Konalassa
Alkulämmittelyssä ryömittiin "sillan ali"
Ja luottamustestinä myös hypittiin yli! ;) 
 Alkuverkan jälkeen päästiin testailemaan varsinaisia treeniin kuuluvia liikkeitä:

Toes to bar eli varpaat tankoon: Ei taidettu kukaan saada varpaita lähellekään tankoa, joten tehtiin liike helpotettuna ja nostettiin hallitusti polvia kohti rintaa, jolloin vatsalihakset ja koko keskivartalo pääsi kyllä töihin. Voi kuinka helpolta näyttikään kun ohjaajamme Pete teki tämän liikkeen ja varpaat pääsivät todellakin baariin asti! ;)

Satu keskittyy! :)
Hanna ja Tiina in action
Sitten kahvakuulan kimppuun ja etuheilautuksia
Kahvakuulalla etuheilautus


Wall Climbs: Tämä oli ehdottomasti mielestäni hauskin liike, koska pääalaspäin meneminen on itselleni ainakin hieman jännittävää! :)



Wall Ball: eli pallonheittoa seinään. Oli muuten aika haastava, mutta tehokas liike! :)



Ja sitten lopuksi juoksua 200m kerrallaan:

Kaikki vauhdissa :)
Harjoiteltuamme kaikki treeniin kuuluvat liikkeet, teimme alla näkyvän treenin. AMRAP tarkoittaa "as many reps as possible" eli 15 minuutin aikana piti tehdä kyseinen kiertoharjoittelu niin monesti kuin jaksoi. Itse ehdin tehdä sen neljä kertaa ja muutamat wall climbit päälle. Sen jälkeen olin aivan loppu! :)

Ohjaajamme Pete kertoo päivän treenin eli WOD:n (workout of the day)
Treenin tulos oli tosiaan tämä, hehe! :D

Kaikkensa antanut fiilis ;)
Täytyy sanoa, että taisin menettää sydämeni tälle lajille jo ihan ensimmäisellä kokeilulla! Minua kiehtoo se, kuinka tämä laji yhdistää voiman, liikkuvuuden ja nopeuden kehittämisen, ja uskon, että CrossFit hyödyttäisi minua todella paljon juoksunkin kannalta, koska olen todella huono tekemään perinteisiä salitreenejä, ja voimaa olisi tärkeätä saada lisää! Tällä hetkellä siis ihan tosissaan harkitsen On Ramp-kurssille menoa (CrossFit alkeiskurssi), mutta vielä en ole täysin päättänyt menenkö vai enkö, koska kalenteri on aika täynnä muutenkin! ;) Katsotaan, houkuttelisi kyllä kovasti. Jos Hanna päättää mennä, niin sitten lähden kyllä minäkin melko varmasti mukaan! Pienenä haasteena Hannalle siis! ;)

CrossFitin jälkeen päivämme jatkui iltapäiväkävelyllä Pitäjänmäen SATS:lle, jossa minä keskityin lähinnä venyttelyyn. Kroppa oli aika jumissa perjantain pitkiksen ja CrossFitin jälkeen, joten venyttely tuntui hyvältä. Kävimme SATS:lla myös saunassa ja vaihdoimme treenivaatteet iltavaatteisiin. Suuntasimme keskustaan syömään, jossa meille oli varattuna pöytä Ravintola Kiilasta. En ollut käynyt Kiilassa aikaisemmin, ja ensivaikutelma siitä oli todella hyvä! Saimme pöydän aivan ikkunan vierestä, ja isoista ikkunoista oli kiva katsella Mannerheimintien menoa. Olimme kaikki todella nälkäisiä, joten päätimme tilata myös alkuruuat..ja tietysti jälkkärit sitten loppuun! :) Alkuruuat tulivat suhteellisen pian, mutta Hannan annos oli mennyt väärin ja hän joutui valitettavasti hetken odottelemaan oikeata, tilaamaansa annosta. 

Minä ja Satu
Alkuruoka bruschetta
Söimme kaikki vauhdilla alkuruuan, sillä nälkä oli kova!! Pääruokaa jouduimme odottelemaan todella pitkään, mutta tarjoilijamme hoiti homma hyvin kotiin tarjoamalla meille jälkkärit odotuksen takia! Sopi meille! ;) Pääruokana söin lohiavokadosalaattia, joka oli herkullista! Ei voi mennä pieleen, jos annoksessa on sekä lohta että avokadoa, vai mitä? :)

Mun salaatti, kiitos Hannalle kuvasta!
Jälkiruokana söin taatelikakkua, joka oli myöt todella hyvää! Valitettavasti siitä ei ole kuvaa, koska akku pääsi loppumaan kesken kaiken! Kiila oli oikein mukava kokemus odottelusta huolimatta ja mielellään menisin sinne uudestaan. Siellä on kuulemma myös hyvä brunssi, joten täytyy joskus mennä kokeilemaan sitä!

