tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulun viettoon & joulukortti teille!

Hyvää aatonaattoa! Joulu on täällä!<3 Olipa ihanaa herätä aamulla oikein lumiseen maisemaan. Ihan mieletöntä, että saatiin valkoinen joulu myös tänne pääkaupunkiseudulle! En olisi viikko sitten uskonut, mutta nyt kyllä tuli joulumieltä vielä roppakaupalla lisää! Mila on aivan innoissaan lumesta ja sen leikkejä on tosi hauska seurata! :) 

Jo eilen aamulla ollut vähäinen lumi oli Milan mielestä ihanaa :) 

Aloitin aatonaaton reippaasti tänään raahaamalla itseni pitkästä aikaa Bodypumpiin! Ohjelma oli vaihtunut, ja huomasi taas, että taukoa on pumppailusta ollut..kivaa kuitenkin oli ja hyvä treeni! Lopuksi hölkkäilin vielä hetkisen matolla. Käyn tänään vielä hyppäämässä äidin puolesta estetunnin, joten hyvät reippailut on sitten alla ennen joulun vieton aloittamista. 


Kuva: Instagram 

Tänä vuonna vietän joulua sekä Espoossa että Mäntsälässä. Jouluaattoa vietetään mummilassa täällä Espoossa ja joulupäivän aamuna suunnatataan Mäntsälään appivanhempien luokse. Tapanina palaillaan taas Espooseen. Meidän jouluperinteisiin kuuluu muun muassa paljon hyvää ruokaa, yhdessäoloa, saunomista, mummin haudalla käyminen, joululauluja, lahjojen antamista, ulkoilua ja tietysti herkkuja. Joulu on pienestä asti ollut yksi suosikkijuhlistani. On ihanaa olla perheen kanssa yhdessä! <3 Jouluna aion pitää muutaman päivän taukoa bloggaamisesta ja nauttia pelkästään joulufiiliksestä ja yhdessäolosta rakkaiden kanssa. Instagramiin varmasti päivittelen kuvia kuitenkin jossain välissä. Pidemmittä puheitta: oikein ihanaa joulua teille kaikille lukijoille! <3 Lämmin kiitos ja kumarrus taas tästä yhteisestä vuodesta, jota tosin on vielä edessä viikon verran ja luvassa on muisteluita vuoden ajalta niin juoksuun, treeneihin kuin muihinkin kohokohtiin liittyen, joten pysykäähän matkassa! <3

Merry Christmas and happy holidays! God Jul! Feliz Navidad! 


12 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Karkki! <3 täälläkin blogi hiljenee pyhiksi ja palaillaan kirjoitushommiin lomien jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Oli ihanaa pitää "konetaukoa" 3 päivää :) Nyt maistuu taas kirjoittelu ja blogien lukeminen, vaik ka muutamia lemppareita tulikin väleissä selattua kännykällä, mutta konetta en avannut kolmeen päivään :) Jee!

   Poista
 2. Oikein hyvää joulua! :)
  Joulu on aina ollut mullekin yksi vuoden kohokohdista kun ehtii viettää kunnolla aikaa perheen kanssa! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Vaikkakin vähän myöhässä, kun pidin blogitaukoa :)

   Poista
 4. Rauhallista ja tunnelmallista joulua ihana Karoliina :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Rauhallisesta en tiedä, mutta mukava joulu oli :) <3

   Poista
 5. Hyvää joulua! Ihastuttava tonttukuva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tonttukuva on viime vuoden joulujuoksulta :)

   Poista