maanantai 8. joulukuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset: Kaijaa & ylppäreitä!

Takana on kiva ja ohjelmantäyteinen viikonloppu, jossa oli mukavassa balanssissa sosiaalisia menoja, treenejä sekä lepoa! Perjantai-iltana oltiin kaveriporukalla katsomassa Kaija Koon keikkaa Hartwall Arenalla! Itse en koskaan ole ollut mikään Kaijan SUPERfani, mutta olen tykännyt kuitenkin kaikista isoimmista hiteistä, kuten Supernaiset, Tinakenkätyttö, Kaunis rietas onnellinen & Kuka keksi rakkauden! Pääsin nyt ekaa kertaa näkemään Kaijaa livenä, ja täytyy sanoa, että tykkäsin ehdottomasti! Fiilis oli hyvä! Suosikkibiisini oli ehdottomasti Kuka keksi rakkauden! Siitä voi katsoa lyhyen videopätkän mun Instagramista! :)


Kaijan keikalla yhden OIKEAN SUPER(naisen)fanin kanssa! ;) 

Lauantai-iltana oltiin juhlimassa serkkuni ylioppilasjuhlia. Bileet oli sen verran hyvät, että viihdyttiin sunnuntain puolelle asti. Kivaa oli nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja perheystäviä! :) 





Ruoka oli bileissä hyvää, ja sitä oli paljon tarjolla! Mun tekemät nakkipiilotkin meni kaupaksi, ja taisi niitä jäädä vielä seuraavaksikin päiväksi. Mutta ne onkin ihan parhaita herkkuja syödä seuraavana päivänä! ;) 

Sunnuntaina nukuin melkein 10 asti, ja nousin sitten rauhassa syömään aamupalaa ja kirjoittelemaan blogipostausta. Lounaalle lähdettiin Ison Omenan Chicosiin, jossa söin tosi hyvän vuohenjuustosalaatin, ja jälkkäriksi juotiin kahvit sekä jaettiin neljään pekkaan Rocky Road-leivos. Nam! 





Ompussa oli paljon ihmisiä, ja mua alkoi ahdistamaan se tungos, joten ruokakauppakäynnin jälkeen halusin sieltä pian pois! Jouluostokset tungoksessa = yök! Viime vuosina jouluostosten teko on jäänyt aina viime tingaan, ja silloin tietysti
kaupoissa on eniten tungosta, josta en pidä ollenkaan. Milloinkohan sitä oppisi tekemään ostokset hyvissä ajoin? Me vietetään joulua aina isolla porukalla, joten lahjojakin tulee ostettua useampia. Onneksi siskoni on viime vuosina ollut super tehokas joululahjashoppaaja, ja toiminut vastuutonttuna monissa yhteisissä lahjoissa! Toivottavasti tänäkin vuonna, vink vink! ;)

Sellaista viikonloppuna! Miten teidän viikonloppu meni? Oletteko jo tehneet jouluostoksia ja tuleeko ostettua paljon/useille ihmisille lahjoja? Tykkäättekö tehdä jouluostoksia? Onko teillä joululahjatoiveita? :)

Kivaa maanantaita ja uutta viikkoa! 

-Karoliina

This weekend was full of social activities! On Friday I went to see Kaija Koo`s gig at Hartwall Arena in Helsinki, and I loved it! She has so many awesome songs we could sing along and the atmosphere was great! On Saturday we partied at my cousin´s graduation party and on Sunday we had a nice family lunch at a restaurant. I haven´t bought any christmas presents yet, and I have to say that I´m not a huge fan of the crowds in the stores at this time! I hope my sister will do lots of christmas shopping for me again this year! ;)

Follow on Facebook & Instagram

14 kommenttia:

  1. Kiva viikonloppu sulla ollut. En ole Kaijaa nähnyt livenä, mutta kuvauksen perusteella oli huikea keikka (luin vissiin Voicen rapsan). Me otettiin aika iisisti vkl pojan kanssa. Eilen oltiin iltapäivä siskolla ja illalla pelattiin Afrikan tähteä tytön ja miehen kanssa ja illan päätteeksi katottiin ukon kanssa meidän sarjoja. Joululahjoista suurin osa edelleen kaupassa. To ajattelin käydä ostamassa mahd.paljon ja pari tilausta pitäs tehdä. En tykkää myöskään tungoksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan super kiva viikonloppu, ja Kaija oli jees! Heh, meillä on se sama joululahjasavotta siis vielä edessä! Tsemppiä! ;)