Kaikenkaikkiaan meillä oli ihan mahtava päivä ja todella hauskaa! Olen todella iloinen, että sain tutustua Hannaan, Satuun ja Tiinaan ihan oikeassakin elämässä ja olen varma, että pidetään jatkossakin yhteyttä ja järkätään tapaamisia! :) 



Nyt..oikein mukavaa viikon alkua! Ja ihanaa hiihtolomaa niille, jotka saavat tämän viikon lomailla!! :)

-Karoliina


Candy on the Run sosiaalisessa mediassa: Instagram/Facebook/Twitter

15 kommenttia:

  1. Moikka Karoliina!! Oi vitsit miten mukavalta teidän päivä kuulosti. Ja tosiaan hyvä suoritus Hannalta, että teki aloitteen tollasen päivän järkkäämisestä. Kerrassaan mainio idea. Itse oon kerran kokeillut crossfittiä ja tykkäsin todella, rankkaahan se oli ja hiki tuli. Sen jälkeen ei ole vaan tullut toista kertaa kokeiltua, koska se oli vaan sellainen kokeilukerta. Ja aika kalliita nuo crossfit salit ainakin Turussa. Oliko teillä ihan privaatti tunti? ;) Ens kerralla mä hingun mukaan tollaseen liikuntapäivään! hehe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hilla! Juu, ehdottomasti tuut mukaan ens kerralla! :) Olisi kivaa kesällä järkkäillä vähän isommalla porukalla joku tapaaminen, mutta palataan siihen! :) Kivaa viikkoa ja aurinkoa sinne Ruotsiin! Ps. täällä ei ole näkynyt vieläkään, vaikka lähetit sen jo eilen tänne, taisi mennä suoraan yli Suomen johonkin muualle! ;)

      Poista
    2. Karoliina ei näyttänyt vastaavan kysymykseesi Hilla;) Meillä oli joo yksityistunti! :) ((joka muuten maksettiin ihan omin roposin. Onko se joku yleissääntö täällä blogimaailmassa, joka pitää muistaa mainita? :o))

      Poista
    3. Haha, sori Hilla, etten vastannut kysymykseen, pikkasen nopeasti luin sun kommentin, ja kiitos Satu, kun vastasit! :)

      Poista
  2. Kiva postaus päivästä! Tämä oli kyllä niin kattava, että mä taidan vain viitata omassa blogissani tähän juttuun ;) Kyllä on totista naamaa treenin aikana ja väsynyttä naista treenin jälkeen :D Mun piti tänään mennä bodybalanceen hellimään kehoa, kun se meni täysijumiin Crossfitissä! Oli kyllä niin huippu laji, ja salaa harkitsen sellaista kurssia minäkin... tosin vasta ensi syksynä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään kaikki syksyllä!! :) Mun pitää ajatella järjellä, että tähän alkuvuoteen olen buukannut jo niin paljon... mutta syksyn tullen sisätreenikin vetäis taas enemmän puoleen kuin keväällä, ja aikaakin olis enemmän, niin silloin?! ;)

      Poista
    2. Heh, kiitos! Eilen kirjottelin tätä kun hmm…olisi pitänyt lukea tenttiin! ;) First things first ja silleen! ;) Mua niin houkuttelis se On ramp kyllä jo nyt keväällä, koska haluaisin nähdä miten se vaikuttaa juoksuun ja kesäkuntokin ois "ihan jees" :D Syksyyn on niin pitkä aika, ei vielä voi siitä tietää! ;) Mutta katsotaan! Kivaa viikkoa ihanat naiset!

      Poista
    3. Mä oon kans harkinnut sitä! Vaikka kovasti tekisi mieli jo nyt keväällä, niin ajattelin jättää sen sivuun ja asettaa nyt mun ekan maratonin numero ykköseksi. Vaikkakaan ne ei ole toisiaan poissulkevia juttuja. Crossfitissä kuitenkin tehdään tuommoisen meidän kestävyystreenin lisäksi myös voimatreeniä, jonka epäilen lisäävan jalkojen tukkoisuutta.. ja hankaloittavan siten juoksua. Enpä tiedä, mutta syksyllä mennään tai sitten vaikka jo kesällä jos kovasti innostuu! =) Mutta me seurataan sitten innolla Karkki sun crossfit-fiiliksiä, jos osallistut nyt keväällä !:)

      Poista
    4. Juu! Mulla on kyllä edelleen vahvassa harkinnassa :) Kokeilemallahan sen sitten näkee miten vaikuttaa juoksuun, ja jos se On ramp kestää sen huhtikuun verran niin siinä on vielä onneks hyvin aikaa sitten ennen Tukholmaa kevennellä voimatreeniä. Mutta katsotaan katsotaan on edelleen vakiovastaus! ;)

      Poista
  3. Huvittaa toi viiminen kuva, kun yritin ottaa meistä yhteiskuvaa... hahahah xD Tiinakaan ei näy. No, Satun kameran kuvia odotellessa vielä ;)

    VastaaPoista
  4. Mielestä noi Crossfitin metconit (kuten teidän AMRAP-treeni) tukee tosi hyvin juoksutreenejä! 15-20 rajut rutistukset kasvattavat myös henkistä kestävyyttä. Treenien teho menee helposti kuitenkin maksimikestävyyden puolelle, joten useampi viikottainen CF-treeni voi syödä peruskestävyyttä. Crossfittiin kuuluu myös ad maksimaaliset voimaosuudet ja ainakin itselläni punttien kolistelu jumittaa helposti jalkoja. Everything in moderation :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ne tukee sun mielestä juoksua! :) Sellaisen käsityksen mäkin sain kun juttelin yhden viimeiset pari vuotta CrossFittiä harrastaneen tytön kanssa, joka oli aikaisemmin harrastanut juoksua ja juossut puolikkaita ja maratoneja. Viimeiseen pariin vuoteen hän ei ollut juossut muuten kuin CrossFit-treeneissä vetoja ja kävi sitten viime keväänä vetämässä HCR:ssä kuitenkin oman enkan!! Eli kyllä siitä "jotain" hyötyä on ollut :D Nojuu, kokeilemallahan se selviää, että kuinka niiden yhdistäminen onnistuisi :) Missä sä Laura oot käyny Crossfittailemassa?

      Poista