torstai 11. joulukuuta 2014

Onni koostuu pienistä ja isoista asioista!

Tästä Kristan ihanasta postauksesta sain idean kirjoittaa myös omaa "onnen listaa". Onnen palaset koostuvat itselläni sekä pienistä että isommista asioista. Tärkeitä avaimia onneen on esimerkiksi rakkaus, terveys, läheiset ihmiset ja ystävät, opiskelut, työt ja harrastukset. Onni koostuu myös pienistä arjen iloista ja saavutuksista.

Tänään olen ollut onnellinen  pienistä saavutuksista, joilla on iso merkitys kokonaisuudessa sekä yhdestä aika isosta jutusta... :) <3

Ensin ne pienet onnenhetket:
 • uskon suorittaneeni viimeisen pakollisen tentin yliopistourallani, koska tuotehinnoittelun tentti meni tänään sen verran hyvin! Toivotaan, että luennoitsija on myös samaa mieltä! ;)
 • Sain palautettua viimeisetkin roikkuvat koulutehtävät, joten jatkossa voin keskittyä kouluhommien osalta vain graduun ja olen siitä iloinen ja onnellinen. Vähemmän stressiä, kun stressinaiheita on koulun osalta vain yksi! ;)
 • Maisterin tutkinnosta puuttuu siis enää GRADU! Jihuu! En voi uskoa, että vihdoin ollaan tässä vaiheessa!

Ja sitten isompiin onnenhetkiin! Tänään meille saapui uusi rakas perheenjäsen! <3 Tervetuloa kotiin Flatkiss Hilarious High-Five "Mila"! <3

Lisää tästä ihanuudesta huomenna! <3 Nyt tutustutaan täällä rauhassa ja koitetaan selvitä ensimmäisestä jännästä yöstä kunnialla. Pikkuneiti on hyvin cool, ja meni jo omalle paikalle nukkumaan <3 Hyvää yötä! zzzzz…..

Hauva-vauvasta sekaisin, 
Karo


We got a new family member today! Welcome home little Mila! <3

Follow on Facebook & Instagram

16 kommenttia:

 1. Suloisuus! <3 onnea perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea teille uudesta tulokkaasta! On hän aivan ihanan söpö <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Täällä me ihmetellään ja sopeudutaan! Hän on kyllä kaunis pieni tyttö! <3

   Poista
 3. Ooooi, mikä söpöstys teille on muuttanut!! ❤ Ihanaa hauvavauvailua! Eläimistä saa niin paljon onnea ja iloa :) Onnea myös koulujuttujen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä <3 Eläimet tuo kyllä niin paljon lisää ihanuutta! :) Kiitos, kiva fiilis oli saada kouluhommia pis alta ennen joulua!

   Poista
 4. Aika ihana :) Onnittelut uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 5. Aww miten söpö! <3 Täällä myös koira-asiat menivät eteen päin eilen, yhdeksän kuukautta joudun todennäköisesti vielä odottelemaan omaa hauvavauvaani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos <3 Voi, että ihanaa! 9kk menee nopeasti!! :) :)

   Poista
 6. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
 7. Niin suloinen, näitä kuvia katsellessa taitaa tulla itsellekin koiravauvakuume! :D onnea uudesta perheenjäsenestä! Koira kyllä tuo niin paljon iloa elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira tuo niin paljon iloa! <3 Hihii, hauvavauvoja on vaikea katsella ilman koiravauvakuumetta :D

   Poista