      Poista
  2. Viikonloppu meni kivasti, ohjelmassa oli hyvää ruokaa ja urheilua.
    Jouluahjoja tulee ostettua vain muutamia. Vielä lahjat on ostamatta, mutta suurinpiirtein tiedän mitä tulee hankittua. Tungokseen en niin tykkää lähtee kiertelemään, joten haen lahjat pikaisesti jossain väissä. Itse saanen jotain urheiluun liittyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun viikonloppu kuulostaa ihanalta! Jos on hyvää ruokaa ja urheilua niin ei voi mennä pieleen! ;) Hyvä, jos tiedät, mitä aiot hankkia lahjoiksi, silloin on niiiiiin paljon helpompaa! Munkin toiveet oli aika urheilupainoitteisia yllättäen! ;)

      Poista
  3. Täällä myös viikonloppu kului täydellisessä balansissa ystäviä nähden,urheillessa ja perheen kesken sekä eilinen osittain tauointipenkissä istuen :) lahjatkin on suurin osa hankittuna joten nyt odotellaan joulua sitten vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii, kivan kuuloinen viikonloppu ja ihanaa, että sulla on lahja-asiat hoidettuna jo! Lucky you! :D Joulun odotus rauhassa on ihan parasta! <3

      Poista
  4. Mun viikonloppu meni juhliessa: pikkujouluja ja erään pikkuherran 1v. synttäreitä :) napa on täynnä kaikkia ihania herkkuja, ja vihersmoothie maistui aamulla hyvälle :D
    ps. mä ihailen edelleen tuota sun mekkoa tossa yhdessä kuvassa, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ninni! Jee, juhlia siis sunkin viikonloppu ollut täynnä :) Voi kiitos, toi on ihan mun lempparimekkoja! <3

      Poista
  5. Mulla on tuo jouluruuhkashoppailu vielä edessä. Enkä yhtään odota sitä. Vihaan tungosta. Mun viikonloppuun kuului pikkujouluja, juoksemista sekä yksin että seurassa, piparitaloprojekti ja joulukorttien kirjoittaminen. Enää kaksi viikkoa joululomaan,,jee! Tosi kiva mekko sinulla. Hyvin elegantti. Kivaa viikkoa Karoliiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Samassa veneessä ollaan sitten jouluruuhkashoppailujen kanssa! Tsemppiä molemmille! :) Ihanan kuuloinen viikonloppu sulla ollut! Ja wau, nostan hattua piparitaloprojektille ja myös korttien lähetykselle! Ehkä mekin vielä jonain vuonna :D Ja kiitos paljon, mekko on MACY´s NYC ja yksi mun lemppareista, ostin sen pari vuotta sitten ystävien talvihäihin, ja sen jälkeen se on saanut olla monessa mukana :)

      Poista
  6. Viikonloppu meni minilomalla vanhempien luona Siilinjärvellä! :) Oli kyllä ihanaa rentoutua ja juosta lenkkejä metsän siimeksessä! Apua... joululahjashoppailut ovat kaikki vielä edessä ja mä niin inhoon ihmisryysistä ja sitä kamalaa tungosta... :| Ihanaa viikkoa Karoliina, näytät upealle mekossasi. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura! Voi vitsi, kuulostaa ihanalta ja rentouttavalta! Oliko siellä jo lunta? :) Heh, kiva kuulla etten ole ainoa joka ei varsinaisesti rakasta joululahjashoppailua, vaikka lahjojen antaminen kivaa onkin :) Voi, että kiitos paljon, ja kivaa viikkoa sinne myös! <3

      Poista
  7. Mulla on joululahjaostoksiin vähän sama strategia kuin laastarin poistoon: tekee sen kerralla, kirpaisee kunnolla, mutta kokonaistuska ja -stressi vähäisempi, kun panikoi vain sen yhden päivän (yleensä 22. tai 23.12.) eikä mene takaisin himaan ennen kuin lahjat on ostettu :) Vanhemmille, pikkusiskolle, ukille, kummitytölle, serkkupojalle ja tyttöystävälle pitäisi lahjat keksiä, joten aika pitkä päivä siitä voi tulla...

    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toi "kirpaisee kunnolla kerralla"-taktiikka olisi kyllä hyvä, mutta usein ongelmana on ainakin mulla vähän sellainen haahuilu, kun ei tiedä mitä ostaisi! Olisi hyvä suunnitella etukäteen, ja sitten vaan mennä hankkimaan ne lahjat! :) Tsemppiä siis sinnekin! Se tuska palkitaan sitten, kun pääsee ne lahjat rakkaille antamaan! <3

      Poista